δοκίμασε & πολλαπλά νούμερα,
χρώματα, brands, κατηγορίες

πχ:
γόβες μπαλαρίνες πλατφόρμες 37 38,
μποτάκια μαύρα καφέ 44 45,
adidas nike puma άσπρο μαύρο,
παιδικά για κοριτσι 30 31 μπλε άσπρο,
παιδικα για αγορι geox nike,
κοκ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τι Εσπαντρίγιες να Αγοράσω; Ιδέες και Προτάσεις άνοιξη / καλοκαίρι


ΜΕΝΟΥ

 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 
 
εσπαντρίγιες αγορά

Οι εσπαντρίγιες είναι ένα πολύ αγαπητό είδος παπουτσιού και βρίσκεται στη μόδα για την άνοιξη / καλοκαίρι του 2020. Παρακάτω μπορείς να βρεις πληροφορίες για το τι ακριβώς είναι οι εσπαντρίγιες, ποια είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της κατηγορίας και ποια είναι τα είδη που υπάρχουν.

Επίσης μπορείς να δεις ιδέες και προτάσεις μόδας για αυτή τη σεζόν, όπως και να αναζητήσεις ποιες είναι οι δημοφιλέστερες επώνυμες εσπαντρίγιες. Βρες super προσφορές και μοναδικές εκπτώσεις για την άνοιξη / καλοκαίρι του 2020.

Τι είναι οι εσπαντρίγιες


παπούτσια εσπαντρίγιες

Οι εσπαντρίγιες είναι μια κατηγορία παπουτσιών με υφασμάτινο πάνω μέρος και σόλα από πλέξη ψάθινου σχοινιού.

Παρόλο που η σόλα αυτή ήταν γνωστή από πολύ παλιά, τα παπούτσια αυτά άρχισαν να γίνονται αρκετά δημοφιλή τον 14 αιώνα στην Ισπανία και σε ένα τμήμα της Γαλλίας.

Πλέον φοριούνται ως καθημερινά (casual) παπούτσια. Θεωρούνται πολύ άνετα και ταιριάζουν με αρκετά στιλ ντυσίματος.

Τα είδη στις εσπαντρίγιες


Με βάση το κύριο χαρακτηριστικό τους


είδη στις εσπαντρίγιες

Τα σημερινά μοντέλα έχουν δύο κύρια χαρακτηριστικά. Το ένα έχει να κάνει με την ψάθινη σόλα και το άλλο με το απότομο κόψιμο της γλώσσας του παπουτσιού. Κάποια μοντέλα έχουν και τα δύο χαρακτηριστικά, ενώ κάποια άλλα μόνο το ένα από τα δύο.

Με βάση το πάχος της σόλα τους


εσπαντρίγιες σόλα

Άλλος ένας διαχωρισμός μπορεί να γίνει με βάση το είδος του τακουνιού (αφορά τις γυναικείες εσπαντρίγιες). Θα συναντήσεις εσπαντρίγιες με χαμηλή ομοιόμορφη σόλα καθώς και εσπαντρίγιες τύπου πλατφόρμας. Επίσης υπάρχουν και οι εσπαντρίγιες τύπου flatforms.

Κλειστές ή ανοιχτές


εσπαντρίγιες με ανοιχτά και κλειστά δάχτυλα

Διάφορες άλλες παραλλαγές έχουν να κάνουν με το αν τα παπούτσια είναι ανοιχτά ή κλειστά μπροστά στα δάχτυλα. Έτσι έχουμε τις ανοιχτές εσπαντρίγιες καθώς και τις κλειστές.

Με βάση το κούμπωμα


εσπαντρίγιες slip on, με αγκράφες, με κορδόνια, με λάστιχο

Οι εσπαντρίγιες μπορούν να χωριστούν και με βάση το κούμπωμα που έχουν. Οι πιο πολλές είναι slip on. Παρόλα αυτά θα βρεις και με κορδόνια, αγκράφες ή λάστιχο. Υπάρχουν και με φερμουάρ, ή και σκρατς αλλά είναι αρκετά πιο σπάνιες.

 • Slip on: Οι εσπαντρίγιες αυτές δεν έχουν κούμπωμα. Μπαίνουν και βγαίνουν πολύ εύκολα και για αυτό θεωρούνται οι πιο πρακτικές από όλες.

