δοκίμασε & πολλαπλά νούμερα,
χρώματα, brands, κατηγορίες

πχ:
γόβες μπαλαρίνες πλατφόρμες 37 38,
μποτάκια μαύρα καφέ 44 45,
adidas nike puma άσπρο μαύρο,
παιδικά για κοριτσι 30 31 μπλε άσπρο,
παιδικα για αγορι geox nike,
κοκ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Nike Air Max 97 - Ολοκαίνουριο Review για το 2020


ΜΕΝΟΥ

 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 
 
Air Max 97 πληροφορίες

Η ιστορία τους


Τα Nike Air Max 97 κυκλοφόρησαν πρώτη φορά στο εμπόριο το 1997 και έκαναν πολύ μεγάλη επιτυχία. Το 2017 η εταιρία επανακυκλοφόρησε αυτά τα μοντέλα πολύ βελτιωμένα για την επέτειο των 20 χρόνων τους.

Από τότε και μέχρι σήμερα, βρίσκονται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις τόσο των γυναικών όσο και των ανδρών. Οι σημερινές επιλογές στα χρώματα είναι πάρα πολλές και καλύπτουν μια πολύ μεγάλη γκάμα προτιμήσεων.

Το σχήμα τους το εμπνεύστηκαν από τα Ιαπωνικά υπερσύγχρονα τρένα που είναι γνωστά και ως bullet trains. Πρόκειται για τρένα πολύ υψηλής ταχύτητας που διαθέτουν εξαιρετικά αεροδυναμικό σχήμα.

Τα μοντέλα αυτά ήταν τα πρώτα της εταιρείας που χρησιμοποίησαν αεροσόλα σε όλο το μήκος του παπουτσιού. Αυτό θεωρήθηκε αρκετά πρωτοποριακό για την εποχή. Πράγματι τα παπούτσια μοιάζουν να πατούν κυριολεκτικά εξ’ ολοκλήρου πάνω στον αέρα.

Άλλη μια αρκετά καινοτόμα ιδέα ήταν η χρήση πολλαπλών στρώσεων με διαφορετικά υλικά κατασκευής. Δηλαδή τα υλικά κατασκευής των υποδημάτων αυτών εναλλάσσονται ανάλογα το σημείο που αναφερόμαστε.

Τι παπούτσια είναι τα Nike Air Max 97


Nike Air Max 97

Θεωρούνται αθλητικά παπούτσια αλλά και καθημερινά sneakers. Είναι άνετα και πολύ αποτελεσματικά για χαλαρή προπόνηση όπως jogging καθώς και πολλά άλλα αθλήματα. Μπορούν να φορεθούν σε έδαφος δρόμου, σε διάδρομο γυμναστικής, σε ταρτάν, σε παρκέ, και γενικά σε όλα τα ομαλά εδάφη.

Δεν είναι όμως κατάλληλα για ανώμαλες επιφάνειες ή για λασπώδες χώμα. Επίσης θα πρέπει να αποφεύγεται η χρήση τους σε βραχώδεις επιφάνειες ή επιφάνειες με πολλές πέτρες.

Φόρεσε τα Air max 97 στις καθημερινές σου αθλητικές δραστηριότητες και νιώσε αμέσως τη διαφορά. Προπονήσου με ασφάλεια, συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Προστάτεψε τα πόδια σου από τους κραδασμούς και τις καταπονήσεις.

Η απόσβεση των στιγμιαίων υψηλών τάσεων που εφαρμόζονται στα πόδια κατά την άθληση γίνεται σε όλο το μήκος και πλάτος των υποδημάτων. Έτσι δημιουργείται καλύτερη κατανομή των δυνάμεων στα πόδια.

Πολλοί άνθρωποι φορούν τα Air Max 97 και στην καθημερινότητά τους ως sneakers. Βολεύουν πολύ για βόλτες και ψώνια στην πόλη, στη δουλειά, στον καφέ, κτλ. Ο λόγος είναι ότι δεν κουράζουν τα πόδια και μπορείς να τα φορέσεις για πολλές ώρες. Είτε αναφερόμαστε σε πολύωρη ορθοστασία, είτε σε περπάτημα μακρινών αποστάσεων. Εκτός αυτού είναι πολύ trendy και διαθέτουν στιλ.

