δοκίμασε & πολλαπλά νούμερα,
χρώματα, brands, κατηγορίες

πχ:
γόβες μπαλαρίνες πλατφόρμες 37 38,
μποτάκια μαύρα καφέ 44 45,
adidas nike puma άσπρο μαύρο,
παιδικά για κοριτσι 30 31 μπλε άσπρο,
παιδικα για αγορι geox nike,
κοκ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Παπούτσια Nike Revolution - Review 2021 - Μάθε τα Πάντα


ΜΕΝΟΥ

 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 
 
Nike Revolution

Τα παπούτσια Nike Revolution είναι πολύ οικονομικά αθλητικά μοντέλα running. Μπορούν να φορεθούν στην προπόνηση για jogging αλλά και για πιο γρήγορες ταχύτητες. Πολλοί άνθρωποι τα επιλέγουν και στο γυμναστήριο (στα όργανα γυμναστικής, στο διάδρομο ή κάνοντας ομαδική γυμναστική σε αίθουσα).

Το βασικό χαρακτηριστικό των υποδημάτων αυτών είναι ότι προσπαθούν να συνδυάσουν καλή αξιοπιστία αλλά και επιδόσεις χωρίς να ανεβαίνει η τιμή τους. Για το λόγο αυτό δίνουν βαρύτητα στην πρακτικότητα. Έχουν λιτό σχεδιασμό και αποτελούν μια πολύ καλή low budget λύση.

Δες ποια είναι τα διαθέσιμα μοντέλα Nike Revolution 2021 και ποια είναι τα χαρακτηριστικά τους. Τι σόλα έχουν, από τι υλικά κατασκευάζονται αλλά και ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα σε σύγκριση με άλλα μοντέλα παπουτσιών. Αξίζει να τα αγοράσεις ή όχι;

Nike Revolution 2021 - Χαρακτηριστικά


Nike Revolution 5 παπούτσια αθλητικά

Σόλα


Το εσωτερικό της σόλας διαθέτει "στερεό αφρό" ένα υλικό που έχει σκοπό να μειώσει σημαντικά τις κρουστικές δυνάμεις που αναπτύσσονται σε κάθε βηματισμό. Το υλικό αυτό έχει μεγάλη ελαστικότητα και είναι πορώδες. Μπορεί να αποσβένει τους κραδασμούς με αποτέλεσμα τα πόδια και οι αρθρώσεις να προστατεύονται σημαντικά από τις καταπονήσεις.

Το εξωτερικό της σόλας κατασκευάζεται από καουτσούκ. Είναι και αυτό ελαστικό και βοηθάει στην απόσβεση των ακραίων τιμών των δυνάμεων της κρουστικής ενέργειας. Το πάχος της εξωτερικής σόλας δεν είναι μεγάλο σε σύγκριση με άλλα ανταγωνιστικά μοντέλα.

Αυτό σημαίνει ότι τα παπούτσια έχουν λιγότερο βάρος επομένως καλύτερες επιδόσεις. Βέβαια παρέχουν μικρότερη προστασία σε έδαφος που δεν είναι απόλυτα ομαλό. Για το λόγο αυτό τα Nike Revolution θεωρούνται πολύ καλή επιλογή για προπόνηση σε κλειστούς ή ελεγχόμενους χώρους ή για δρόμο με ομαλή επιφάνεια.

Πάνω μέρος


Το πάνω μέρος αποτελείται από καμβά με πορώδη πλέξη. Αυτό δίνει τη δυνατότητα οι υδρατμοί των ποδιών να μπορούν να διαφύγουν με ευκολία μέσα από τα παπούτσια. Για το λόγο αυτό τα πόδια παραμένουν στεγνά και καθαρά και έτσι δεν αναπτύσσονται μικρόβια ή μικροοργανισμοί που προκαλούν κακοσμία (πολύ σημαντικό για την καλή υγιεινή των ποδιών).

