δοκίμασε & πολλαπλά νούμερα,
χρώματα, brands, κατηγορίες

πχ:
γόβες μπαλαρίνες πλατφόρμες 37 38,
μποτάκια μαύρα καφέ 44 45,
adidas nike puma άσπρο μαύρο,
παιδικά για κοριτσι 30 31 μπλε άσπρο,
παιδικα για αγορι geox nike,
κοκ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Αγορά Αθλητικών Παπουτσιών - Ένας οδηγός που θα σε βοηθήσει.


ΜΕΝΟΥ

 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 
 
αθλητικά παπούτσια για αγορά

Τα αθλητικά παπούτσια είναι ίσως μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες υποδημάτων που αγοράζονται από το διαδίκτυο. Αυτό είναι απόλυτα λογικό καθώς στο internet υπάρχουν πολύ καλύτερες ευκαιρίες και προσφορές.

Έτσι ένα μοντέλο αθλητικών υποδημάτων μπορεί να κοστίσει πολύ φθηνότερα αν η αγορά του γίνει online σε σχέση με το αν το αγόραζες από ένα φυσικό κατάστημα.

Παρόλα αυτά, η αγορά αθλητικών παπουτσιών online μπορεί να κρύβει και ορισμένες παγίδες. Παρακάτω μπορείς να δεις τι να προσέξεις πριν αγοράσεις αθλητικά παπούτσια από το internet.

Ο πληρέστερος οδηγός αθλητικών παπουτσιών online που θα σε βοηθήσει να κάνεις σωστές αγορές.

Δες ποια είναι τα δημοφιλέστερα αθλητικά παπούτσια για την άνοιξη / καλοκαίρι του 2020. Μάθε σε ποια χαρακτηριστικά των αθλητικών παπουτσιών να δώσεις βαρύτητα ανάλογα με το άθλημα που σε ενδιαφέρει.

Πότε να επιλέξεις αθλητικά με καλύτερη πρόσφυση και πότε με περισσότερη ελαστικότητα. Σε ποιες περιπτώσεις να δώσεις έμφαση στην αντικραδασμική προστασία και σε ποιες περιπτώσεις να δώσεις βαρύτητα στους βαθμούς ελευθερίας της κίνησης των ποδιών.

Πλεονεκτήματα - Γιατί να αγοράσεις αθλητικά παπούτσια online


πλεονεκτήματα αγοράς αθλητικών παπουτσιών online

Η αγορά αθλητικών παπουτσιών online παρουσιάζει σημαντικά πλεονεκτήματα. Δες τους πιο σημαντικούς λόγους που όλο και περισσότεροι άνθρωποι αγοράζουν παπούτσια αθλητικά online.

1. Τα eshops έχουν τεράστια ποικιλία


Πράγματι το πλήθος των διαθέσιμων αθλητικών μοντέλων στα eshops είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με τα υπόλοιπα καταστήματα.

Αυτό είναι πολύ λογικό, καθώς τα φυσικά καταστήματα βρίσκονται εντός των πόλεων όπου ο αποθηκευτικός χώρος είναι περιορισμένος. Έτσι δεν είναι εύκολο να έχουν μεγάλη ποικιλία από αθλητικά παπούτσια.

Από την άλλη, τα eshops διαθέτουν τεράστιες αποθήκες εκτός πόλεων. Έτσι μπορούν να έχουν όλα τα μοντέλα αθλητικών παπουτσιών σε όλα τα νούμερα.

2. Βρίσκεις πιο εύκολα το νούμερό σου


Στα φυσικά καταστήματα πολλές φορές μπορείς να δεις ένα μοντέλο αθλητικών παπουτσιών στη βιτρίνα που να σου αρέσει. Όταν όμως μπαίνεις εντός του καταστήματος διαπιστώνεις ότι το νούμερό σου έχει τελειώσει.

Αυτό σπάνια θα συμβεί όταν αγοράζεις αθλητικά παπούτσια online. Ακόμα και αν σε κάποιο eshop δεν βρεις το νούμερό σου, είναι πολύ εύκολο με ένα κλικ να αναζητήσεις το συγκεκριμένο μοντέλο σε άλλο eshop.

Αντί λοιπόν να ψάχνεις από κατάστημα σε κατάστημα μέχρι να βρεις το μοντέλο που θέλεις στο νούμερό σου, μπορείς απλά να κάνεις αναζήτηση στο internet.