Τα χαρακτηριστικά τους


Nike Air Max 97 χαρακτηριστικά

Τα υλικά κατασκευής


Τα Nike Air max 97 κατασκευάζονται από πολλές στρώσεις διαφορετικών υλικών που εναλλάσσονται μεταξύ τους. Σε ορισμένα σημεία διαθέτουν δέρμα, ενώ σε άλλα υφασμάτινο καμβά.

Το σχήμα


Το σχήμα τους είναι αεροδυναμικό και πολύ πρακτικό. Όπως αναφέραμε και στην αρχή του άρθρου, πρόκειται για μία έμπνευση που η κύρια ιδέα της προέρχεται από το σχήμα που έχουν τα Ιαπωνικά τρένα.

Τα τρένα αυτά λόγω της υψηλής τους ταχύτητας για να μην έχουν μεγάλη αντίσταση από τον αέρα, διαθέτουν αεροδυναμικό στιλ. Έτσι λοιπόν και τα Nike Air Max 97 σχεδιάστηκαν με ανάλογη έμπνευση.

Οι ρίγες των Air max 97


Στο πάνω τμήμα των υποδημάτων φαίνονται καθαρά οι κυματοειδείς ρίγες που αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά των μοντέλων αυτών. Οι κυματοειδείς ρίγες σχηματίζονται από τις εναλλαγές στα υλικά κατασκευής (δέρμα και ύφασμα) καθώς και από τις ραφές που ενώνουν τα διάφορα τμήματα.

Οι ρίγες αυτές είναι πλέον τόσο γνωστές, που θεωρούνται αναπόσπαστο χαρακτηριστικό των Air max 97 παρόλο που δεν ήταν τα πρώτα που τις υιοθέτησαν.

Οι ραφές


Οι ραφές σε άλλα σημεία είναι διπλές και σε άλλα μονές. Αυτό που ξεχωρίζει σε αυτές είναι ότι θεωρούνται πολύ ισχυρές καθώς και ότι είναι πολλαπλές. Θα τις συναντήσεις σε διάφορα μέρη του παπουτσιού. Τόσο εκεί που ενώνονται τα διάφορα τμήματα (δέρματα και υφάσματα), όσο και σε σημεία καθαρά για στιλ.

Το λογότυπο


Στα πλευρικά των παπουτσιών καθώς και στη γλώσσα μπορεί να διακριθεί το λογότυπο της εταιρείας Nike. Πρόκειται για ένα εμπορικό σήμα με πολύ μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Το σήμα αυτό πιστοποιεί την αυθεντικότητα και την καλή ποιότητα κατασκευής τους.

Το κούμπωμα


Το κούμπωμα των Nike air max 97 στα περισσότερα είναι με πλακέ κορδόνια ωστόσο δεν αποκλείεται να συναντήσεις και κορδόνια με κυκλική διατομή. Είναι εύκαμπτα, μαλακά και δυνατά.

Το μήκος τους είναι αρκετά μακρύ οπότε μπορούν να δέσουν είτε χιαστί είτε με διάφορους άλλους τρόπους. Η επιλογή είναι ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθενός.

Τα θυλάκια


Στο πίσω μέρος των υποδημάτων, όπως επίσης και στο πάνω μέρος της γλώσσας, μπορείς να διακρίνεις δύο θυλάκια που έχουν πρακτικό σκοπό να βοηθούν στην εύκολη εισαγωγή των ποδιών στα παπούτσια. Επίσης θεωρούνται πολύ ωραία διακοσμητικά στοιχεία.

Η σόλα των Air Max 97


Τα υλικά της σόλας


σόλα Nike Air Max 97

Η σόλα των Air Max 97 κατασκευάζεται από πολύ καλής ποιότητας καουτσούκ. Είναι ένα αρκετά ελαστικό υλικό και δεν χάνει τις ιδιότητές του για πολλά χρόνια. Αυτό είναι σημαντικό καθώς πολλά καουτσούκ με τον καιρό “ξεραίνονται” και χάνουν την ελαστικότητά τους.