Το πρόβλημα με την πλέξη στο πάνω μέρος εμφανίζεται όταν βρέχει. Από το πορώδες ύφασμα μπορεί να περάσει το νερό μέσα στα πόδια και να τα μουσκέψει. Αυτό βέβαια θα συμβεί όταν η ποσότητα νερού είναι μεγάλη. Όπως και να έχει, τα παπούτσια αυτά καλύτερο είναι να φοριούνται είτε σε κλειστούς χώρους, είτε σε μέρες που δεν είναι βροχερές. Σε αυτές τις συνθήκες έχουν πολύ καλή απόδοση.

Δέσιμο


Το δέσιμο στα περισσότερα μοντέλα Nike Revolution είναι με κορδόνια. Παρόλα αυτά υπάρχουν και αρκετά παπούτσια που στο πάνω μέρος τους διαθέτουν και ένα σκρατς (συμπληρωματικά με τα κορδόνια).

Γλώσσα


Η γλώσσα των υποδημάτων αυτών είναι αρκετά ενισχυμένη και στιβαρή. Αυτό δίνει μια αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς.

Εφαρμογή


Τα μοντέλα Nike Revolution έχουν πολύ καλή εφαρμογή στα πόδια. Η πλέξη που διαθέτει το πορώδες πάνω μέρος των παπουτσιών διαθέτει μια "ελαστικότητα". Αυτό σημαίνει ότι τα παπούτσια είναι κατάλληλα και για αυτούς που έχουν στενά πόδια αλλά και για αυτούς με πιο φαρδιές πατούσες. Επομένως αν επιλέξεις το σωστό νούμερο στο μήκος, μετά δεν έχεις πρόβλημα. Τα παπούτσια θα προσαρμοστούν στο πλάτος του δικού σου πέλματος.

Σχήμα


Ο σχεδιασμός των μοντέλων αυτών είναι αρκετά αεροδυναμικός. Άλλωστε πρόκειται για παπούτσια running. Βέβαια το σχήμα τους θεωρείται αρκετά λιτό σε σύγκριση με άλλα παπούτσια. Τα μοντέλα αυτά δίνουν βαρύτητα στην πρακτικότητα καθώς αυτό το μινιμαλιστικό στιλ διατηρεί και την τιμή σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Δημοφιλέστερα μοντέλα


Τα δημοφιλέστερα αθλητικά παπούτσια Nike Revolution για την άνοιξη / καλοκαίρι του 2021 φαίνονται σε αυτή τη συλλογή. Η κατάταξη είναι με βάση τη ζήτηση που έχει το κάθε μοντέλο αυτή τη στιγμή. Όπως είναι λογικό, η λίστα ανανεώνεται κάθε μέρα.

Nike
44,00€
34,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
63,99€   ΔΕΣ ΤΟ
Nike
54,99€   ΔΕΣ ΤΟ
Nike
44,00€
34,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
46,99€   ΔΕΣ ΤΟ
Nike
56,99€   ΔΕΣ ΤΟ
Nike
49,99€   ΔΕΣ ΤΟ
Nike
44,99€   ΔΕΣ ΤΟ

όλα τα Nike Revolution


Πλεονεκτήματα παπουτσιών Nike Revolution


1. Ικανοποιητική πρόσφυση


Η πρόσφυση με το έδαφος είναι πολύ καλή. Τα παπούτσια διαθέτουν αντιολισθητική σόλα που βελτιώνει την τραχύτητα και αυξάνει τις δυνάμεις τριβής με το έδαφος. Αυτό δίνει πολύ σταθερό πάτημα και άριστες αντιολισθητικές ικανότητες.

Όλα αυτά βέβαια ισχύουν για έδαφος με ομαλή επιφάνεια. Αν για κάποιο λόγο το έδαφος παρουσιάσει ανομοιογένεια (πέτρες, λάσπη, κτλ.) τότε η πρόσφυση με το έδαφος μειώνεται σημαντικά.