3. Η διαδικασία αγοράς είναι πιο εύκολη και γρήγορη


Ένα πλεονέκτημα που έχει η αγορά παπουτσιών από το internet είναι η ευκολία αλλά και η ταχύτητα της διαδικασίας της αγοράς. Πλέον δεν χρειάζεται να ψάχνεις από κατάστημα σε κατάστημα τα αθλητικά παπούτσια που σου αρέσουν.

Με μια αναζήτηση στο internet μπορείς να βρεις εκατοντάδες καταστήματα που πουλάνε τα αθλητικά παπούτσια της επιλογής σου. Δεν χρειάζεται να χάνεις χρόνο σε άσκοπες μετακινήσεις.

4. Τα online αθλητικά παπούτσια είναι πιο φθηνά


Το κόστος αγοράς είναι ίσως ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια επιλογής. Προφανώς οι άνθρωποι θέλουν να αγοράσουν τα αθλητικά παπούτσια τους από το κατάστημα που τα πουλάει φθηνότερα.

Τα eshops τείνουν να πουλούν πολύ φθηνότερα σε σχέση με τα παραδοσιακά καταστήματα. Αυτό συμβαίνει για πολλούς λόγους, όπως για παράδειγμα ότι έχουν περισσότερο ανταγωνισμό, μικρότερο κόστος λειτουργίας, κτλ.

Οι εποχές που έμπαινες μέσα σε ένα παραδοσιακό "παπουτσάδικο" και δεν μπορούσες να διασταυρώσεις αν οι τιμές που πουλάει είναι φθηνές ή ακριβές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Πλέον αν ψάξεις με το κινητό σου τη συγκεκριμένη μάρκα που σου αρέσει ή τον κωδικό του μοντέλου, μπορείς να βρεις πλήθος online καταστημάτων με πολύ φθηνότερες τιμές.

5. Τα γνωστά online eshops έχουν πάντα αυθεντικά αθλητικά παπούτσια


Αν αγοράζεις αθλητικά παπούτσια από φυσικά καταστήματα που δεν έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχεις αγοράσει μη αυθεντικά μοντέλα.

Στα αθλητικά παπούτσια επειδή υπάρχει μεγάλη ζήτηση, πολλές εταιρίες κατασκευάζουν απομιμήσεις. Οι απομιμήσεις αυτές κοστίζουν πολύ φθηνότερα ωστόσο η ποιότητά τους είναι σαφώς υποδεέστερη.

Τα μεγάλα και αξιόπιστα eshops πουλάνε πάντα γνήσια αθλητικά παπούτσια και όχι απομιμήσεις. Ο λόγος είναι ο εξής. Οι πωλήσεις τους αυξάνονται κατά πολύ όταν καταφέρουν να κάνουν πολύ καλό όνομα στην ιντερνετική "πιάτσα".

Με άλλα λόγια ένα γνωστό eshop δεν το συμφέρει ποτέ να σου πουλήσει ένα αθλητικό μοντέλο απομίμηση. Δεν ρισκάρει το όνομά του για να κερδίσει λίγα ευρώ. Γνωρίζει ότι με καλό όνομα σε βάθος χρόνου θα βγάλει πολύ περισσότερα χρήματα.

Τεχνολογίες αθλητικών παπουτσιών


τεχνολογίες αθλητικών παπουτσιών

Τα αθλητικά παπούτσια ανάλογα με το άθλημα που προορίζονται, διαθέτουν και τις αντίστοιχες τεχνολογίες που βελτιώνουν την απόδοση ή παρέχουν προστασία. Οι τεχνολογίες αυτές είναι:

Αντικραδασμική προστασία και ελαστικότητα


Η απορρόφηση κραδασμών είναι πολύ σημαντική στα αθλητικά παπούτσια καθώς προστατεύει τα πόδια από τις καταπονήσεις. Τα αθλήματα που παρουσιάζουν τους περισσότερους κραδασμούς είναι αυτά που έχουν πολλά άλματα (μπάσκετ, αθλήματα στίβου, βόλεϊ, jogging/running ).

Για το λόγο είναι σημαντικό τα παπούτσια αυτά να έχουν ελαστική σόλα και αντικραδασμική προστασία. Ορισμένες τεχνολογίες για την απορρόφηση κραδασμών είναι:

 • Ελαστική σόλα από καουτσούκ:

  Το καουτσούκ είναι ένα πολύ ελαστικό υλικό που μπορεί να εξομαλύνει τις μεγάλες δυνάμεις που προκαλούνται από τους κραδασμούς. Το υλικό αυτό χρησιμοποιείται πολύ στις σόλες των αθλητικών υποδημάτων καθώς προστατεύει τα πόδια από τις καταπονήσεις.