Οι θάλαμοι συμπιεσμένου αερίου


Η συγκεκριμένη σόλα (όλων των Air Max 97) διαθέτει θαλάμους με πεπιεσμένο αέριο για καλύτερη ελαστικότητα. Μάλιστα ήταν το πρώτο μοντέλο της Nike στο οποίο οι θάλαμοι αερίου της σόλας εκτείνονταν σε όλο το μήκος του πέλματος. Αυτό επιτυγχάνει πολύ καλύτερη κατανομή των εξωτερικών τάσεων που εφαρμόζονται στα πόδια.

Γενικά σε κάθε πάτημα του ποδιού, αναπτύσσονται πολύ υψηλές τάσεις στη φτέρνα, στο πέλμα, στον αστράγαλο, στα γόνατα, κτλ. Επίσης δημιουργούνται κραδασμοί, μικρές κρούσεις, τριβές, κτλ. Για το λόγο αυτό είναι πολύ σημαντικό τα αθλητικά παπούτσια να μπορούν να απορροφήσουν όσο γίνεται περισσότερο όλες αυτές τις δυνάμεις.

Αυτό το καταφέρνουν σχεδόν τα περισσότερα ποιοτικά αθλητικά παπούτσια. Η διαφορά όμως των Nike Air max 97 είναι ότι οι θάλαμοι αερίου βρίσκονται σε όλο το μήκος της σόλας. Αυτό σημαίνει ότι οι κραδασμοί μειώνονται όχι μόνο στη φτέρνα αλλά και στο μπροστά τμήμα του ποδιού.

Επίσης ο αστράγαλος δέχεται μειωμένες δυνάμεις ενώ οι πιέσεις και οι τριβές στα γόνατα εξομαλύνονται.

Ο πάτος της σόλας


Nike Air Max 97 πάτος σόλας

Ο πάτος της σόλας κατασκευάζεται από άριστη γόμα με εξαιρετικές αντιολισθητικές ιδιότητες. Αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς ο καταναλωτής προστατεύεται από τυχόν ατυχήματα που μπορεί να προκληθούν από στραβοπατήματα, γλιστρίματα, κτλ.

Το υλικό του πάτου της σόλας έχει πολύ καλή πρόσφυση σε ομαλά εδάφη. Ακόμα και σε αρκετά λεία. Το αποτύπωμα της σόλας διαθέτει διάφορα γεωμετρικά σχήματα όπως τετράγωνα, ορθογώνια, τρίγωνα, κτλ. Σκοπό έχουν να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την πρόσφυση.

Στο εσωτερικό κάθε γεωμετρικού σχήματος υπάρχουν πτυχές σε σχήμα X.

Τα χρώματα


χρώματα Nike Air Max 97

Όταν πρωτοβγήκαν, τα Nike Air Max 97 είχαν πιο περιορισμένο χρωματολόγιο. Έπειτα από το 2017, όπου και βγήκαν ξανά με πιο ανανεωμένο look, τα Air max διαθέτουν πλήθος χρωμάτων.

Το μαύρο και το άσπρο θεωρούνται τα πιο δημοφιλή και μαζί με διάφορες αποχρώσεις του γκρι συμπληρώνουν την παλέτα των ουδέτερων χρωμάτων. Άλλα χρώματα που θα συναντήσεις είναι τα λεγόμενα ζωντανά. Σε αυτά περιλαμβάνονται το μπλε, το κόκκινο, το κίτρινο, το πράσινο, το μοβ και διάφορα άλλα.

Επίσης θα βρεις και πολλά Air Max 97 σε απαλές αποχρώσεις όπως το μπεζ και το ροζ. Τα χρώματα αυτά είναι διακριτικά και όμορφα. Άλλα ιδιαίτερα γνωστά είναι και τα μεταλλικά χρώματα όπως το χρυσό και το ασημί. Μάλιστα το ασημί είναι γνωστό και ως silver bullet.

Τα πιο αποδοτικά Nike Air Max 97


Εδώ μπορείς να βρεις τα δημοφιλέστερα Nike Air Max 97. Όλα είναι αυθεντικά. Η λίστα είναι ταξινομημένη με βάση τις προτιμήσεις του κοινού. Αυτά που βλέπεις θεωρούνται τα καλύτερα όσον αφορά τη δημοφιλία τους.