2. Αποτελεσματική απορρόφηση κραδασμών


Το εσωτερικό της σόλας διαθέτει στερεό αφρό. Ένα υλικό που τοποθετείται ειδικά για να αποσβένει τους κραδασμούς. Αυτό σημαίνει ότι τα πόδια δεν καταπονούνται με αποτέλεσμα η προπόνηση να μπορεί να διαρκεί για περισσότερες ώρες.

Το σημαντικότερο όλων βέβαια είναι ότι με την καλή απορρόφηση των κραδασμών, μπορούν να αποφευχθούν πολλοί τραυματισμοί. Η χρόνια χρήση μη αποτελεσματικών αθλητικών υποδημάτων επιβαρύνει σημαντικά τις αρθρώσεις, τους χόνδρους από τα κόκαλα αλλά και τους μύες. Με αυτά τα παπούτσια δεν θα έχεις πρόβλημα.

3. Πολύ οικονομική τιμή


Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που έχουν τα παπούτσια Nike Revolution είναι η πολύ χαμηλή τιμή τους. Τα παπούτσια είναι τόσο οικονομικά που αξίζει οπωσδήποτε να τα αγοράσεις. Οι σχεδιαστές τους προσπάθησαν πολύ επιτυχημένα να κατασκευάζουν low budget υποδήματα με αρκετά καλές επιδόσεις έτσι ώστε να μπορούν να τα αγοράσουν όλοι.

Αν σε ενδιαφέρει ο πρωταθλητισμός και ακόμα και το κλάσμα του δευτερολέπτου μετράει για σένα, τότε τα παπούτσια αυτά δεν κάνουν για σένα. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να αγοράσεις πολύ πιο ακριβά αθλητικά παπούτσια.

Αν όμως σου αρέσει ο αθλητισμός και θέλεις να διατηρείσαι σε φόρμα χωρίς να ξοδεύεις πολλά χρήματα για τον εξοπλισμό ή τα αξεσουάρ, τότε τα παπούτσια αυτά είναι κατάλληλα για σένα. Είναι φθηνά αλλά όχι φθηνιάρικα.

4. Εξαιρετικός αερισμός


Ο πολύ καλός αερισμός είναι ένα από τα προσόντα των συγκεκριμένων υποδημάτων. Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, το πορώδες υλικό στο πάνω μέρος των παπουτσιών επιτρέπει στα πόδια να αναπνέουν.

Ο ιδρώτας που πολλές φορές εγκλωβίζεται μέσα στα παπούτσια, στα συγκεκριμένα μοντέλα μπορεί εύκολα να διαφύγει. Έτσι τα πόδια παραμένουν στεγνά. Αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς πολλά βακτήρια ή μικρόβια αναπτύσσονται μόνο σε περιβάλλον με υγρασία.

Όταν τα πόδια σου αερίζονται σωστά σημαίνει ότι παραμένουν στεγνά και δεν ιδρώνουν. Έτσι δεν αναπτύσσονται μικροοργανισμοί που προκαλούν δυσάρεστες οσμές. Τα πόδια σου δεν θα μυρίζουν και το δέρμα τους θα διατηρείται απόλυτα υγιές. Αυτό είναι ό,τι καλύτερο για την προπόνηση.

5. Αίσθηση καλής ισορροπίας


Τα υποδήματα αυτά δίνουν την αίσθηση στιβαρού πατήματος και καλής ισορροπίας. Αυτό δίνει μια αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Πρόκειται για ένα σημαντικό πλεονέκτημα για running παπούτσια.

Η καλή ισορροπία μπορεί να σε γλιτώσει από στραμπουλήγματα αλλά και άλλους πολύ σοβαρούς τραυματισμούς που θα σε αφήσουν εκτός προπόνησης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με τα Nike Revolution όμως δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

6. Ανθεκτικότητα


Τα παπούτσια είναι αρκετά ανθεκτικά και δεν χαλάνε εύκολα αρκεί όμως να χρησιμοποιούνται σε ελεγχόμενο περιβάλλον. Δηλαδή σε κλειστό χώρο, σε γήπεδο ή σε εξωτερικό χώρο (σε απόλυτα ομαλό δρόμο).

