δοκίμασε & πολλαπλά νούμερα,
χρώματα, brands, κατηγορίες

πχ:
γόβες μπαλαρίνες πλατφόρμες 37 38,
μποτάκια μαύρα καφέ 44 45,
adidas nike puma άσπρο μαύρο,
παιδικά για κοριτσι 30 31 μπλε άσπρο,
παιδικα για αγορι geox nike,
κοκ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
(0)

Sneakers: Ποια Είδη Υπάρχουν - Κατηγορίες - Μοντέλα 2022

δημοφιλή sneakers

Τα παπούτσια sneakers είναι καθημερινά μοντέλα τύπου casual και συνήθως διαθέτουν αρκετά ελαστική σόλα.

Ο κύριος σκοπός τους είναι να προσδίδουν άνεση και να μην κουράζουν τα πόδια ακόμα και όταν ένας άνθρωπος τα φοράει όλη μέρα.

Υπάρχουν πολλά είδη sneakers και κάθε ένα εξυπηρετεί το σκοπό του. Δες ποιες είναι οι κυριότερες κατηγορίες καθώς και ποια είναι τα δημοφιλέστερα μοντέλα για το 2022.

Είδη στα sneakers


Τα παπούτσια sneakers μπορούν να διαχωριστούν με βάση το ύψος τους, το είδος της σόλας που έχουν καθώς και με τον τρόπο που δένουν.

Με βάση το ύψος τους


sneakers χαμηλά τύπου μποτάκι

 • χαμηλά: τα παπούτσια φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο τον οποίο δεν καλύπτουν. Έτσι η κίνηση των ποδιών είναι ανεμπόδιστη. Το πλεονέκτημα των χαμηλών sneakers είναι ότι θεωρούνται πολύ βολικά και δεν κουράζουν τα πόδια. Οι βαθμοί ελευθερίας στην κίνηση των ποδιών μεγιστοποιούνται.

 • ψηλά: τα παπούτσια καλύπτουν τον αστράγαλο καθώς είναι τύπου μποτάκι. Το πλεονέκτημα σε αυτή την περίπτωση είναι ότι παρέχουν πολύ καλή στήριξη και προστατεύουν τον αστράγαλο από ανεπιθύμητη μεγάλη συστροφή (στραμπούληγμα). Το μειονέκτημά τους είναι ότι περιορίζεται ελαφρώς η ελεύθερη κίνηση των ποδιών.

Με βάση τη σόλα τους


παπούτσια sneakers επίπεδη σόλα, casual, αθλητική σόλα, κρυφό εσωτερικό τακούνι, πλατφόρμα, flatforms

 • με επίπεδη ομοιόμορφη παχιά σόλα: η σόλα σε αυτά τα παπούτσια είναι σχετικά παχιά και ελαστική. Το βασικό της χαρακτηριστικό είναι ότι το πάχος της παραμένει σταθερό σε όλο το μήκος της. Έτσι τα πόδια πατούν σε πολύ μεγάλη επιφάνεια με αποτέλεσμα να μεγιστοποιείται η ισορροπία. Πιο σταθερά παπούτσια από sneakers με επίπεδη σόλα δεν υπάρχουν.

 • με λεπτή σόλα τύπου casual: η σόλα σε αυτή την κατηγορία έχει σχετικά καλή ελαστικότητα και είναι αρκετά λεπτή. Σε πολλά παπούτσια μάλιστα λεπταίνει ακόμα περισσότερο στο μπροστά τμήμα των υποδημάτων. Τα sneakers αυτά είναι τύπου casual και το πλεονέκτημά τους είναι ότι μπορούν να ταιριάξουν με όλα τα καθημερινά ντυσίματα.