  Δύο αντιπροσωπευτικά αθλητικά παπούτσια με ελαστική σόλα καουτσούκ είναι τα Nike Downshifter και τα Adidas Duramo.

 • Σόλα στερεού αφρού με κυψελίδες εγκλωβισμένου αερίου:

  Η τεχνολογία αυτή αφορά σόλες που κατασκευάζονται από ένα πολυμερές υλικό. Κατά τη μέθοδο κατασκευής, ειδικό αέριο εγκλωβίζεται στις κυψελίδες του "στερεού αφρού" της σόλας. Το συμπιεσμένο αέριο προσδίδει ελαστικότητα και προστασία από τους κραδασμούς.

  Το πιο χαρακτηριστικό αθλητικό μοντέλο της κατηγορίας αυτής είναι το Adidas Ultraboost

 • Αερόσολα:

  Οι σόλες αυτές διαθέτουν θαλάμους στους οποίους βρίσκεται συμπιεσμένο ένα αέριο. Σε κάθε πάτημα του ποδιού προκαλούνται μικροδονήσεις οι οποίες απορροφούνται από την αερόσολα. Έτσι μειώνεται σημαντικά η φθορά στις αρθρώσεις και στο μυικό ιστό.

  Δύο πολύ δημοφιλή αθλητικά παπούτσια με αερόσολα είναι τα Nike Air Max 97 και Nike Air Max 95. Έχουν επανασχεδιαστεί και έχουν πολύ καλές επιδόσεις.

 • Σόλα με ειδικό τζελ:

  Στο εμπόριο κυκλοφορούν και αθλητικά παπούτσια τα οποία διαθέτουν σόλες που στο εσωτερικό τους υπάρχει μια ειδική γέλη (τζελ) που βοηθάει στην απορρόφηση των καταπονήσεων. Πρόκειται για μια τεχνολογία που βοηθάει πολύ και στις καλές επιδόσεις.

  Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αθλητικού παπουτσιού με τζελ είναι το Asics Gel. Πρόκειται για μία σειρά υποδημάτων με πολύ καλές προδιαγραφές.

Πρόσφυση και αντιολισθητική τεχνολογία


Η καλή πρόσφυση και η αντιολισθητική τεχνολογία είναι πολύ σημαντική σε αθλήματα που χρειάζεται πολύ συχνά αλλαγή της κατεύθυνσης της κίνησης του σώματος. Τέτοια αθλήματα είναι το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.

Επίσης καλή πρόσφυση χρειάζεται και σε κάποια αθλήματα στο στίβο. Ειδικά σε αυτά που χρειάζεται απότομο ξεκίνημα ή απότομο σταμάτημα.

Η καλή πρόσφυση βοηθάει ώστε να μην γλιστρούν τα παπούτσια με το έδαφος. Αυτό μπορεί να γλιτώσει από σοβαρούς τραυματισμούς. Οι πιο γνωστές αντιολισθητικές τεχνολογίες είναι:

 • Γόμα από ειδικό αντιολισθητικό καουτσούκ: Οι γόμες αυτές κατασκευάζονται από ειδικό καουτσούκ που δεν γλιστράει. Έχει πολύ καλή πρόσφυση με το έδαφος και προστατεύει από παραπατήματα.

 • Πάτος σόλας με ειδικά γεωμετρικά μοτίβα: Τα μοτίβα αυτά βρίσκονται στο κάτω μέρος της σόλας. Μπορεί να είναι κυκλάκια, ρόμβοι, τετραγωνάκια, διάφορες αυλακώσεις κτλ. Σκοπό έχουν να αυξήσουν την τριβή με το έδαφος.

 • Πτυχές και εξογκώματα: Οι σόλες αυτές διαθέτουν διάφορες πτυχές με παράλληλες γραμμές, ομόκεντρους κύκλους, καμπυλωτές προεξοχές, οδοντώσεις, κτλ. Κάθε αθλητική δραστηριότητα διαθέτει διαφορετικό μέγεθος πτυχών.

 • Τάπες: Πρόκειται για σόλες που αφορούν συγκεκριμένα αθλήματα που παίζονται σε χώμα, χόρτο, ή χλοοτάπητα. Οι τάπες βυθίζονται στο έδαφος αυξάνοντας πολύ την πρόσφυση. Για σκληρά εδάφη επιλέγονται παπούτσια με πολλές τάπες ενώ για πολύ μαλακά εδάφη ή βρεγμένο χώμα επιλέγονται παπούτσια με λιγότερες τάπες.