Αν κάνεις jogging σε δρόμο με πετραδάκια, ανώμαλο χώμα, ή δύσβατο έδαφος, τότε η σχετικά λεπτή εξωτερική σόλα από καουτσούκ δεν μπορεί να σε προστατέψει για πάντα. Η φθορά θα προκαλέσει προβλήματα στη σόλα και υπάρχει πιθανότητα να χαλάσει.

Για αυτό και να προτιμήσεις τα παπούτσια αυτά στο γυμναστήριο, σε έδαφος γηπέδου, σε κλειστούς χώρους προπόνησης ή σε απόλυτα ομαλό έδαφος. Σε αυτό το περιβάλλον τα παπούτσια αυτά δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα. Θα σου κρατήσουν για καιρό.

7. Μικρό βάρος


Τα παπούτσια είναι αρκετά ελαφριά σε σύγκριση με άλλα ανταγωνιστικά μοντέλα ίδιου κόστους. Αυτό σημαίνει ότι σε κάθε βήμα εξοικονομείς ενέργεια. Άλλωστε όταν πρόκειται να κάνεις πολλά βήματα, ακόμα και μερικά γραμμάρια λιγότερα στα παπούτσια παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο στο πόσο εύκολα θα κουράζεσαι.

8. Καλές επιδόσεις


Για την τιμή τους τα μοντέλα αυτά έχουν εξαιρετικές επιδόσεις. Μάλιστα αν τα συγκρίνεις με άλλα παπούτσια πολύ ακριβότερα τότε θα δεις ότι οι διαφορές δεν είναι και τόσο μεγάλες.

Σίγουρα τα Nike Revolution δεν χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όσον αφορά την πρόσφυση, την απορρόφηση κραδασμών αλλά και την επίτευξη πολύ υψηλών επιδόσεων όπως άλλα παπούτσια πολύ ακριβά. Άλλωστε ότι πληρώνεις παίρνεις.

Παρόλα αυτά, οι σχεδιαστές αυτών των παπουτσιών κατάφεραν να επιτύχουν πολύ καλές επιδόσεις με τιμή ιδιαίτερα χαμηλή. Αυτό είναι ένα μεγάλο επίτευγμα που κάνει τα συγκεκριμένα υποδήματα value for money.

9. Αυθεντικά Nike


Τα Revolution είναι αυθεντικά παπούτσια Nike. Πρόκειται για τη δημοφιλέστερη μάρκα υποδημάτων στον κόσμο. Το brand αυτό διαθέτει το πιο αναγνωρίσιμο σήμα στα αθλητικά παπούτσια.

Το πολύ καλό όνομα της εταιρείας δεν είναι τυχαίο. Όταν για χρόνια κατασκευάζει πολύ υψηλής ποιότητας αθλητικά υποδήματα και μάλιστα σε πολλά από αυτά εφαρμόζει τις τελευταίες διαθέσιμες τεχνολογίες, τότε είναι απόλυτα λογικό ο κόσμος να την εμπιστεύεται.

Αγοράζοντας γνήσια Nike παπούτσια ξέρεις τι παίρνεις. Είναι δεδομένο ότι θα έχουν κορυφαίες επιδόσεις, μεγάλη αντοχή στη φθορά αλλά και άριστες προδιαγραφές.

Μειονεκτήματα παπουτσιών Nike Revolution


1. Δεν είναι παπούτσια παντός καιρού


Αν πρόκειται να φορέσεις τα Nike Revolution σε βροχερό καιρό ή σε μέρα που είχε βρέξει αρκετά πιο πριν, τότε καλύτερα να το ξανασκεφτείς. Το πρόβλημα που έχουν αυτά τα υποδήματα είναι ότι επειδή το πάνω μέρος τους κατασκευάστηκε με κύριο σκοπό να επιτρέπει τη φυσική αναπνοή των ποδιών, το υλικό κατασκευής είναι πορώδες.