 • με σόλα αθλητικού τύπου: τα sneakers αυτής της κατηγορίας διαθέτουν σόλα η οποία στο μπροστά μέρος στρέφει τα κοίλα προς τα πάνω. Έτσι διευκολύνεται πολύ το περπάτημα. Ακόμα και αν χρειαστεί να τρέξεις ελαφρά η συμπεριφορά της σόλας είναι πολύ καλή. Το πλεονέκτημα των παπουτσιών αυτών είναι ότι διευκολύνουν πάρα πολύ την κίνηση των ποδιών.

 • με κρυφό εσωτερικό τακούνι: η σόλα σε αυτή την κατηγορία είναι τύπου πλατφόρμας αλλά δεν φαίνεται (είναι κρυφή). Συνήθως βρίσκεται στο εσωτερικό τμήμα, ενώ από έξω υπάρχει άλλη λεπτή σόλα που δημιουργεί την αίσθηση ότι είναι και η μοναδική σόλα των παπουτσιών. Το πλεονέκτημα των sneakers με κρυφό εσωτερικό τακούνι είναι ότι προσδίδουν ύψος χωρίς να φαίνεται ότι πατάς σε σόλα τύπου πλατφόρμας.

 • με τακούνι πλατφόρμα: οι σόλες αυτές είναι λεπτές μπροστά και πολύ φαρδιές στο πίσω μέρος των παπουτσιών. Τα πόδια πατούν με κλίση πάνω στα παπούτσια. Το πλεονέκτημα που έχουν αυτά τα μοντέλα είναι ότι προσδίδουν ύψος χωρίς να θυσιάζουν από τη σταθερότητα και την ισορροπία. Οι σόλες συνήθως είναι αρκετά ελαστικές και προστατεύουν τα πόδια.

 • με τακούνι τύπου ftatforms: τα sneakers τύπου flatforms διαθέτουν πολύ φαρδιά σόλα. Το βασικό χαρακτηριστικό της σόλας είναι ότι έχει ομοιόμορφο πάχος σε όλο το μήκος της. Συνήθως έχει μεγάλη ελαστικότητα και παρέχει καλή προστασία στα πόδια. Τα βασικό πλεονέκτημα είναι ότι προσδίδει ύψος με τον πιο άνετο τρόπο. Τα πέλματα όταν φοράς αυτά τα παπούτσια έχουν οριζόντια κλίση επομένως τα πόδια δεν κουράζονται εύκολα.

Με βάση το κούμπωμά τους


παπούτσια sneakers με κορδόνια, με σκρατς, με λάστιχο, με αγκράφες, με φερμουάρ, χωρίς κούμπωμα

 • με κορδόνια: τα κορδόνια είναι το δημοφιλέστερο είδος κουμπώματος. Η στήριξη των παπουτσιών είναι η μέγιστη δυνατή, ωστόσο σε πολλές περιπτώσεις το δέσιμο των κορδονιών πολλοί άνθρωποι θέλουν να το αποφεύγουν ιδιαίτερα όταν φορούν τα παπούτσια πολλές φορές την ημέρα.

 • με σκρατς: το σκρατς ως κούμπωμα είναι μια καλή εναλλακτική επιλογή στα sneakers. Είναι εύκολο στη χρήση του και αρκετά πρακτικό. Το μειονέκτημά των παπουτσιών αυτών είναι ότι η ικανότητα του σκρατς μειώνεται με την πολύ χρήση. Αυτό βέβαια συμβαίνει μόνο στα μη ποιοτικά σκρατς.

 • με φερμουάρ: το φερμουάρ θεωρείται αρκετά πρακτικό και θα το συναντήσεις σε πολλά παπούτσια κυρίως μποτάκια. Στα χαμηλά sneakers είναι πιο σπάνιο παρόλα αυτά σίγουρα θα βρεις αρκετά μοντέλα.

 • με αγκράφες: Οι αγκράφες δεν θεωρούνται τόσο πρακτικό κούμπωμα και για αυτό συναντώνται περισσότερο σε άλλες κατηγορίες υποδημάτων. Παρόλα αυτά υπάρχουν και πολλά sneakers με αγκράφες. Προσδίδουν ένα ιδιαίτερο στιλ.

