δοκίμασε & πολλαπλά νούμερα,
χρώματα, brands, κατηγορίες

πχ:
γόβες μπαλαρίνες πλατφόρμες 37 38,
μποτάκια μαύρα καφέ 44 45,
adidas nike puma άσπρο μαύρο,
παιδικά για κοριτσι 30 31 μπλε άσπρο,
παιδικα για αγορι geox nike,
κοκ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
(0)

Μπότες ή Μποτάκια - Τι να αγοράσω; Ποια τα είδη;

μπότες vs μποτάκια

Τα μποτάκια και οι μπότες είναι δύο είδη παπουτσιών που επιλέγονται πολύ τους χειμερινούς μήνες. Κάθε ένα στιλ έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Δες πότε να αγοράσεις μποτάκια και πότε μπότες.

Επίσης μπορείς να βρεις ποια είναι όλα τα διαθέσιμα είδη σε αυτές τις κατηγορίες καθώς και ποια είναι τα καλύτερα και πιο δημοφιλή σχέδια για το 2022. Επώνυμες μάρκες και μοναδικές προσφορές.

Δημοφιλέστερες επώνυμες μάρκες στα μποτάκια


 • Ugg: Μια από τις πιο δημοφιλείς επώνυμες μάρκες στο χώρο. Τα υποδήματα που κατασκευάζει είναι πολύ ποιοτικά και ανθεκτικά. Τα γυναικεία μποτάκια Ugg είναι αυτά που ξεχωρίζουν περισσότερο, ωστόσο θα βρεις και ανδρικά Ugg μποτάκια με πολύ κομψό σχεδιασμό.

 • Converse: Η εταιρεία αυτή βγάζει συνήθως αθλητικογενή μποτάκια με σόλα ελαστική τύπου sneakers. Πολλά από τα μοντέλα της είναι γνωστά στο ευρύ κοινό και ως σταράκια. Ο σχεδιασμός αυτός είναι πολύ δημοφιλής καθώς τα μποτάκια είναι άνετα και βολικά. Δες όλα τα γυναικεία παπούτσια Converse καθώς και τα ανδρικά.

 • Tamaris: Τα μποτάκια Tamaris αφορούν σχεδόν αποκλειστικά την γυναικεία υπόδηση. Έχουν πάρα πολύ όμορφο και κομψό σχεδιασμό που βασίζεται ακόμα και στη λεπτομέρεια. Επίσης έχουν ποιοτική κατασκευή.

 • Guess: Τα μποτάκια Guess είναι μια πολύ καλή επιλογή καθώς έχουν υψηλά στάνταρ κατασκευής αλλά και πολύ ωραίο σχεδιασμό. Τα περισσότερα μοντέλα αφορούν γυναίκες ωστόσο έχει και αρκετά ανδρικά.

 • Timberland: Η μάρκα αυτή διαθέτει πολύ καλές προτάσεις. Τα ανδρικά μποτάκια Timberland βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων, ενώ τα γυναικεία Timberland μποτάκια διακρίνονται για το καλό γούστο αλλά και τον κομψό σχεδιασμό τους.

 • Catterpillar: Τα περισσότερα μποτάκια Catterpillar είναι ανδρικά. Ωστόσο θα βρεις και γυναικεία σχέδια. Το βασικό χαρακτηριστικό τους είναι η ανθεκτικότητα που έχουν. Θα σου κρατήσουν για καιρό.

 • Clarks: Τα γυναικεία μποτάκια Clarks βγαίνουν σε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σχεδίων. Είναι πολύ όμορφα και διαθέτουν πάντα προσεκτικό σχεδιασμό. Τα ανδρικά μποτάκια Clarks προσδίδουν στιλ και καλό γούστο. Έχουν καλή ποιότητα κατασκευής και σίγουρα αξίζουν να αγοράσεις κάποιο μοντέλο.