 • Καρφιά για ταρτάν: Τα παπούτσια με καρφιά για ταρτάν συναντώνται κυρίως στο στίβο όπου απαιτούνται πολύ υψηλές επιδόσεις. Ο σκοπός τους είναι τα παπούτσια να μην γλιστράνε ακόμα και στην πιο απότομη εκκίνηση ή σταμάτημα. Τα καρφιά γαντζώνονται στο ταρτάν και προσφέρουν μέγιστη πρόσφυση.

 • Καρφιά για ανώμαλο έδαφος: Τα παπούτσια αυτά διαθέτουν διαφορετικού τύπου καρφιά. Είναι πιο μεγάλα και πιο μυτερά. Χρησιμοποιούνται κυρίως σε αθλήματα extreme όπως αναρρίχηση, τρέξιμο σε δύσβατο έδαφος, ορειβασία, περπάτημα σε πάγο ή χιόνι, κτλ.

 • Τρακτερωτές σόλες: Οι σόλες αυτές είναι κατάλληλες για χώμα ή για λάσπη. Η τρακτερωτή υφή της βυθίζεται στο έδαφος με αποτέλεσμα να παρέχει πολύ καλή αντιολισθητική προστασία.

Βαθμοί ελευθερίας κίνησης


Οι βαθμοί ελευθερίας της κίνησης των ποδιών στα αθλητικά παπούτσια είναι πολύ σημαντικοί. Ανάλογα με το άθλημα που κάνεις θα πρέπει να επιλέξεις τα κατάλληλα παπούτσια.

Στο μπάσκετ είναι πολύ σημαντικό η κίνηση του αστραγάλου να είναι σχετικά περιορισμένη όσον αφορά τη συστροφή του.

Σε αντίθετη περίπτωση θα στραμπουλήξεις τα πόδια σου. Αυτός είναι και ο λόγος που τα περισσότερα παπούτσια μπάσκετ είναι ψηλά (τύπου μποτάκι).

Στα παπούτσια running καθώς και στα ποδοσφαιρικά, ο αστράγαλος θα πρέπει να μπορεί να κινηθεί ανεμπόδιστα. Σε αντίθετη περίπτωση τα πόδια κουράζονται πιο γρήγορα. Για αυτό και στα αθλήματα αυτά τα παπούτσια είναι πάντα χαμηλά.

Αποθήκευση και επαναφορά ενέργειας την κατάλληλη στιγμή


Σε πολλές αθλητικές δραστηριότητες, σε κάθε πάτημα του ποδιού χάνεται πολύτιμη ενέργεια σε τριβές, σε δονήσεις και σε κραδασμούς.

Για το λόγο αυτό πολλά μοντέλα παπουτσιών έχουν ειδικές ελαστικές σόλες που αποθηκεύουν την ενέργεια και την προσδίδουν στην αμέσως επόμενη στιγμή. Η διαδικασία γίνεται ως εξής.

Κατά το πάτημα του ποδιού, μέρος της χαμένης ενέργειας αποθηκεύεται στην ελαστικότητα της σόλας. Την επόμενη στιγμή (κατά το άλμα του βήματος) η ενέργεια αυτή απελευθερώνεται δίνοντας μια επιπλέον ώθηση στα πόδια.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα της κατακόρυφη βελτίωση της απόδοσης.

Τα δημοφιλέστερα αθλητικά παπούτσια για την άνοιξη / καλοκαίρι του 2020.


Τα παρακάτω αθλητικά παπούτσια θεωρούνται τα δημοφιλέστερα μοντέλα για την άνοιξη / καλοκαίρι του 2020.

Δημοφιλέστερα ανδρικά αθλητικά παπούτσια


Nike
119,00€
59€
  ΔΕΣ ΤΟ
Bitter & Sweet
29,90€
19€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
40,00€
19€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
64,00€
39€
  ΔΕΣ ΤΟ
Olympic Stores
29,99€
17,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Bitter & Sweet
39,00€
17€
  ΔΕΣ ΤΟ
Bitter & Sweet
49,90€
11€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
55,00€
36€
  ΔΕΣ ΤΟ

όλα


Δημοφιλέστερα γυναικεία αθλητικά παπούτσια


Bitter & Sweet
38,90€
8€
  ΔΕΣ ΤΟ
Reebok
45,00€
22€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
90,00€
45€
  ΔΕΣ ΤΟ
Saucony
119,00€
59,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
54,95€
46,71€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
59,90€
55,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Bitter & Sweet
38,90€
8€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
39,95€   ΔΕΣ ΤΟ

όλα


Δημοφιλέστερα παιδικά αθλητικά παπούτσια


Nike
35,00€
17€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
37,90€
26,8€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
139,00€
70€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
64,99€   ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
44,95€
35,96€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
40,00€
19€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
35,90€
25,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
29,90€
21,9€
  ΔΕΣ ΤΟ

όλα


Καλύτερες μάρκες αθλητικών παπουτσιών


 • Nike: Κατασκευάζει πολύ ποιοτικά αθλητικά παπούτσια. Διαθέτει καινοτόμα τεχνολογία και χρησιμοποιεί άριστης ποιότητας υλικά κατασκευής. Θεωρείται μία από τις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής αθλητικών παπουτσιών στον κόσμο.