 • με λάστιχο: Το λάστιχο είναι πολύ εύκολο ως κούμπωμα. Τα πόδια μπαίνουν και βγαίνουν πολύ εύκολα μέσα στα παπούτσια. Το μειονέκτημα είναι ότι με το χρόνο το λάστιχο μπορεί να χαλαρώσει. Τις περισσότερες φορές βέβαια δεν υπάρχει πρόβλημα.

 • χωρίς κούμπωμα (slpip on): τα παπούτσια αυτά δεν έχουν καθόλου κούμπωμα. Μπαίνουν και βγαίνουν πολύ γρήγορα. Το πρόβλημα με τα slip on είναι ότι η συγκράτηση των παπουτσιών δεν είναι η μέγιστη δυνατή. Έτσι κάποιο παπούτσι μπορεί να βγει με ένα στραβοπάτημα. Ωστόσο αυτές οι περιπτώσεις τυχαίνουν πολύ σπάνια.

Δημοφιλή παπούτσια sneakers 2022


Τα δημοφιλέστερα παπούτσια sneakers του 2022 με βάση τις πωλήσεις τους αλλά και σε σχέση με το ενδιαφέρον του κοινού παρουσιάζονται στη συλλογή. Τα παπούτσια αυτά ξεχωρίζουν για την άψογη ποιότητά τους αλλά και το μοντέρνο σχεδιασμό τους.

Calvin Klein
125,00€
62,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Levon
54,00€
13,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
The Fashion Project
45,99€
25€
  ΔΕΣ ΤΟ
Igi&co
118€   ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
94,90€
58,41€
  ΔΕΣ ΤΟ
Kesi
124,99€
33,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Kesi
61,99€
29,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
71€   ΔΕΣ ΤΟ
Guess
130,00€
125€
  ΔΕΣ ΤΟ
Calvin Klein
125,00€
62,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Renato Garini
59,00€
29,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Levon
53,00€
18,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Mellisa
43,99€   ΔΕΣ ΤΟ
Calvin Klein
115,00€
57,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Skechers
71,95€
47€
  ΔΕΣ ΤΟ

33,00€
16,5€
  ΔΕΣ ΤΟ

όλα τα ανδρικά sneakers
όλα τα γυναικεία sneakers


Επώνυμες μάρκες


Οι καλύτερες επώνυμες μάρκες στα παπούτσια sneakers είναι:

 • Vans: Η πιο γνωστή μάρκα όσον αφορά τα sneakers είναι η Vans. Κατασκευάζει συνήθως sneakers με ομοιόμορφη σόλα ωστόσο θα βρεις και άλλα σχέδια. Τα παπούτσια της εταιρείας έχουν πολύ καλή ποιότητα και προσδίδουν σίγουρο και σταθερό πάτημα.

 • Adidas: Η Adidas είναι γνωστή κυρίως για τα αθλητικά μοντέλα που βγάζει. Όσον αφορά τα sneakers, διαθέτει μεγάλη ποικιλία από πολύ αξιόλογα παπούτσια. Θα βρεις πολλά σχέδια sneakers. Με σόλα casual ή και αθλητικού τύπου.

 • Puma: Η Puma κατέχει και αυτή μεγάλο μερίδιο στα αθλητικά παπούτσια. Επίσης διαθέτει πολύ ανθεκτικά sneakers που δεν παθαίνουν τίποτα. Επίσης έχουν αρκετά κομψό σχεδιασμό.

 • Fila: Η Fila βγάζει πολύ επιτυχημένα μοντέλα σε αυτή την κατηγορία. Τα sneakers της έχουν κερδίσει πολύ μεγάλο μέρος της αγοράς και όχι άδικα. Τα παπούτσια της αξίζουν πολλά.

 • New Balance: Ένα όνομα με εγγύηση στο χώρο των υποδημάτων sneakers και casual είναι η New Balance. Τα παπούτσια της συνήθως είναι αρκετά αθλητικογενή, ωστόσο θα βρεις και άλλα σχέδια.