Nike
139,00€
70€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
179,00€
134€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
179,00€
138,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
185,00€
148€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
190,00€
129,2€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
179,00€
160€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
190,99€
133,69€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
185,00€
148€
  ΔΕΣ ΤΟ

όλα τα Nike Air Max 97


Τα προτερήματα των Nike Air Max 97


1. Η ποιότητα κατασκευής τους


Για την κατασκευή των Nike Air Max 97 χρησιμοποιούνται πολύ υψηλής ποιότητας υλικά. Το πάνω μέρος διαθέτει συνδυασμό γνήσιου και αυθεντικού δέρματος με καμβά από ύφασμα. Οι ενώσεις των υλικών γίνονται με εξαιρετικές ραφές και κόλλες. Οι ραφές μπορεί να είναι είτε μονές είτε διπλές. Ανάλογα πάντα με το σημείο που αναφερόμαστε.

2. Η απορρόφηση κραδασμών σε όλο το μήκος του πέλματος


Η ελαστικότητα της σόλας αφορά όλο το μήκος του πέλματος. Αυτό είναι και το καινοτόμο στοιχείο των μοντέλων αυτών. Οι θάλαμοι αέρος που έχουν άλλα αθλητικά ή sneakers παπούτσια περιορίζονται μόνο στο πίσω μέρος του παπουτσιού (συνήθως στη φτέρνα).

Αυτό σημαίνει ότι η ελαστικότητα και η απορρόφηση των κραδασμών περιορίζεται σε αυτό το σημείο. Τα Air Max 97 έχουν θαλάμους που καλύπτουν όλο το μήκος της σόλας. Έτσι μεγιστοποιείται η απορρόφηση των καταπονήσεων και προστατεύονται τα πόδια.

Εκτός αυτού, η σόλα κατασκευάζεται από εξαιρετικής ποιότητας ελαστικό καουτσούκ για ακόμα μεγαλύτερη απόσβεση των κρούσεων.

3. Η εξαιρετική πρόσφυση με το έδαφος σε ομαλές επιφάνειες


Η γόμα του πάτου της σόλας σε σχέση με το γεωμετρικό της σχήμα προσδίδουν πολύ καλές αντιολισθητικές ιδιότητες σε ομαλές επιφάνειες. Διάφορες πτυχές στο πάτο σε σχήμα τετράγωνο, τρίγωνο ή ορθογώνιο βελτιώνουν την αντίσταση στην ολισθηρότητα.

Τα παπούτσια δεν γλιστράνε εύκολα και μπορούν να σε προστατέψουν από πολλά ατυχήματα όπως στραμπούληγμα, γλίστρημα, παραπάτημα, κτλ. Η πρόσφυση με το έδαφος είναι εξαιρετική. Οι ιδιότητες μεγιστοποιούνται σε ομαλά εδάφη όπως άσφαλτος, πλακάκι, μάρμαρο, ξύλο, ταρτάν, κτλ.

Η πρόσφυση μειώνεται όταν αναφερόμαστε σε ανώμαλες επιφάνειες, βραχώδη εδάφη, πέτρες, λάσπη, υγρές επιφάνειες, κτλ. Αυτό είναι λογικό καθώς τα παπούτσια αυτά είναι για πόλη και για άθληση. Δεν κάνουν για πεζοπορία σε βουνό και σε δυσπρόσιτες περιοχές.

4. Το αυθεντικό στιλ τους


Τα Nike Air Max 97 διαθέτουν αυθεντικότητα στο στιλ τους. Έχουν μεγάλη αναγνωρισιμότητα και διατηρούν το βασικό σχεδιασμό τους από τότε που πρωτοκυκλοφόρησαν στην αγορά. Βέβαια τώρα είναι πολύ βελτιωμένα και έχουν κάποιες μικρές αλλαγές (lifting).

Αυτό είναι πολύ θετικό καθώς όλες οι τροποποιήσεις και βελτιώσεις που έγιναν δεν αλλοίωσαν τον βασικό σχεδιασμό τους.`

5. Αξίζουν το αρχικό τους κόστος


Το αρχικό κόστος μπορεί να σου φανεί λίγο περισσότερο από όσο θα ήθελες, ωστόσο αξίζει με το παραπάνω. Άλλωστε πρόκειται για γνήσια Nike Air Max 97. Αν πρόκειται να αναζητήσουμε τα πιο value for money παπούτσια του εμπορίου αυτή τη στιγμή, τότε αυτά τα μοντέλα σίγουρα πληρούν τα κριτήρια.