 • Geox: Τα παιδικά μποτάκια Geox είναι από τα πιο δημοφιλή. Θα βρεις πολύ μεγάλη ποικιλία από σχέδια και χρώματα. Επίσης υπάρχουν και ανδρικά Geox μποτάκια καθώς και γυναικεία. Θεωρούνται και αυτά αρκετά ποιοτικά και καλά.

Είδη στα μποτάκια


είδη στα μποτάκια

Τα μποτάκια μπορούν να διαχωριστούν με βάση τη χρήση τους. Έτσι έχουμε τα μποτάκια μόδας, τα μποτάκια τύπου αρβύλας, τα μποτάκια πεζοπορίας, καθώς και τα μποτάκια ορειβασίας. Επίσης θα βρεις και πολλά μποτάκια με ελαστική σόλα τύπου sneakers, ή casual. Άλλες δύο πολύ σημαντικές κατηγορίες από μποτάκια είναι τα αθλητικά καθώς και τα σταράκια.

 • Μποτάκια μόδας: Φοριούνται είτε στην καθημερινότητα είτε σε επίσημες περιστάσεις ανάλογα το μοντέλο. Τα μποτάκια αυτά έχουν κομψό σχεδιασμό και προσδίδουν τύπο και στιλ.

 • Αρβύλες: Τα μποτάκια αρβύλες φοριούνται στην καθημερινότητα ωστόσο υπάρχουν και πολλά σχέδια που είναι αποκλειστικά για το βουνό. Το στιλ τους είναι εμπνευσμένο από τη στρατιωτική αρβύλα. Το πλεονέκτημά τους είναι ότι είναι ανθεκτικά και δεν φθείρονται εύκολα. Επίσης διαθέτουν ένα ιδιαίτερο στιλ.

 • Μποτάκια πεζοπορίας: Τα μποτάκια πεζοπορίας αφορούν κυρίως τις εξορμήσεις σε δύσβατα μονοπάτια με χώμα, λάσπες ή και πετρώδες έδαφος. Τα περισσότερα μοντέλα είναι για περπάτημα ωστόσο υπάρχουν και κάποια που αφορούν ακόμα και jogging στο βουνό.

 • Μποτάκια ορειβασίας: Τα μποτάκια αυτά είναι εξειδικευμένα για αυτό ακριβώς το σκοπό. Είναι κατάλληλα για μια περιπετειώδη βόλτα στο βουνό. Ο σκοπός τους είναι να μην σε προδώσουν ακριβώς τη στιγμή που τα χρειάζεσαι.

 • Sneakers ψηλά "τύπου μποτάκι": Τα παπούτσια αυτά διαθέτουν ελαστική σόλα ενώ το ύψος τους ξεπερνάει τον αστράγαλο και για αυτό θεωρούνται μποτάκια. Τα γυναικεία ψηλά sneakers είναι πολύ διαδεδομένα. Παρόλα αυτά και τα ανδρικά μποτάκια τύπου sneakers θεωρούνται πολύ δημοφιλή.

 • Casual ψηλά "τύπου μποτάκι": Πρόκειται για καθημερινά παπούτσια με ελαστική σόλα συνήθως αρκετά λεπτή. Το ύψος τους ξεπερνάει τον αστράγαλο. Αυτά τα μποτάκια θεωρούνται μια πολύ καλή επιλογή καθώς είναι άνετα και πρακτικά.

 • Αθλητικά μποτάκια: Πολλά αθλητικά παπούτσια είναι ψηλά τύπου μποτάκι. Ο σκοπός τους είναι να συγκρατούν τον αστράγαλο στη θέση του χωρίς να μπορεί να περιστραφεί πολύ σε τυχόν ατυχήματα.

 • Σταράκια: Τα σταράκια είναι μια πολύ αγαπημένη κατηγορία παπουτσιών. Εκτός από τα χαμηλά που είναι τα πιο συνηθισμένα, υπάρχουν και τα ψηλά (μποτάκια). Τα γυναικεία σταράκια είναι πολύ δημοφιλή στις μέρες μας. Από την άλλη, η διαχρονικότητα που έχουν τα ανδρικά σταράκια τα κάνει να θεωρούνται μία από τις καλύτερες επιλογές για αγορά.