Αυτό σημαίνει ότι αν βρέχει πολύ, το νερό αργά ή γρήγορα θα εισχωρήσει στο εσωτερικό των παπουτσιών.

Βέβαια για να πούμε την αλήθεια αυτό μπορεί να συμβεί ακόμα και στα πιο ακριβά running αθλητικά παπούτσια. Οι σχεδιαστές δεν μπορούν να πετύχουν καλό αερισμό και ταυτόχρονα άριστη προστασία από τη βροχή. Ή το ένα ή το άλλο. Και τα δύο μαζί είναι πολύ δύσκολο και θα το συναντήσεις μόνο σε πανάκριβα παπούτσια.

2. Έχουν καλές επιδόσεις μόνο σε ομαλές επιφάνειες


Σε τόσο οικονομικά παπούτσια δεν μπορείς να ζητάς τα πάντα. Είναι σίγουρο ότι κάπου θα υστερούν σε σύγκριση με άλλα πολύ ακριβότερα μοντέλα.

Όσον αφορά τα Nike Revolution μπορούμε να πούμε ότι τα παπούτσια αυτά παρόλο που έχουν πολύ καλές επιδόσεις σε ομαλές επιφάνειες, αν το επίπεδο απαιτήσεων αυξηθεί πολύ (ανώμαλο έδαφος, πέτρες, χώμα, λάσπη), τότε οι επιδόσεις των παπουτσιών μετριάζονται.

Βέβαια για έναν αθλητή ή μια αθλήτρια που τα θέλουν απλά για προπόνηση και όχι για πρωταθλητισμό, τα παπούτσια αυτά μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες. Επομένως σε αυτές τις περιπτώσεις δεν χρειάζεται να αγοραστούν ακριβότερα παπούτσια.

3. Γρήγορη καταπόνηση των παπουτσιών σε μη ελεγχόμενες συνθήκες


Όπως έχουμε προαναφέρει, το πάχος της εξωτερικής σόλας από καουτσούκ είναι σχετικά λεπτό. Αυτό σημαίνει μικρότερο βάρος αλλά και λιγότερη προστασία από μη ομαλές ή αιχμηρές επιφάνειες.

Αν πρόκειται να περπατήσεις ή να κάνεις jogging σε έδαφος που έχει πετραδάκια ή δεν είναι ομαλό, τότε υπάρχει η πιθανότητα κάποιο αιχμηρό αντικείμενο να προκαλέσει φθορά στη λεπτή σόλα του καουτσούκ. Αυτό βέβαια είναι πολύ σπάνιο να συμβεί. Το πιο συνηθισμένο είναι απλά τα παπούτσια να φθείρονται σιγά σιγά καθώς έρχονται σε επαφή με μη ομαλά αντικείμενα στο έδαφος.

Αν λοιπόν πρόκειται να προπονείσαι σε τέτοιο περιβάλλον, τότε ίσως είναι καλύτερα να αγοράσεις πιο ακριβά αθλητικά παπούτσια. Αν όμως χρειάζεσαι υποδήματα για το γυμναστήριο, για έδαφος γηπέδου ή για δρόμο πόλης, τότε δεν έχεις κανένα πρόβλημα.

Εκδόσεις


παπούτσια αθλητικά running Nike Revolution 1, 2, 3, 4, 5, 6

Η σειρά αυτή περιλαμβάνει διάφορα μοντέλα και πολλές εκδόσεις. Κάθε νέα έκδοση διορθώνει αλλά και βελτιώνει λεπτομέρειες από προβλήματα που είχαν τα παλαιότερα μοντέλα.

 • Nike Revolution 1: Το πρώτο μοντέλο της σειράς. Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά ο συνδυασμός της πολύ οικονομικής τιμής με τις πολύ καλές επιδόσεις έκανε τη διαφορά και εδραίωσε τα παπούτσια αυτά στο χώρο των φθηνών αθλητικών παπουτσιών.