6. Η διάρκειά τους (δεν φθείρονται εύκολα)


Δεν σκίζονται, δεν τρυπάνε και δεν ξεκολλάνε. Η αντίσταση στη φθορά του χρόνου είναι εξαιρετική. Αυτός είναι άλλος ένας λόγος που αξίζουν τα λεφτά τους. Όταν επιλέγεις φθηνιάρικα παπούτσια και μετά αναγκάζεσαι να αγοράσεις καινούρια σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα επειδή σου χάλασαν, τότε στην ουσία έχεις αγοράσει ακριβότερα.

Τα Nike air Max 97 τα αγοράζεις μια φορά και σου πάνε χρόνια.

7. Η αίσθηση στα πόδια


Η αίσθηση άνεσης είναι μοναδική. Η επένδυση στο εσωτερικό των μοντέλων είναι αρκετά απαλή, ενώ παράλληλα η σόλα προστατεύει τα πόδια από τις καταπονήσεις. Μπορείς να τα φοράς όλη μέρα. Βάλε τα για να κάνεις προπόνηση ή για βόλτες. Φόρεσέ τα για πολλές ώρες χωρίς κανένα πρόβλημα.

Επίσης τα πόδια δεν πληγώνονται εύκολα. Η σωστή εφαρμογή των υποδημάτων δεν επιτρέπει τριβές μεταξύ των παπουτσιών και των ποδιών. Αυτό σημαίνει ότι το δέρμα δεν πληγώνεται και δεν ματώνει.

8. Η πληθώρα επιλογών


Όταν κυκλοφόρησαν πρώτη φορά τα Air Max 97 είχαν αρκετούς περιορισμούς στα χρώματα αλλά και στα σχέδια. Πλέον βγαίνουν σε μεγάλη ποικιλία ακόμα και για απαιτητικούς ανθρώπους. Σίγουρα μπορείς να βρεις αυτό που ψάχνεις. Βγαίνουν όχι μόνο σε όλα τα χρώματα αλλά και σε συνδυασμό δύο ή και περισσοτέρων.

Επίσης θα βρεις και πολλές παραλλαγές στα σχέδια. Διάφορα μοτίβα, ποικιλία στην υφή, κτλ.

9. Η εγγύηση της επώνυμης μάρκας (Nike)


Η αυθεντικότητα των υποδημάτων είναι σημαντική καθώς έτσι διασφαλίζεται η εγγύηση στην καλή ποιότητα. Η εταιρεία Nike διαθέτει ένα πολύ αναγνωρίσιμο brand name στο χώρο των αθλητικών ειδών. Δεν την συμφέρει να ρισκάρει το όνομά της για να βγάλει φθηνιάρικα παπούτσια.

Έτσι όταν αγοράζεις αυθεντικά Nike γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι τα παπούτσια που παίρνεις έχουν μια ελάχιστη εγγυημένη καλή ποιότητα. Πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι πληρώνεις μόνο μάρκα. Αυτό είναι ένα μεγάλο λάθος. Στην πραγματικότητα πληρώνεις εγγυημένη ποιότητα.

10. Η πολυπλοκότητα κατασκευής και επιλογής των υλικών


Τα Air Max 97 είναι αρκετά περίπλοκα στην κατασκευή τους καθώς διαθέτουν πολλές εναλλαγές στα υλικά που χρησιμοποιούνται. Στις περισσότερες φορές επιλέγονται αυθεντικό δέρμα και καμβάς από ύφασμα. Τα υλικά αυτά εναλλάσσονται πολλές φορές μεταξύ τους γεγονός που κάνει περίπλοκη την κατασκευή τους αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ ωραίο.

11. Οι χαρακτηριστικές και αναγνωρίσιμες κυματοειδείς ρίγες τους


Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που κάνει αυτά να μοντέλα να ξεχωρίζουν. Οι κυματοειδείς ρίγες που διαθέτουν στο πάνω μέρος των παπουτσιών είναι ένα πολύ αναγνωρίσιμο σχέδιο. Οι ρίγες αυτές σχηματίζονται από τις εναλλαγές των υλικών κατασκευής (όπως αναφέραμε και παραπάνω), καθώς και από τις ραφές που ακολουθούν την ίδια γραμμή.