 • Αγκράφες: Διαθέτουν ιδιαίτερο στιλ που τονίζει την κομψότητα. Οι αγκράφες εκτός από τη χρησιμότητα, παράλληλα αποτελούν ένα διακοσμητικό αναπόσπαστο στοιχείο από τις εσπαντρίγιες αυτές.

 • Κορδόνια: Τα κορδόνια στις εσπαντρίγιες συναντούνται σε αρκετά μοντέλα. Είναι εύκολα στη χρήση και σταθεροποιούν πολύ καλά τα πόδια.

 • Λάστιχο: Το λάστιχο είναι μια πολύ πρακτική ιδέα για να μπαίνουν αλλά και να βγαίνουν εύκολα οι εσπαντρίγιες.

 • Σκρατς: Το σκρατς θα το συναντήσεις περισσότερο στις παιδικές εσπαντρίγιες καθώς για τα παιδιά θεωρείται ίσως ένας από τους ευκολότερους τρόπους.

 • Φερμουάρ: Θα το βρεις σε λίγα μοντέλα καθώς δεν θεωρείται αρκετά συνηθισμένο σε αυτή την κατηγορία παπουτσιών.

Ιδέες και προτάσεις μόδας


Ανδρικές εσπαντρίγιες


Οι ανδρικές εσπαντρίγιες μπορούν να ταιριάξουν με πολλά καθημερινά ντυσίματα. Μπορείς να τις φορέσεις με παντελόνι τζιν ή και με υφασμάτινο. Επίσης μπορούν να φορεθούν και με κοντά παντελόνια σε θερμές εποχές.

Οι εσπαντρίγιες που βλέπεις εδώ είναι οι δημοφιλέστερες με βάση τις προτιμήσεις των ανδρών. Έχουν τις περισσότερες πωλήσεις και τη μεγαλύτερη ζήτηση.

Hummel
64,95€
38,95€
  ΔΕΣ ΤΟ
Moza-x
19,90€
12,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Bitter & Sweet
69,90€
30,8€
  ΔΕΣ ΤΟ
Natural World
60,00€
36€
  ΔΕΣ ΤΟ
Jack Jones
31,00€
18,6€
  ΔΕΣ ΤΟ
Havaianas
31€   ΔΕΣ ΤΟ
André
30,00€
21€
  ΔΕΣ ΤΟ
Urban
24,9€   ΔΕΣ ΤΟ

όλες οι ανδρικές


Γυναικείες εσπαντρίγιες


Οι γυναικείες εσπαντρίγιες είναι κυρίαρχη τάση για το 2020. Φοριούνται πολύ κυρίως σε casual περιστάσεις. Είναι πολύ άνετες και κομψές. Επίσης προσδίδουν στιλ και φινέτσα.

Η παρακάτω συλλογή διαθέτει τις καλύτερες εσπαντρίγιες με βάση τη δημοφιλία τους. Τα παπούτσια αυτά έχουν τις μεγαλύτερες πωλήσεις καθώς ξεχωρίζουν τόσο για την ποιότητα κατασκευής τους όσο για την άψογη εμφάνιση που διαθέτουν.

Moony Mood
26,00€
18,2€
  ΔΕΣ ΤΟ

33,00€
16,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Betty London
51,00€
40,8€
  ΔΕΣ ΤΟ

27,99€
12,99€
  ΔΕΣ ΤΟ

27,99€
12,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Olympic Stores
35,99€
17,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Luigi
29,99€
19,99€
  ΔΕΣ ΤΟ

36,50€
18,25€
  ΔΕΣ ΤΟ

όλες οι γυναικείες


Παιδικές εσπαντρίγιες


Οι εσπαντρίγιες αποτελούν μια πολύ καλή λύση και για τα παιδιά. Αυτό αφορά τόσο τα κορίτσια όσο και τα αγόρια.

Βγαίνουν σε διάφορα σχέδια και πολλές αποχρώσεις. Η ποιότητα κατασκευής τους είναι πολύ καλή και για αυτό τα παπούτσια αντέχουν στη φθορά του χρόνου.

Οι παιδικές εσπαντρίγιες που βλέπεις βρίσκονται ανάμεσα στις κορυφαίες αυτή τη στιγμή (με βάση τις προτιμήσεις των παιδιών). Η συλλογή κάθε μέρα αλλάξει ανάλογα με τη ζήτηση.