 • Adidas: Διαθέτει ένα από τα δημοφιλέστερα brand names παγκοσμίως. Ξεχωρίζει για τις υψηλές προδιαγραφές αλλά και τις εξαιρετικές επιδόσεις στα αθλητικά παπούτσια. Αυτό επιτυγχάνεται με την υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία που διαθέτει.

 • Asics: Ιαπωνική πολυεθνική εταιρεία κατασκευής αθλητικών ειδών. Παρασκευάζει πολύ προσεγμένα αθλητικά παπούτσια και θέτει υψηλά στάνταρ στην κατασκευή τους. Επιτυγχάνει εξαιρετικές επιδόσεις και πολλά ρεκόρ.

 • Reebok: Θεωρείται μια πολύ καλή πρόταση στα αθλητικά παπούτσια. Κατασκευάζει αθλητικά υποδήματα με εγγυημένη ποιότητα σε αρκετά καλές τιμές.

 • Puma: Πρόκειται για μια γερμανική πολυεθνική εταιρεία που δίνει μεγάλη βαρύτητα στη λεπτομέρεια και στο σχεδιασμό. Τα αθλητικά παπούτσια της εταιρείας είναι πολύ ανθεκτικά στη φθορά του χρόνου.

 • Under Armour: Διαθέτει μεγάλη ποικιλία από αθλητικά παπούτσια. Συνδυάζει την αεροδυναμική εμφάνιση με τον μοντέρνο σχεδιασμό. Τα υποδήματα αυτά είναι value for money και για αυτό αξίζει να τα προτιμήσεις.

 • New Balance: Μια πολύ αναγνωρίσιμη μάρκα στο χώρο των αθλητικών υποδημάτων. Τα παπούτσια που κατασκευάζει είναι πολύ ποιοτικά, ενώ τα υλικά που επιλέγονται είναι τα καλύτερα. Για αυτό και θεωρείται μια πολύ αξιόλογη επιλογή.


Γρήγορες συμβουλές αγοράς αθλητικών παπουτσιών από το διαδίκτυο


 • Να αγοράζεις πάντα από γνωστά eshops που λειτουργούν για αρκετά χρόνια:

  Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεις ότι αγοράζεις μόνο από αξιόπιστα eshop που έχουν αντέξει στο χρόνο.

 • Δες τα αθλητικά παπούτσια στο κατάστημα αλλά αγόρασέ τα από το internet:

  Κάνε τη δοκιμή του μοντέλου που σου αρέσει και είδες σε μία βιτρίνα αλλά μην το αγοράζεις. Ψάξε τον κωδικό του αθλητικού στο internet και αγόρασέ το πολύ φθηνότερα.

 • Πρόσεξε τις κρυφές χρεώσεις:

  Πάντα να υπολογίζεις ότι στην τελική τιμή μπορεί να προστίθενται επιπλέον κόστη όπως μεταφορικά, αντικαταβολή, κτλ. Σε μερικά καταστήματα αυτές οι χρεώσεις φαίνονται μόνο κατά το τελευταίο στάδιο της διαδικασίας.

 • Πρόσεξε την αυθεντικότητα των μοντέλων:

  Αν δεις εξωπραγματικά χαμηλές τιμές τότε να έχεις μια καχυποψία. Για να έχεις απόλυτη σιγουριά ότι αγοράζεις γνήσια αθλητικά παπούτσια, να επιλέγεις πάντα eshops μεγάλα που λειτουργούν για πολλά χρόνια.

 • Διάβασε τους όρους χρήσης τους eshop:

  Πριν αγοράσεις καλό είναι να γνωρίζεις τους όρους χρήσεις του καταστήματος. Τι γίνεται σε περίπτωση που τα αθλητικά παπούτσια δεν σου κάνουν. Μάθε ποιες είναι οι διαδικασίες αλλαγής, πόσο επιπλέον χρεώνεσαι, κτλ.

 • Κάνε έρευνα αγοράς:

  Κάνοντας μια απλή αναζήτηση με τον κωδικό του μοντέλου μπορείς να βρεις εκατοντάδες eshops που να το πουλάνε. Βρες το καλύτερο και φθηνότερο κατάστημα και αγόρασέ το από εκεί.