12. Είναι διαχρονικά


Όπως φαίνεται η Nike δίνει αρκετή βαρύτητα στα Air Max 97. Ταυτόχρονα τα παπούτσια αυτά διαθέτουν φανατικό κοινό. Ο συνδυασμός αυτών των δύο τα κάνει διαχρονικά. Αυτή τη στιγμή είναι μια από τις κυρίαρχες τάσεις της μόδας στα αθλητικά καθώς και στα αθλητικογενή sneakers.

Η τάση αυτή δεν πρόκειται να υποχωρήσει για αρκετά χρόνια επομένως δεν αναμένεται να θεωρηθούν παλιομοδίτικα.

Τα ελαττώματα των Nike Air Max 97


1. Ίσως δίνουν την αίσθηση ότι είναι ελαφρώς ογκώδη


Αυτό είναι μια πραγματικότητα ωστόσο δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά. Η σόλα διαθέτει θαλάμους σε όλο το μήκος της ενώ το πάνω μέρος περιλαμβάνει πολλά και διάφορα υλικά, σχέδια, κτλ. Όλα αυτά τα έξτρα είναι σίγουρο ότι θα κάνουν τα παπούτσια ελαφρώς πιο ογκώδη. Πάντως οπτικά είναι πολύ όμορφα οπότε δεν τίθεται κάποιο θέμα.

2. Έχουν μεγάλο αρχικό κόστος


Παρόλο που είναι value for money μοντέλα, η αρχική τους τιμή είναι σχετικά περισσότερη από όσο θα ήθελε ο κόσμος. Αυτό όμως δεν σημαίνει τελικά ότι είναι ακριβά. Η διάρκεια τους καθώς και η ποιότητά τους τελικά κάνουν το αρχικό κόστος να αξίζει. Αγοράζεις παπούτσια που θα κρατήσουν χρόνια. Επομένως τελικά το κόστος είναι μικρό.

3. Η απόδοσή τους μειώνεται σε βρεγμένο έδαφος


Κάποιοι ισχυρίζονται ότι τα παπούτσια αυτά δεν έχουν την ίδια απόδοση σε βρεγμένες επιφάνειες. Η αλήθεια είναι ότι η πρόσφυση και η αντίσταση στην ολισθηρότητα μειώνεται σε υγρά εδάφη. Αυτό όμως είναι απόλυτα λογικό.

Τα παπούτσια αυτά είναι αθλητικά μοντέλα και φοριούνται και ως sneakers. Δεν είναι φτιαγμένα για υγρό έδαφος. Έχουν όμως εξαιρετικές ιδιότητες σε στεγνό έδαφος.

Γιατί να αγοράσεις τα Nike Air Max 97


Τα Nike Air Max 97 είναι μια σειρά από πολύ επιτυχημένα μοντέλα. Διακρίνονται για την ποιότητα κατασκευής τους καθώς και για το χαρακτηριστικό στιλ τους με τις κυματιστές ρίγες που είναι πολύ αναγνωρίσιμες. Κατασκευάζονται από συνδυασμό δέρμα και ύφασμα. Επίσης διαθέτουν ιδιαίτερη σόλα από καουτσούκ με αεροθαλάμους σε όλο το μήκος της.

Είναι πολύ όμορφα παπούτσια και έχουν καλή απόδοση αν τα χρησιμοποιήσεις στον αθλητισμό. Προστατεύουν τα πόδια σου από την κόπωση που προκαλούν οι κραδασμοί. Παράλληλα είναι πολύ άνετα και φοριούνται για ώρες χωρίς πρόβλημα. Επίσης μπορείς να τα φορέσεις και στην καθημερινότητά σου. Αξίζουν να τα δοκιμάσεις!!!

Nike Air Max 97 σε προσφορά


Παρακάτω μπορείς να δεις πολύ καλές προσφορές στα παπούτσια Nike Air Max 97. Η λίστα περιλαμβάνει μεγάλες εκπτώσεις και ενημερώνεται καθημερινά. Αυτά είναι τα φθηνότερα του εμπορίου.