 • Converse: Η Converse έχει πολύ δυναμική παρουσία στο χώρο. Το brand name της θεωρείται ένα από τα δημοφιλέστερα. Η εταιρεία κατασκευάζει παπούτσια θέτοντας πολύ υψηλές προδιαγραφές. Επίσης βγάζει και πολύ καλά σταράκια (θεωρείται η κορυφαία).

 • Nike: Η Nike δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις όσον αφορά τα αθλητικά παπούτσια. Η εταιρεία προσανατολίζεται και σε πολλά καθημερινά μοντέλα τύπου sneakers ή και casual. Θα βρεις εξαιρετικής ποιότητα μοντέλα που σέβονται το μεγάλο όνομα της μάρκας.

 • Superga: Μια πολύ καλή επιλογή στα sneakers παπούτσια είναι η Superga. Η εταιρεία διαθέτει μεγάλη ποικιλία τόσο από μοντέλα όσο και από σχέδια/ χρώματα. Σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις.

 • Tommy Hilfiger: Η Tommy Hilfiger εστιάζει σε καθημερινά παπούτσια μόδας. Θα βρεις πολύ κομψά sneakers αλλά και casual μοντέλα. Το brand name της εταιρείας θεωρείται αρκετά δημοφιλές.

 • Pepe Jeans: Τα sneakers της Pepe Jeans είναι αρκετά καλής ποιότητας. Θα βρεις πολλές επιλογές. Τα περισσότερα έχουν καθημερινό στιλ, ενώ υπάρχουν και πολλά μοντέλα με σόλα αθλητικού τύπου.

Τα καλύτερα μοντέλα sneakers


Fila Disruptor


παπούτσια sneakers Fila Disruptor

Τα Fila Disruptor πωλούνται στο εμπόριο σε δύο εκδόσεις. Τα χαμηλά και τα ψηλά τύπου μποτάκι. Το βασικό χαρακτηριστικό τους είναι ότι διαθέτουν οδοντωτή σόλα. Έτσι επιτυγχάνεται πολύ καλή συμπεριφορά όσον αφορά την αντιολισθητική τους ικανότητα ακόμα και σε χώμα με λάσπη.

Η ποιότητα κατασκευής τους είναι πολύ καλή. Τα υλικά συγκρατούνται μεταξύ τους με πολύ δυνατές ραφές. Στα περισσότερα σημεία μάλιστα είναι διπλές. Θα σου κρατήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να χαλάσουν.

να τα προτιμήσεις γιατί:

 • έχουν καλή ποιότητα
 • είναι ανθεκτικά
 • είναι πολύ στη μόδα το στιλ τους
 • είναι αντιολισθητικά
 • κατασκευάζονται από υλικά υψηλών προδιαγραφών

Vans Old Skool


παπούτσια sneakers Vans Old Skool

Ίσως ένα από τα πιο διαδεδομένα sneakers είναι τα Vans Old Skool. Ο σχεδιασμός τους είναι αρκετά κλασικός και είναι εμπνευσμένος από παλιότερες δεκαετίες. Φυσικά το look έχει ανανεωθεί και πλέον θεωρείται ίσως το πιο δημοφιλές στιλ αυτή τη στιγμή.

Η σόλα των παπουτσιών αυτών είναι επίπεδη και διαθέτει ομοιόμορφο πάχος παντού. Αυτό δίνει πολύ καλή ισορροπία καθώς τα πόδια πατούν σε όλη την επιφάνεια. Επίσης η σόλα είναι πολύ ελαστική και προστατεύει τα πόδια από τις καταπονήσεις.