 • Nike Revolution 2: Τα μοντέλα αυτά βελτίωσαν πολλά από τα ελαττώματα των προγενέστερων εκδόσεων. Το βασικό χαρακτηριστικό που ξεχώρισαν ήταν το μικρό βάρος τους που για την χρονιά εκείνη (2015) θεωρήθηκε μεγάλο πλεονέκτημα καθώς τα παπούτσια εξοικονόμησαν πολύ ενέργεια σε κάθε βήμα.

 • Nike Revolution 3: Τα Nike Revolution 3 κυκλοφόρησαν πρώτη φορά το 2016. Η σειρά βελτιώθηκε σημαντικά με αυτό το μοντέλο. Η έκδοση αυτή διατήρησε πολύ χαμηλά την τιμή ενώ η αντικραδασμική προστασία ανέβηκε επίπεδο.

 • Nike Revolution 4: Το 2019 βγήκαν στο εμπόριο τα Nike Revolution 4. Πρόκειται για ένα μοντέλο άξιο συνεχιστή της σειράς. Παρέχουν πολύ καλή ισορροπία αλλά και υποστήριξη στα πόδια. Η τιμή τους παραμένει χαμηλή και σε σύγκριση με την ανθεκτικότητα των παπουτσιών τα καθιστά πολύ καλή επιλογή για αγορά.

 • Nike Revolution 5: Τα Nike Revolution 5 έχουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και πωλούνται σε πολύ καλές τιμές σε σύγκριση με ανταγωνιστικά μοντέλα. Μάλιστα δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα ακόμα και από παπούτσια που κοστίζουν αρκετά ακριβότερα. Θεωρούνται ίσως από τα πιο value for money παπούτσια.

 • Nike Revolution 2021: Κάθε χρόνο τα Nike Revolution βελτιώνονται συνεχώς. Πλέον έχουν φτάσει σε αρκετά υψηλό επίπεδο ενώ τη τιμή τους πάντα παραμένει προσιτή σε όλους. Το τελευταίο μοντέλο του 2021 σίγουρα αποτελεί μια άριστη επιλογή.

Δημοφιλέστερα χρώματα


χρώματα Nike Revolution μαύρα, γκρι, μπλε, κόκκινα, ροζ, λευκά

Τα δημοφιλέστερα χρώματα σε αυτά τα αθλητικά παπούτσια είναι το μαύρο που έρχεται πρώτο σε ζήτηση και έπειτα ακολουθεί το γκρι. Άλλα χρώματα που θα συναντήσεις είναι το μπλε, το κόκκινο, το ροζ, το λευκό καθώς και πολλές άλλες επιλογές.

Γιατί να τα αγοράσεις


Η δική μας γνώμη είναι ότι τα παπούτσια αυτά απευθύνονται σε ανθρώπους που θέλουν να δραστηριοποιούνται στον αθλητισμό με στόχο να διατηρούνται σε φόρμα.

Δεν είναι κατάλληλα αν θέλεις να κάνεις προπόνηση για πρωταθλητισμό. Είναι όμως άψογα για ανθρώπους που ασχολούνται με διάφορες αθλητικές δραστηριότητες στην καθημερινότητά τους. Αγόρασέ τα για jogging, για το γυμναστήριο, για την προπόνηση ή ακόμα και για μια βόλτα στην πόλη.

Πρόκειται για πολύ οικονομικά αθλητικά παπούτσια running με ικανοποιητικές επιδόσεις. Σίγουρα αξίζουν τα λεφτά τους και με το παραπάνω. Να τα προτιμήσεις επειδή:

 • είναι αρκετά ποιοτικά
 • είναι πολύ φθηνά
 • έχουν καλή αντοχή (για φυσιολογική χρήση)
 • τα μοντέλα του 2021 έχουν βελτιωθεί σε σχέση με παλαιότερες εκδόσεις
 • βγαίνουν σε ποικιλία χρωμάτων
 • είναι αυθεντικά Nike
 • θεωρούνται πολύ επιτυχημένα μοντέλα τα τελευταία χρόνια
 • είναι άνετα και βολικά
 • μπορούν να φορεθούν τόσο στην προπόνηση όσο και για βόλτα στην πόλη
 • έχουν πολύ κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό
 • είναι αεροδυναμικά
 • έχουν καλό αερισμό
 • προστατεύουν τα πόδια από τις καταπονήσεις
 • έχουν καλή ισορροπία
 • η πρόσφυση με το έδαφος είναι ικανοποιητική
 • παρέχουν αντικραδασμική προστασία
 • είναι value for money παπούτσια

Εκπτώσεις στα Nike Revolution 2021


Εδώ μπορείς να δεις μια πολύ οικονομική συλλογή με Nike Revolution παπούτσια σε έκπτωση ή σε προσφορά. Σε καθημερινή βάση συλλέγουμε όλα τα παπούτσια αυτής της μάρκας και αναζητούμε τις καλύτερες ευκαιρίες. Η λίστα αυτή περιλαμβάνει τις καλύτερες τιμές της αγοράς από όλα τα καταστήματα. Βρες ευκαιρίες και αγόρασε φθηνά.

Nike
55,00€
48€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
55,00€
38€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
55,00€
49€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
49,00€
34,89€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
54,00€
27€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
55,00€
49€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
55,00€
43,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
44,99€
40€
  ΔΕΣ ΤΟ


Εναλλακτικές οικονομικές προτάσεις Nike αθλητικών παπουτσιών running


Τα Nike Revolution είναι πολύ αξιοπρεπή οικονομικά αθλητικά running παπούτσια. Αν σου αρέσει αυτή η σειρά, τότε παρακάτω μπορείς να δεις μερικές εναλλακτικές προτάσεις από άλλα αυθεντικά Nike μοντέλα running που πωλούνται σε πολύ οικονομικές τιμές.

 • Downshifter: Τα Nike Downshifter έχουν πολύ καλές επιδόσεις και η τιμή τους είναι αρκετά οικονομική. Προστατεύουν τα πόδια από τις ακαριαίες μεγάλες δυνάμεις που μπορεί να αναπτυχθούν σε απότομο ή δυνατό πάτημα των ποδιών στο έδαφος.

 • Kaishi: Μια άλλη πολύ καλή εναλλακτική πρόταση είναι τα Nike Kaishi. Είναι αρκετά φθηνά και διαθέτουν ελαστική σόλα. Να τα επιλέξεις για την καθημερινή προπόνηση. Έχουν πολύ καλό σχεδιασμό και είναι σχετικά ανθεκτικά.

 • Legend React: Τα υποδήματα αυτά είναι μέτριας τιμής. Η τεχνολογία απορρόφησης κραδασμών που διαθέτουν είναι κορυφαία. Το βασικό πλεονέκτημα των Nike Legend React είναι η άμεση ανταπόκριση που έχει η σόλα σε κάθε πάτημα των ποδιών. Μέρος της ενέργειας αποθηκεύεται στην ελαστικότητα της σόλας και προσδίδεται άμεσα πίσω τη στιγμή που είναι απαραίτητη.

 • MD Runner: Άλλο ένα αρκετά οικονομικό μοντέλο για προπόνηση είναι τα Nike MD Runner. Έχουν πολύ καλές επιδόσεις σε χαλαρό τρέξιμο αλλά και σε μέτριες ταχύτητες. Κάποια μοντέλα έχουν βελουτέ υφή ενώ άλλα όχι. Τα παπούτσια μπορούν να φορεθούν και στην καθημερινότητα.

 • Renew Rival: Αρκετά δημοφιλή είναι τα Nike Renew Rival. Πρόκειται για αρκετά φθηνά υποδήματα για προπόνηση και τρέξιμο. Έχουν πολύ καλές προδιαγραφές σε σύγκριση με την τιμή τους. Θεωρούνται μια πολύ καλή και αξιόπιστη λύση.