Nike
139,00€
70€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
179,00€
134€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
179,00€
138,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
185,00€
148€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
190,00€
129,2€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
179,00€
160€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
190,99€
133,69€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
185,00€
148€
  ΔΕΣ ΤΟsite με τσάντες
Φτιάξαμε το πιο πλήρες site στην Ελλάδα.
επίσκεψη   ❯ 
OUR BLOG ROCKS ▾
Τα 224 πιο Hot Γυναικεία Πέδιλα 2020
Τα πιο καυτά γυναικεία πέδιλα για το 2020 είναι εδώ. Ψηλοτάκουνα, χαμηλά, πλατφόρμες και ...
Ποιες πλατφόρμες υπάρχουν - Πού και πώς να τις φορέσεις
Οι πλατφόρμες είναι πολύ ελκυστικά παπούτσια. Δες όλα τα είδη, super ιδέες και πού να τις ...
Αγορά Αθλητικών Παπουτσιών - Ένας οδηγός που θα σε βοηθήσει.
Αυτός είναι ο καλύτερος και πιο ολοκληρωμένος οδηγός αγοράς αθλητικών παπουτσιών online ...

περισσότερα  ❯

ΣΥΛΛΟΓΕΣ ▾
Επώνυμα Πέδιλα Γυναικεία
Διαθέτουμε τα καλύτερα επώνυμα πέδιλα γυναικεία. 100% Γνήσια και αυθεντικά μοντέλα. Πολύ ...
Παντόφλες με Τακούνι
Η πιο μεγάλη συλλογή με παντόφλες με τακούνι είναι εδώ. Τα καλύτερα μοντέλα σε τεράστια ...
Birkenstock Παπούτσια
Τα πιο ποιοτικά Birkenstock σανδάλια, πέδιλα, παντόφλες σε πολύ προσιτές τιμές βρίσκονται ...
Επώνυμα Αθλητικά Παπούτσια
Έχουμε κορυφαία επώνυμα αθλητικά παπούτσια σε πολύ χαμηλές τιμές. Γνήσια και αυθεντικά ...

περισσότερες  ❯


Στείλτο στο email μου
Θα σου στείλουμε τη σελίδα αυτήν που βλέπεις στο email σου (το link της) ώστε να μπορείς ανά πάσα στιγμή να τη δεις και από τον υπολογιστή σου και να συνεχίσεις την περιήγηση από εκεί.

Το email σου:
ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Δεν εγγράφεσαι πουθενά, παρά μόνο σου στέλνουμε το συγκεκριμένο email με το link.
 Δημοφιλή Άρθρα
Ποια Είδη Αθλητικών Παπουτσιών υπάρχουν και τι είναι καλό να γνωρίζειςΤι να Προσέξω πριν Αγοράσω Παπούτσια από το InternetΤο πληρέστερο Review των Fila DisruptorΟδηγός Αγοράς Ανδρικών Παπουτσιών OnlineΤα Είδη Τακουνιών στα Γυναικεία Παπούτσια
όλα τα άρθρα  ❯


 Γυναικεία
Πέδιλα Σανδάλια Mules Παντόφλες Πλατφόρμες Εσπαντρίγιες Αθλητικά Sneakers
περισσότερα  ❯

 Ανδρικά
Αθλητικά Σταράκια Sneakers Casual Μοκασίνια Επίσημα Ποδοσφαιρικά Running
περισσότερα  ❯

 Παιδικά
Αθλητικά Πέδιλα Σανδάλια Sneakers Παντόφλες Βρεφικά Για αγόρια Για κορίτσια
περισσότερα  ❯
 Μοντέλα
Nike Air Force 1 Adidas Gazelle Fila Disruptor Vans Old Skool Nike Air Max 97 Converse All Star
περισσότερα  ❯


 Ανακάλυψε στο opo
Το Blog μας Top Συλλογές ΚαταστήματαΕιδοποίηση μείωσης τιμής
 
Θα παρακολουθούμε καθημερινά το παπούτσι αυτό κι όταν μειωθεί η τιμή του θα σου στείλουμε αμέσως μία ειδοποίηση.