 • Στα αθλητικά παπούτσια για επιδόσεις να επιλέξεις πάντα καλές μάρκες:

  Πολύ γνωστές μάρκες αθλητικών παπουτσιών όπως Adidas, Nike κτλ. διαθέτουν καλύτερη τεχνογνωσία με αποτέλεσμα τα παπούτσια τους να είναι πιο ποιοτικά αλλά και να έχουν καλύτερες επιδόσεις.

 • Μην παρασύρεσαι από τα social media:

  Σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν σελίδες στα social media που πουλάνε διάφορα προϊόντα όπως για παράδειγμα αθλητικά παπούτσια. Οι σελίδες αυτές βρίσκονται μόνο στα social media και δεν υπάρχει αντίστοιχη σελίδα eshop που να τις υποστηρίζει.

  Αυτό από μόνο του δείχνει την προχειρότητα του καταστήματος. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις την αγορά.

Τι να προσέξεις πριν αγοράσεις αθλητικά παπούτσια από το internet


αγορά αθλητικά παπούτσια online

Η αγορά αθλητικών υποδημάτων online στις περισσότερες περιπτώσεις είναι συμφέρουσα, ωστόσο θα πρέπει να δώσεις βαρύτητα σε ορισμένα πράγματα έτσι ώστε να μην την πατήσεις. Παρακάτω μπορείς να δεις που να δώσεις προσοχή.

Διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής


Οι πιο συνηθισμένοι τρόποι πληρωμής είναι η τραπεζική κατάθεση (webbanking), η πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα, η αντικαταβολή καθώς και το paypal. Κάθε τρόπος έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του:

 • Πιστωτική/χρεωστική κάρτα: Ίσως η χειρότερη μέθοδος πληρωμής. Η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων ή η ακύρωση της συναλλαγής σε περίπτωση απάτης δεν έχει πάντοτε εγγυημένα αποτελέσματα. Επίσης είναι χρονοβόρα και γραφειοκρατική. Το πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι οι πληρωμές γίνονται αρκετά εύκολα. Το μειονέκτημα είναι ότι δεν δίνει μεγάλη αίσθηση ασφάλειας.

 • Τραπεζική κατάθεση: Γίνεται εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Το μειονέκτημά της είναι ότι δεν είσαι σίγουρος αν θα πάρεις τα χρήματα πίσω σε περίπτωση λάθους. Αν το κατάστημα δεν αναγνωρίζει το λάθος του τότε δύσκολα θα πάρεις πίσω τα χρήματά σου. Το πλεονέκτημα είναι ότι κανένας δεν μπορεί να σε χρεώσει παραπάνω από τα χρήματα που εσύ κατέθεσες για την αγορά των παπουτσιών.
 • Αντικαταβολή: Είναι ένας αρκετά ασφαλής τρόπος πληρωμής για αγορές online. Το πλεονέκτημα της αντικαταβολής είναι ότι πληρώνεις την ώρα που παραλαμβάνεις το δέμα. Το μειονέκτημα είναι ότι η αντικαταβολή αυξάνει το τελικό κόστος. Δηλαδή πρόκειται για μια ασφαλής αλλά ακριβή μέθοδο πληρωμής. Ένα αρνητικό που έχει είναι ότι σε περίπτωση διαφωνίας με το eshop είναι απίθανο να πάρεις τα χρήματά σου πίσω.

 • Paypal: Είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος πληρωμής για αγορές online. Είναι αρκετά ασφαλής και προστατεύει από τυχόν απάτες. Επίσης διαθέτει πολιτική επιστροφής των χρημάτων σε περίπτωση που η ευθύνη βαραίνει το eshop ακόμα και αν δεν την αναγνωρίζει. Ο τρόπος αυτός προτείνεται για όλες τις αγορές online.

Επιλογή courier και κόστος μεταφορικών


Πριν κάνεις την παραγγελία, καλό είναι να διαβάσεις τους διαθέσιμους τρόπους αποστολής καθώς και τις χρεώσεις. Κάποια courier μπορεί να μην έχουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που το δέμα καθυστερεί υπερβολικά χωρίς λόγο και αιτία.

Επίσης καλό είναι να προσέξεις το κόστος των μεταφορικών. Σε πολλά καταστήματα το κόστος αυτό εμφανίζεται μόνο κατά το τελικό στάδιο της παραγγελίας. Αυτό γίνεται εσκεμμένα.