Toms
42,00€
19,9€
  ΔΕΣ ΤΟ

23€   ΔΕΣ ΤΟ
Toms
44,00€
35€
  ΔΕΣ ΤΟ
Citrouille Et Compagnie
26€   ΔΕΣ ΤΟ
Toms
48,00€
28,8€
  ΔΕΣ ΤΟ
Toms
40,00€
20€
  ΔΕΣ ΤΟ
Toms
40,00€
19€
  ΔΕΣ ΤΟ
Conguitos
25,00€
12€
  ΔΕΣ ΤΟ

όλες οι παιδικές


Καλύτερες επώνυμες μάρκες


Υπάρχουν ορισμένες εταιρείες που ξεχωρίζουν όσον αφορά την κατασκευή αυτής της κατηγορίας παπουτσιών. Όπως είναι φυσικό, οι εταιρίες αυτές έχουν αποκτήσει brand name με κύρος και αξιοπιστία. Οι καλύτερες επώνυμες μάρκες στις εσπαντρίγιες είναι:

 • Toms : Η μάρκα αυτή είναι πολύ μεγάλο όνομα στην κατηγορία. Κατασκευάζει πολύ ποιοτικές αλλά και στιλάτες εσπαντρίγιες. Αντέχουν στη φθορά του χρόνου.

 • Castaner: Διαθέτει αρκετά σχέδια και χρώματα. Σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Η ποιότητα κατασκευής τους είναι πολύ καλή ενώ η αξιοπιστία της εταιρείας άψογη.

 • Tommy Hilfiger: Οι επώνυμες εσπαντρίγιες Tommy Hilfiger είναι πολύ δημοφιλείς. Στην κατασκευή τους επιλέγονται άριστα υλικά, ενώ ο σχεδιασμός τους βασίζεται στη λεπτομέρεια.

 • Viguera: Άλλη μία πολύ καλή και ποιοτική επώνυμη μάρκα. Θα βρεις πολλά μοντέλα σε αρκετά χαμηλές τιμές.

 • Exe : Ένα brand name πολύ γνωστό στο χώρο της μόδας. Κατασκευάζει εσπαντρίγιες υψηλών προδιαγραφών αλλά και κορυφαίας ποιότητας.

 • Gaimo: Η μάρκα αυτή ξεχωρίζει για το μοντέρνο σχεδιασμό αλλά και τη λεπτομέρεια στο στιλ. Θα βρεις αρκετά σχέδια.

 • Guess: Μια κορυφαία μάρκα στις εσπαντρίγιες. Εκτός από το γεγονός ότι φτιάχνει πολύ κομψά και μοντέρνα παπούτσια, παράλληλα δίνει μεγάλη βαρύτητα στην ποιότητα.

 • Havaianas: Οι εσπαντρίγιες Havaianas διαθέτουν αρκετά μεγάλο κοινό και για αυτό θεωρούνται πολύ δημοφιλείς. Θα βρεις πολλές επιλογές σε διάφορες τιμές. Από αρκετά φθηνές έως ακριβότερες.

 • Migato: Διαθέτουν πολύ μοντέρνο σχεδιασμό και άψογη εμφάνιση. Πρόκειται για μια επώνυμη μάρκα που δίνει μεγάλη βαρύτητα στα παπούτσια αυτής της κατηγορίας.

 • Kenzo: Μια μάρκα που δίνει βαρύτητα στο στιλ αλλά και στις πολύ υψηλές προδιαγραφές. Οι περισσότερες εσπαντρίγιες Kenzo κοστίζουν περισσότερο από το μέσο όρο και για αυτό δεν είναι για όλα τα πορτοφόλια.

 • Ragazza: Μια αρκετά δημοφιλής μάρκα στις εσπαντρίγιες. Βγάζει ποικιλία από σχέδια και διατηρεί σταθερή ποιότητα.

 • Replay : Οι επώνυμες εσπαντρίγιες Replay θεωρούνται κορυφαία επιλογή. Είναι value for money παπούτσια καθώς οι τιμές πώλησης είναι πολύ χαμηλές για τις υψηλές προδιαγραφές που διαθέτουν.

Οι δημοφιλείς γυναικείες εσπαντρίγιες με τακούνι πλατφόρμα


εσπαντρίγιες με τακούνι πλατφόρμα

Όσον αφορά τις γυναικείες εσπαντρίγιες, ένα από τα δημοφιλέστερα στιλ είναι αυτές με τακούνι πλατφόρμα. Είναι πολύ κομψές, προσδίδουν ύψος, στιλ και έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Πιο συγκεκριμένα οι εσπαντρίγιες πλατφόρμες :

 • Προσδίδουν ύψος: Η χαμηλότερη πλατφόρμα τύπου εσπαντρίγιας μπορεί να ξεκινάει από 4 εκατοστά ενώ η ψηλότερη μπορεί να ξεπερνάει τους 10 πόντους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προσδίδει ύψος και στιλ στη γυναίκα.