 • Quest: Τα Nike Quest διαθέτουν φθηνή προς μέτρια τιμή. Έχουν αεροδυναμικό σχεδιασμό ενώ το βασικό τους πλεονέκτημα είναι ότι τα πόδια πατούν σε σωστή κλίση με αποτέλεσμα να μην καταπονούνται και να μην κουράζονται. Είναι κατάλληλα για τρέξιμο jogging και άλλες αθλητικές δραστηριότητες.

 • Tanjun: Για εξαιρετικές επιδόσεις σε οικονομική τιμή μπορείς να επιλέξεις τα Nike Tanjun. Απορροφούν σημαντικό μέρος της κρουστικής ενέργειας σε κάθε βήμα με αποτέλεσμα να προστατεύουν τα πόδια. Επίσης το σχήμα τους διαθέτει σόλα που στρέφει τα κοίλα προς τα πάνω με αποτέλεσμα να διευκολύνεται ο σωστός βηματισμός.


Σχετικά άρθρα:

Asics Gel Review 2021 Ελληνικό
Asics Gel Review 2021 Ελληνικό
Νέο review 2021 για το Asics Gel. Δες τι τεχνολογία σόλας έχει, πόσο ανθεκτικά είναι τα υλικά κατασκευής, τι ποιότητα έχει. Όλες οι εκδόσεις εδώ.
Nike Air Max 97 Review - Δες πριν Αγοράσεις!
Nike Air Max 97 Review - Δες πριν Αγοράσεις!
Γράψαμε το καλύτερο και το πληρέστερο Nike Air Max 97 Review. Εδώ θα μάθεις τα πάντα: πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα, τι να προσέξεις πριν την αγορά, κλπ.
ΑΡΧΙΚΗBLOGNIKE REVOLUTION REVIEW 2021        
site με τσάντες
Φτιάξαμε το πιο πλήρες site στην Ελλάδα.
επίσκεψη   ❯ 


Στείλτο στο email μου
Θα σου στείλουμε τη σελίδα αυτήν που βλέπεις στο email σου (το link της) ώστε να μπορείς ανά πάσα στιγμή να τη δεις και από τον υπολογιστή σου και να συνεχίσεις την περιήγηση από εκεί.

Το email σου:
ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Δεν εγγράφεσαι πουθενά, παρά μόνο σου στέλνουμε το συγκεκριμένο email με το link.
 Δημοφιλή Άρθρα
Τα 15 Καλύτερα Running Παπούτσια - ΤεχνολογίεςΠοια Είδη Αθλητικών Παπουτσιών υπάρχουν και τι είναι καλό να γνωρίζειςΠώς να Συνδυάσεις τα Καλοκαιρινά Παπούτσια με τα Ρούχα (για γυναίκες)Τι να Προσέξω πριν Αγοράσω Παπούτσια από το InternetNike Air Force 1 Review
όλα τα άρθρα  ❯


 Γυναικεία
Πέδιλα Σανδάλια Mules Παντόφλες Πλατφόρμες Εσπαντρίγιες Αθλητικά Sneakers
περισσότερα  ❯

 Ανδρικά
Αθλητικά Σταράκια Sneakers Casual Μοκασίνια Επίσημα Ποδοσφαιρικά Running
περισσότερα  ❯

 Παιδικά
Αθλητικά Πέδιλα Σανδάλια Sneakers Παντόφλες Βρεφικά Για αγόρια Για κορίτσια
περισσότερα  ❯
 Μοντέλα
Nike Air Force 1 Adidas Gazelle Fila Disruptor Vans Old Skool Nike Air Max 97 Converse All Star
περισσότερα  ❯


 Ανακάλυψε στο opo
Το Blog μας Top Συλλογές ΚαταστήματαΕιδοποίηση μείωσης τιμής
 
Θα παρακολουθούμε καθημερινά το παπούτσι αυτό κι όταν μειωθεί η τιμή του θα σου στείλουμε αμέσως μία ειδοποίηση.