Αν το γνώριζες από την αρχή ίσως να μην είχες κάνει την παραγγελία. Όταν όμως βρίσκεσαι στο τελευταίο στάδιο της διαδικασίας και έχεις δώσει όλα τα στοιχεία σου, τότε δύσκολα θα ακυρώσεις την παραγγελία για μερικά ευρώ επιπλέον.

Διαθεσιμότητα προϊόντος


Πριν κάνεις οποιαδήποτε παραγγελία αθλητικών υποδημάτων online, καλό είναι να προσέξεις τη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Αν γράφει άμεσα διαθέσιμο τότε αυτό σημαίνει ότι τα παπούτσια βρίσκονται ήδη στην αποθήκη του eshop.

Αν όμως γράφει διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας αυτό σημαίνει ότι τα παπούτσια δεν βρίσκονται στην αποθήκη του eshop. Μετά την δική σου παραγγελία, το eshop θα τα παραγγείλει από τον προμηθευτή του. Αυτή η διαδικασία μπορεί να αργήσει από λίγες ημέρες έως πάρα πολλές.

Πολιτική επιστροφών


Η πολιτική επιστροφών είναι πολύ σημαντική. Μπορεί τα αθλητικά παπούτσια που αγόρασες να σου είναι λίγο μικρά. Μπορεί να έχουν κάποιο ελάττωμα. Όπως και να έχει θα πρέπει πριν αγοράσεις να διαβάσεις την πολιτική επιστροφών.

Τι γίνεται σε περίπτωση δικού σου σφάλματος και τι γίνεται σε περίπτωση δικού τους. Ποιες είναι οι χρεώσεις επιστροφής. Ποιος πληρώνει το courier και σε ποια περίπτωση.

Νούμερα και μεγεθολόγιο


Ένας αποτρεπτικός λόγος που πολλοί άνθρωποι διστάζουν να αγοράσουν αθλητικά παπούτσια από το internet είναι ότι φοβούνται μήπως το νούμερο που επιλέξουν δεν ταιριάζει ακριβώς στα δικά τους πόδια.

Η αλήθεια είναι ότι η ευκολία της δοκιμής του προϊόντος δεν υπάρχει όταν αγοράζεις παπούτσια από το internet. Για το λόγο αυτό πολλά καταστήματα έχουν μεγεθολόγιο που δείχνει τι νούμερο να επιλέξεις ανάλογα το μήκος της πατούσας των ποδιών σου.

Η ανάλυση γίνεται με αρκετή λεπτομέρεια οπότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα γίνει λάθος. Αλλά ακόμα και αν γίνει, κάποια καταστήματα δέχονται δωρεάν αλλαγή στο νούμερο. Στέλνουν το courier με το νέο δέμα και εσύ τους δίνεις το παλιό.

Γνησιότητα μοντέλων


Τα αθλητικά παπούτσια είναι πολύ δημοφιλής κατηγορία. Για το λόγο αυτό υπάρχουν και πολλές απομιμήσεις αμφιβόλου ποιότητας και εμπιστοσύνης.

Εδώ αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε είναι ότι καλό είναι να επιλέγεις να αγοράσεις μόνο από γνωστά eshops. Τα καταστήματα αυτά είναι βέβαιο ότι πουλάνε αυθεντικά αθλητικά παπούτσια. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να πέσεις θύμα απάτης και να αγοράσεις απομιμήσεις.

Αν τα αθλητικά παπούτσια που αγοράζεις είναι πολύ πιο φθηνά σε σχέση με όλα τα άλλα καταστήματα που πουλάνε το ίδιο μοντέλο, τότε να διατηρήσεις μια επιφύλαξη.

Super προσφορές στα αθλητικά παπούτσια για την άνοιξη / καλοκαίρι του 2020.


Παρακάτω μπορείς να βρεις τις καλύτερες προσφορές και τις μεγαλύτερες εκπτώσεις στα αθλητικά παπούτσια για άνδρες, γυναίκες και παιδιά.

Προσφορές στα ανδρικά αθλητικά παπούτσια


Nike
119,00€
59€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
40,00€
19€
  ΔΕΣ ΤΟ
Olympic Stores
29,99€
17,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Bitter & Sweet
39,00€
17€
  ΔΕΣ ΤΟ
Bitter & Sweet
49,90€
11€
  ΔΕΣ ΤΟ
Reebok
39,95€
19,98€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
100,00€
47,43€
  ΔΕΣ ΤΟ
Reebok
89,95€
44,99€
  ΔΕΣ ΤΟ