Πότε να αγοράσεις μποτάκια


Να αγοράσεις μποτάκια αντί για μπότες επειδή:

 • είναι πιο βολικά: η κίνηση των ποδιών είναι ευκολότερη στα μποτάκια αν τα συγκρίνεις σε σχέση με τις μπότες. Ο αστράγαλος παρόλο που καλύπτεται και στις δύο περιπτώσεις, στα μποτάκια μπορεί να περιστραφεί πιο εύκολα με αποτέλεσμα η κίνηση να είναι πιο ομαλή.

 • ταιριάζουν με περισσότερα ντυσίματα: τα μποτάκια ταιριάζουν με περισσότερα είδη ρούχων σε σχέση με τις μπότες. Έτσι μπορείς να τα συνδυάσεις με πολλά διαφορετικά στιλ.

 • είναι πιο ελαφριά: το βάρος των παπουτσιών πολλές φορές παίζει σημαντικό ρόλο. Όπως είναι λογικό, τα μποτάκια είναι πιο ελαφριά σε σύγκριση με τις μπότες. Το πλεονέκτημα αυτό γίνεται περισσότερο αντιληπτό όταν οι αποστάσεις για περπάτημα είναι μεγάλες.

 • βγαίνουν σε περισσότερα σχέδια: οι διαθέσιμες επιλογές στα μποτάκια πάντα θα είναι περισσότερες καθώς θεωρείται δημοφιλέστερη κατηγορία παπουτσιών σε σχέση με τις μπότες. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη πληθώρα επιλογών.

 • μπορούν να φορεθούν για περισσότερες ώρες: αυτό δεν αποτελεί απόλυτο κανόνα. Ωστόσο τα μποτάκια συνήθως κουράζουν λιγότερο τα πόδια από ότι οι μπότες. Έτσι μπορούν να φορεθούν για περισσότερες ώρες.

 • σου αρέσουν περισσότερο: ο κυριότερος λόγος πάντα πρέπει να είναι το τι αρέσει σε σένα περισσότερο άσχετα με το τι είναι στη μόδα κάθε φορά. Αν λοιπόν σου αρέσουν τα μποτάκια τότε να τα επιλέξεις.

Δημοφιλέστερα μποτάκια 2022


Η συλλογή αυτή περιλαμβάνει τα δημοφιλέστερα μποτάκια για το 2022. Πολύ κομψά και μοντέρνα σχέδια που βρίσκονται πολύ υψηλά στις προτιμήσεις του κοινού.

Exe
69,00€
40€
  ΔΕΣ ΤΟ
Exe
69,00€
40€
  ΔΕΣ ΤΟ
Exe
69,00€
40€
  ΔΕΣ ΤΟ
Tommy Hilfiger
135,00€
109€
  ΔΕΣ ΤΟ
Luigi
49,99€   ΔΕΣ ΤΟ
Deezee
39,95€
20,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Exe
69,00€
40€
  ΔΕΣ ΤΟ
Kesi
93,99€
39,09€
  ΔΕΣ ΤΟ
S. Oliver
69,00€
59,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Deezee
39,95€
19,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Gradella
34,99€
14€
  ΔΕΣ ΤΟ
Levon
55,00€
22€
  ΔΕΣ ΤΟ
Tommy Hilfiger
154,90€
92,03€
  ΔΕΣ ΤΟ
Lumberjack
70,00€
39,28€
  ΔΕΣ ΤΟ
Jenny Fairy
33,00€
19,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Miss Nv
59,00€
29€
  ΔΕΣ ΤΟ

όλα τα γυναικεία μποτάκια
όλα τα ανδρικά μποτάκια


Super εκπτώσεις στα μποτάκια


Αν θέλεις να βρεις πολύ ποιοτικά και καλά μποτάκια χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα τότε μπορείς να δεις την παρακάτω λίστα. Περιλαμβάνει Super εκπτώσεις και μοναδικές προσφορές.