 • Έχουν σταθερό πάτημα: Όπως όλα τα παπούτσια τύπου πλατφόρμας, έτσι και οι εσπαντρίγιες έχουν πολύ σταθερό πάτημα καθώς το τακούνι πατάει ολόκληρο στο έδαφος με αποτέλεσμα οι δυνάμεις να κατανέμονται ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια.

 • Διαθέτουν ελαφρύ τακούνι: Παρόλο τον όγκο τους, οι εσπαντρίγιες πλατφόρμες είναι πολύ ελαφριές. Ο λόγος είναι ότι η σόλα τους κατασκευάζεται από πλέξη ψάθινου σχοινιού που ως υλικό έχει πολύ λίγο βάρος.

 • Είναι απίστευτα άνετες: Η άνεση είναι πολύ σημαντική ειδικά όταν πρόκειται για παπούτσια που φοριούνται πολλές ώρες μέσα στην ημέρα. Οι εσπαντρίγιες αυτές θεωρούνται από τα πιο άνετα παπούτσια της κατηγορίας.

 • Δίνουν κύρος: Οι εσπαντρίγιες με τακούνι πλατφόρμα είναι καλόγουστες και κομψές. Διαθέτουν φινέτσα και άποψη. Επίσης προσδίδουν κύρος και ενισχύουν την προσωπικότητα. Για αυτό θεωρούνται άψογη επιλογή.

 • Είναι στη μόδα για το 2020: Για τη χρονιά 2020, αποτελούν μία από τις κυρίαρχες τάσεις. Μάλιστα κερδίζουν έδαφος συνεχώς καθώς όλο και πιο πολλές γυναίκες τις προτιμούν. Αποτελούν μια πολύ καλή αγορά καθώς αναμένεται να είναι στη μόδα για πολλά χρόνια ακόμα.

Δημοφιλέστερα χρώματα


εσπαντρίγιες χρώματα

Το δημοφιλέστερο χρώμα στις εσπαντρίγιες είναι το μαύρο. Έπειτα ακολουθεί το μπεζ, το καφέ, το μπλε και το άσπρο. Θα βρεις και άλλες αποχρώσεις όπως το κόκκινο, το ροζ, το κίτρινο, το χρυσό, το ασημί, το μοβ και το πορτοκαλί.

Προσφορές στις εσπαντρίγιες


Κάθε μέρα συγκεντρώνουμε όλες τις εσπαντρίγιες από τα μεγαλύτερα eshops της Ελλάδας. Έπειτα ξεχωρίζουμε τις μεγαλύτερες εκπτώσεις αλλά και τις καλύτερες προσφορές. Παρακάτω μπορείς να δεις πολύ καλές ευκαιρίες που ισχύουν για πολύ μικρό χρονικό διάστημα καθώς η συλλογή ανανεώνεται συνέχεια.

Moony Mood
26,00€
18,2€
  ΔΕΣ ΤΟ

33,00€
16,5€
  ΔΕΣ ΤΟ

27,99€
12,99€
  ΔΕΣ ΤΟ

27,99€
12,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Olympic Stores
35,99€
17,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Luigi
29,99€
19,99€
  ΔΕΣ ΤΟ

36,50€
18,25€
  ΔΕΣ ΤΟ

49,00€
19€
  ΔΕΣ ΤΟ

33,00€
16,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Jose Antonio Pereira
140,00€
91€
  ΔΕΣ ΤΟ

27,99€
12,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Luigi
29,99€
19,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Luigi
29,99€
15,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
The Fashion Project
32,90€
16,45€
  ΔΕΣ ΤΟ
Tommy Hilfiger
92,90€
69,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Exe
59,00€
39€
  ΔΕΣ ΤΟ
Luigi
29,99€
19,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Mtng
39,00€
24,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Olympic Stores
35,99€
17,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Betty London
51,00€
35,7€
  ΔΕΣ ΤΟ
Betty London
46,00€
32,2€
  ΔΕΣ ΤΟ
Olympic Stores
35,99€
15,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Luigi
29,99€
15,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
La Lune Et Toi
79,00€
40€
  ΔΕΣ ΤΟ
Luigi
29,99€
15,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
The Fashion Project
39,99€
19,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
The Fashion Project
39,99€
19,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Tommy Hilfiger
92,90€
59€
  ΔΕΣ ΤΟ