να αγοράσεις τα παπούτσια αυτά γιατί:

 • είναι από τα πιο άνετα παπούτσια που θα φορέσεις ποτέ σου
 • προσδίδουν πολύ καλή αίσθηση ισορροπίας και ασφάλειας
 • προστατεύουν τα πόδια από τους κραδασμούς
 • διαθέτουν πολύ ανανεωμένο στιλ
 • ταιριάζουν σχεδόν με όλα τα καθημερινά ρούχα

Adidas Stan Smith


παπούτσια sneakers Adidas Stan Smith

Τα Adidas Stan Smith είναι casual παπούτσια. Ξεκίνησαν ως αθλητικά ωστόσο σήμερα φοριούνται περισσότερο στην καθημερινότητα. Το χαρακτηριστικό τους είναι ότι αντί για τις 3 κλασικές ρίγες της Adidas, τα παπούτσια διαθέτουν τρεις σειρές από τρύπες που σχηματίζουν το logo της εταιρείας.

Η σόλα των παπουτσιών είναι πολύ λεπτή χωρίς όμως να θυσιάζει από την ελαστικότητα. Τα υποδήματα θεωρούνται εξαιρετικά άνετα και για αυτό είναι πολύ δημοφιλή.

να προτιμήσεις αυτά τα παπούτσια επειδή:

 • είναι πολύ βολικά
 • είναι εξαιρετικά ελαφριά
 • έχουν λιτό σχεδιασμό που συνδυάζεται άψογα με όλα τα ρούχα
 • δεν κουράζουν καθόλου τα πόδια και είναι κατάλληλα για πολλές ώρες χρήσης
 • είναι διαχρονικά και θα παραμείνουν στη μόδα

Adidas Superstar


παπούτσια sneakers Adidas Superstar

Τα Adidas Superstar είναι casual μοντέλα αθλητικού στιλ. Φοριούνται στην καθημερινότητα όπως όλα τα sneakers. Η σόλα τους είναι σχετικά λεπτή και λεπταίνει ακόμα περισσότερο στο μπροστά τμήμα των παπουτσιών. Παρόλα αυτά είναι αρκετά ελαστική.

Το σχήμα των συγκεκριμένων μοντέλων θεωρείται απλό και πολύ κομψό. Τα παπούτσια σχεδιάστηκαν με πρώτο κριτήριο την πρακτικότητα και την αίσθηση άνεσης.

να προτιμήσεις αυτά τα μοντέλα επειδή:

 • είναι από τα πιο πρακτικά παπούτσια που θα βρεις
 • θεωρούνται από τις πιο επιτυχημένες σειρές όλων των εποχών
 • η ποιότητα κατασκευής τους είναι άψογη
 • δεν κουράζουν τα πόδια στην ορθοστασία ή και στο πολύ περπάτημα
 • αντέχουν στη φθορά του χρόνου

New Balance 574


παπούτσια sneakers New Balance 574

Μια πολύ καλή επιλογή στα παπούτσια sneakers είναι τα New Balance 574. Διαθέτουν πολύ αθλητικό στιλ και για αυτό μπορούν να φορεθούν ακόμα και σε αρκετές αθλητικές δραστηριότητες. Στο πάνω μέρος τους διαθέτουν τμήματα με suede υφή.

Η σόλα των παπουτσιών στρέφεται προς τα πάνω στην περιοχή κοντά στα δάχτυλα έτσι ώστε να διευκολύνει το βηματισμό. Επίσης είναι πολύ ελαστική ενώ στο κάτω μέρος της υπάρχει αντιολισθητική γόμα.

να αγοράσεις αυτά τα παπούτσια γιατί:

 • διευκολύνουν πολύ την κίνηση των ποδιών κατά τον βηματισμό
 • έχουν πολύ καλή αντιολισθητική προστασία
 • προστατεύουν τα πόδια από την καταπόνηση των κραδασμών
 • έχουν κομψό σχεδιασμό που βασίζεται σε λεπτομέρειες
 • μπορούν να φορεθούν τόσο στην καθημερινότητα όσο και σε κάποιες αθλητικές δραστηριότητες

Adidas Gazelle


παπούτσια sneakers Adidas Gazelle

Τα Adidas Gazelle είναι μια διαχρονική και πολύ επιτυχημένη σειρά παπουτσιών. Ξεκίνησαν ως αθλητικά αλλά πλέον φοριούνται στην καθημερινότητα ως casual - sneakers. Τα παπούτσια είναι πολύ βελτιωμένα σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις. Επίσης είναι πολύ ελαφριά.