όλες οι προσφορές


Προσφορές στα γυναικεία αθλητικά παπούτσια


Bitter & Sweet
38,90€
8€
  ΔΕΣ ΤΟ
Reebok
45,00€
22€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
90,00€
45€
  ΔΕΣ ΤΟ
Saucony
119,00€
59,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Bitter & Sweet
38,90€
8€
  ΔΕΣ ΤΟ
Saucony
79,99€
40€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
89,95€
44,98€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
59,00€
29,49€
  ΔΕΣ ΤΟ

όλες οι προσφορές


Προσφορές στα παιδικά αθλητικά παπούτσια


Nike
35,00€
17€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
139,00€
70€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
40,00€
19€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
29,00€
15,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
45,00€
25€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
45,00€
26,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Puma
55,00€
16,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Puma
44,99€
18€
  ΔΕΣ ΤΟ

όλες οι προσφορέςsite με τσάντες
Φτιάξαμε το πιο πλήρες site στην Ελλάδα.
επίσκεψη   ❯ 
OUR BLOG ROCKS ▾
Τα 224 πιο Hot Γυναικεία Πέδιλα 2020
Τα πιο καυτά γυναικεία πέδιλα για το 2020 είναι εδώ. Ψηλοτάκουνα, χαμηλά, πλατφόρμες και ...
Ποιες πλατφόρμες υπάρχουν - Πού και πώς να τις φορέσεις
Οι πλατφόρμες είναι πολύ ελκυστικά παπούτσια. Δες όλα τα είδη, super ιδέες και πού να τις ...
Αγορά Αθλητικών Παπουτσιών - Ένας οδηγός που θα σε βοηθήσει.
Αυτός είναι ο καλύτερος και πιο ολοκληρωμένος οδηγός αγοράς αθλητικών παπουτσιών online ...

περισσότερα  ❯

ΣΥΛΛΟΓΕΣ ▾
Επώνυμα Πέδιλα Γυναικεία
Διαθέτουμε τα καλύτερα επώνυμα πέδιλα γυναικεία. 100% Γνήσια και αυθεντικά μοντέλα. Πολύ ...
Παντόφλες με Τακούνι
Η πιο μεγάλη συλλογή με παντόφλες με τακούνι είναι εδώ. Τα καλύτερα μοντέλα σε τεράστια ...
Birkenstock Παπούτσια
Τα πιο ποιοτικά Birkenstock σανδάλια, πέδιλα, παντόφλες σε πολύ προσιτές τιμές βρίσκονται ...
Επώνυμα Αθλητικά Παπούτσια
Έχουμε κορυφαία επώνυμα αθλητικά παπούτσια σε πολύ χαμηλές τιμές. Γνήσια και αυθεντικά ...

περισσότερες  ❯


Στείλτο στο email μου
Θα σου στείλουμε τη σελίδα αυτήν που βλέπεις στο email σου (το link της) ώστε να μπορείς ανά πάσα στιγμή να τη δεις και από τον υπολογιστή σου και να συνεχίσεις την περιήγηση από εκεί.

Το email σου:
ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Δεν εγγράφεσαι πουθενά, παρά μόνο σου στέλνουμε το συγκεκριμένο email με το link.
 Δημοφιλή Άρθρα
Ποια Είδη Αθλητικών Παπουτσιών υπάρχουν και τι είναι καλό να γνωρίζειςΤι να Προσέξω πριν Αγοράσω Παπούτσια από το InternetΤο πληρέστερο Review των Fila DisruptorΟδηγός Αγοράς Ανδρικών Παπουτσιών OnlineΤα Είδη Τακουνιών στα Γυναικεία Παπούτσια
όλα τα άρθρα  ❯


 Γυναικεία
Πέδιλα Σανδάλια Mules Παντόφλες Πλατφόρμες Εσπαντρίγιες Αθλητικά Sneakers
περισσότερα  ❯

 Ανδρικά
Αθλητικά Σταράκια Sneakers Casual Μοκασίνια Επίσημα Ποδοσφαιρικά Running
περισσότερα  ❯

 Παιδικά
Αθλητικά Πέδιλα Σανδάλια Sneakers Παντόφλες Βρεφικά Για αγόρια Για κορίτσια
περισσότερα  ❯
 Μοντέλα
Nike Air Force 1 Adidas Gazelle Fila Disruptor Vans Old Skool Nike Air Max 97 Converse All Star
περισσότερα  ❯


 Ανακάλυψε στο opo
Το Blog μας Top Συλλογές ΚαταστήματαΕιδοποίηση μείωσης τιμής
 
Θα παρακολουθούμε καθημερινά το παπούτσι αυτό κι όταν μειωθεί η τιμή του θα σου στείλουμε αμέσως μία ειδοποίηση.