49,00€
19€
  ΔΕΣ ΤΟ
So Size
82,00€
57,4€
  ΔΕΣ ΤΟ
Betty London
41,00€
28,7€
  ΔΕΣ ΤΟ
Olympic Stores
29,99€
17,99€
  ΔΕΣ ΤΟsite με τσάντες
Φτιάξαμε το πιο πλήρες site στην Ελλάδα.
επίσκεψη   ❯ 
OUR BLOG ROCKS ▾
Τα 100 Καλύτερα Παιδικά Πέδιλα για το 2020
Δες τα δημοφιλέστερα παιδικά πέδιλα για το 2020. Η συλλογή διαθέτει πέδιλα παιδικά από όλα ...
Τα Κορυφαία Παπούτσια για Μπάσκετ: Μοντέλα, Χαρακτηριστικά, Τεχνολογίες
Δες ποια είναι τα καλύτερα παπούτσια μπάσκετ για το 2020. Μοντέλα Nike, Adidas και άλλες ...
Γυναικεία Σανδάλια Ιδέες 2020 - Όλα τα Είδη - Τι να Φορέσεις και που
Πριν αγοράσεις δες όλα τα είδη στα γυναικεία σανδάλια για το 2020. Ποιες κατηγορίες ...

περισσότερα  ❯

ΣΥΛΛΟΓΕΣ ▾
Επώνυμα Πέδιλα Γυναικεία
Διαθέτουμε τα καλύτερα επώνυμα πέδιλα γυναικεία. 100% Γνήσια και αυθεντικά μοντέλα. Πολύ ...
Παντόφλες με Τακούνι
Η πιο μεγάλη συλλογή με παντόφλες με τακούνι είναι εδώ. Τα καλύτερα μοντέλα σε τεράστια ...
Birkenstock Παπούτσια
Τα πιο ποιοτικά Birkenstock σανδάλια, πέδιλα, παντόφλες σε πολύ προσιτές τιμές βρίσκονται ...
Επώνυμα Αθλητικά Παπούτσια
Έχουμε κορυφαία επώνυμα αθλητικά παπούτσια σε πολύ χαμηλές τιμές. Γνήσια και αυθεντικά ...

περισσότερες  ❯


Στείλτο στο email μου
Θα σου στείλουμε τη σελίδα αυτήν που βλέπεις στο email σου (το link της) ώστε να μπορείς ανά πάσα στιγμή να τη δεις και από τον υπολογιστή σου και να συνεχίσεις την περιήγηση από εκεί.

Το email σου:
ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Δεν εγγράφεσαι πουθενά, παρά μόνο σου στέλνουμε το συγκεκριμένο email με το link.
 Δημοφιλή Άρθρα
Ποια Είδη Αθλητικών Παπουτσιών υπάρχουν και τι είναι καλό να γνωρίζειςΠώς να Συνδυάσεις τα Καλοκαιρινά Παπούτσια με τα Ρούχα (για γυναίκες)Τι να Προσέξω πριν Αγοράσω Παπούτσια από το InternetΤι Ανδρικά Παπούτσια να Αγοράσω; Ιδέες και ΣυνδυασμοίΤα Είδη Τακουνιών στα Γυναικεία Παπούτσια
όλα τα άρθρα  ❯


 Γυναικεία
Πέδιλα Σανδάλια Mules Παντόφλες Πλατφόρμες Εσπαντρίγιες Αθλητικά Sneakers
περισσότερα  ❯

 Ανδρικά
Αθλητικά Σταράκια Sneakers Casual Μοκασίνια Επίσημα Ποδοσφαιρικά Running
περισσότερα  ❯

 Παιδικά
Αθλητικά Πέδιλα Σανδάλια Sneakers Παντόφλες Βρεφικά Για αγόρια Για κορίτσια
περισσότερα  ❯
 Μοντέλα
Nike Air Force 1 Adidas Gazelle Fila Disruptor Vans Old Skool Nike Air Max 97 Converse All Star
περισσότερα  ❯


 Ανακάλυψε στο opo
Το Blog μας Top Συλλογές ΚαταστήματαΕιδοποίηση μείωσης τιμής
 
Θα παρακολουθούμε καθημερινά το παπούτσι αυτό κι όταν μειωθεί η τιμή του θα σου στείλουμε αμέσως μία ειδοποίηση.