Η σόλα τους έχει πολύ καλή ελαστικότητα για να προστατεύει τα πόδια από τις δονήσεις και τους κραδασμούς. Το πάχος της σόλας δεν είναι ούτε λεπτό, αλλά ούτε χονδρό.

Να επιλέξεις αυτά τα μοντέλα επειδή:

 • έχουν εγγυημένη ποιότητα κατασκευής
 • φοριούνται με όλα τα καθημερινά ρούχα
 • το βάρος των υποδημάτων είναι μικρό
 • έχουν πολύ καλή εφαρμογή στα πόδια
 • προσδίδουν αίσθηση σταθερότητα και ισορροπίας στα πόδια

Nike Air Force 1


παπούτσια sneakers Nike Air Force 1

Τα Nike Air Force 1 είναι μια σειρά sneakers που πλέον φοριούνται στην καθημερινότητα ως sneakers. Τα παπούτσια έγιναν πολύ γνωστά ως αθλητικά για μπάσκετ. Ακόμα και σήμερα κάποιοι τα προτιμούν για αυτό το σκοπό. Βγαίνουν σε τρεις εκδόσεις. Τα χαμηλά (low top) τα μεσαία (mid top) και τα ψηλά τύπου μποτάκι (high top).

Η ιστορία τους είναι τεράστια. Τα παπούτσια θεωρούνται ίσως από τις πιο δημοφιλείς σειρές της Nike. Μάλιστα ήταν από τα πρώτα μοντέλα που εφάρμοσαν τεχνολογία συμπιεσμένου αερίου στη σόλα για μεγιστοποίηση της ελαστικότητας.

Να διαλέξεις αυτά τα μοντέλα επειδή:

 • είναι διαχρονικά επιτυχημένα παπούτσια
 • οι συνεχείς βελτιώσεις τους τα έφτασαν σε κορυφαίο επίπεδο
 • η σόλα τους είναι εξαιρετικά ελαστική και αντικραδασμική
 • η στήριξη που παρέχουν στα πόδια (σταθερό πάτημα) είναι εκπληκτική
 • ο σχεδιασμός τους και το στιλ τους θεωρούνται από τα πιο επιτυχημένα (όλων των εποχών)

Converse All Star


παπούτσια sneakers Converse All Star

Τα Converse One Star είναι από τα πιο δημοφιλή sneakers σήμερα. Μοιάζουν πολύ με σταράκια αλλά δεν έχουν μπροστά στα δάχτυλα το χαρακτηριστικό ημικύκλιο από καουτσούκ που έχουν όλα τα σταράκια.

Η σόλα τους διαθέτει ομοιόμορφο πάχος παντού. Έτσι επιτυγχάνεται πολύ καλή ισορροπία και βελτιώνεται η αίσθηση άνεσης. Επίσης η ελαστικότητα της σόλας προστατεύει τα πόδια από τους κραδασμούς κατά το περπάτημα.

Να αγοράσεις τα υποδήματα αυτά επειδή:

 • διαθέτουν ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα στιλ
 • είναι από τα πιο άνετα παπούτσια που μπορείς να βρεις
 • δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην πρακτικότητα
 • τα παπούτσια δεν παθαίνουν τίποτα και θα σου κρατήσουν για χρόνια
 • μπορούν να φορεθούν για πολύωρη ορθοστασία (θεωρούνται από τα πιο ξεκούραστα παπούτσια)

Προσφορές και εκπτώσεις στα sneakers


Η συλλογή αυτή έχει τις καλύτερες προσφορές και εκπτώσεις στα παπούτσια sneakers. Σε καθημερινή βάση συλλέγουμε όλες τις ευκαιρίες από τα μεγαλύτερα καταστήματα της Ελλάδας και τις παρουσιάζουμε συγκεντρωμένες εδώ. Πιο καλές προσφορές δεν θα βρεις πουθενά.

Calvin Klein
125,00€
62,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Levon
54,00€
13,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Kesi
124,99€
33,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Kesi
61,99€
29,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Calvin Klein
125,00€
62,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Renato Garini
59,00€
29,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Levon
53,00€
18,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Calvin Klein
115,00€
57,5€
  ΔΕΣ ΤΟ

33,00€
16,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Levon
48,00€
12€
  ΔΕΣ ΤΟ
Levon
56,00€
14€
  ΔΕΣ ΤΟ
Levon
49,00€
17,1€
  ΔΕΣ ΤΟ
Bullboxer
78,90€
39,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Hummel
125,95€
49,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Luigi
29,99€
12,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Corina
49,00€
24,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Ombre
96,99€
18,89€
  ΔΕΣ ΤΟ
Kesi
83,99€
35,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Hogan
280,00€
89,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Bitter & Sweet
34,90€
12,2€
  ΔΕΣ ΤΟ
Levon
47,00€
11,8€
  ΔΕΣ ΤΟ
Bitter & Sweet
45,90€
18,3€
  ΔΕΣ ΤΟ
Bitter & Sweet
42,00€
16,8€
  ΔΕΣ ΤΟ
Renato Garini
59,00€
29,5€
  ΔΕΣ ΤΟ

εκπτώσεις ανδρικά sneakers
προσφορές γυναικεία sneakers






Σχετικά άρθρα:

Ποια Είδη Αθλητικών Παπουτσιών υπάρχουν; Μάθε πριν αγοράσεις
Ποια Είδη Αθλητικών Παπουτσιών υπάρχουν; Μάθε πριν αγοράσεις
Μάθε τα πάντα για τα αθλητικά παπούτσια πριν αγοράσεις. Δες τι χαρακτηριστικά και ιδιαιτερότητες έχουν τα αθλητικά running, ποδοσφαίρου, μπάσκετ, κλπ.
15 Top Παπούτσια για Τρέξιμο
15 Top Παπούτσια για Τρέξιμο
15 Super αθλητικά παπούτσια για τρέξιμο. Δες τι τεχνολογίες χρησιμοποιούν και ποια παπούτσια running έχουν τις καλύτερες επιδόσεις. Τα πιο τούμπανα!









site με τσάντες
Φτιάξαμε το πιο πλήρες site στην Ελλάδα.
επίσκεψη   ❯ 





 Δημοφιλή Άρθρα
Τα 15 Καλύτερα Running Παπούτσια - ΤεχνολογίεςΤι Νούμερο Παπούτσι να Αγοράσω; Χρήσιμες ΣυμβουλέςΠοια Είδη Αθλητικών Παπουτσιών υπάρχουν και τι είναι καλό να γνωρίζειςΠώς να Συνδυάσεις τα Καλοκαιρινά Παπούτσια με τα Ρούχα (για γυναίκες)Σωστός Καθαρισμός Παπουτσιών - Καλύτεροι Τρόποι
όλα τα άρθρα  ❯


 Γυναικεία
Μποτάκια Γόβες Sneakers Μπότες Oxfords Πλατφόρμες Αθλητικά
περισσότερα  ❯

 Ανδρικά
Μποτάκια Αθλητικά Επίσημα Sneakers Σταράκια
περισσότερα  ❯

 Παιδικά
Sneakers Αθλητικά Μποτάκια Μπότες Βρεφικά Γαλότσες
περισσότερα  ❯




 Μοντέλα
Nike Air Force 1 Adidas Gazelle Fila Disruptor Vans Old Skool Nike Air Max 97 Converse All Star
περισσότερα  ❯


 Ανακάλυψε στο opo
Το Blog μας Top Συλλογές Καταστήματα