Kesi
93,99€
39,09€
  ΔΕΣ ΤΟ
Deezee
39,95€
19,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Gradella
34,99€
14€
  ΔΕΣ ΤΟ
Levon
55,00€
22€
  ΔΕΣ ΤΟ
Miss Nv
59,00€
29€
  ΔΕΣ ΤΟ
Deezee
44,95€
21,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Gabor
125,00€
59,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Gabor
149,00€
69,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Kotris
149,00€
59,6€
  ΔΕΣ ΤΟ
Migato
70,00€
19€
  ΔΕΣ ΤΟ
Migato
69,00€
19€
  ΔΕΣ ΤΟ
Shooz
42,00€
19,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Migato
70,00€
19€
  ΔΕΣ ΤΟ
Sante
79,00€
20€
  ΔΕΣ ΤΟ
Celestino
19,95€
5,95€
  ΔΕΣ ΤΟ
Elisa Lanci
129,00€
64€
  ΔΕΣ ΤΟ

ανδρικά μποτάκια προσφορές
γυναικεία μποτάκια με έκπτωση


Είδη στις μπότες


είδη στις μπότες

Οι μπότες μπορούν να διαχωριστούν με βάση το στιλ τους. Υπάρχουν οι μπότες μόδας που αφορούν τόσο την καθημερινότητα όσο και κάποιες επίσημες περιστάσεις. Επίσης υπάρχουν οι μπότες σε στιλ αρβύλας καθώς και οι γαλότσες.

 • Μπότες μόδας: Οι μπότες μόδας είναι οι πιο συνηθισμένες. Μπορούν να συνδυαστούν με αρκετά είδη ρούχων και προσδίδουν στιλ και τύπο. Οι γυναικείες μπότες μόδας είναι οι πιο διαδεδομένες. Παρόλα αυτά υπάρχουν και πολύ ωραίες ανδρικές μπότες που θεωρούνται πολύ δημοφιλείς.

 • Μπότες τύπου αρβύλας: Οι αρβύλες διαθέτουν ένα ιδιαίτερο στιλ. Συνήθως βγαίνουν σε μποτάκια παρόλα αυτά υπάρχουν και πολλές μπότες σε αυτή την κατηγορία.

 • Γαλότσες: Το κύριο χαρακτηριστικό που έχουν οι γαλότσες είναι το υλικό κατασκευής τους το οποίο είναι αδιάβροχο. Οι μπότες αυτές είναι κατάλληλες για βροχερές μέρες αλλά πολλές φορές φοριούνται ακόμα και όταν δεν βρέχει.

Πότε να αγοράσεις μπότες


Να αγοράσεις μπότες αντί για μποτάκια επειδή:

 • σου παρέχουν μεγαλύτερη προστασία: Οι μπότες είναι πιο ψηλές από τα μποτάκια. Αυτό σημαίνει ακόμα καλύτερη προστασία από τις καιρικές συνθήκες (βροχή, κρύο, αέρας, κτλ).

 • ταιριάζουν περισσότερο με συγκεκριμένα ντυσίματα: τα μποτάκια είναι πιο συνηθισμένα και ταιριάζουν με περισσότερα είδη ρούχων. Παρόλα αυτά υπάρχουν ορισμένα ντυσίματα που το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο με μπότες.

 • προσδίδουν τύπο: Οι μπότες προσδίδουν ένα ιδιαίτερο στιλ που κάνει τον άνθρωπο να ξεχωρίζει. Αυτό αφορά και τα δύο φύλα, ωστόσο οι γυναικείες μπότες ξεχωρίζουν ακόμα περισσότερο. Πολλές φορές μάλιστα είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν στο ντύσιμο.

 • σου αρέσουν περισσότερο: Αν σου αρέσουν περισσότερο οι μπότες σε σχέση με τα μποτάκια τότε να τις προτιμήσεις ακόμα και αν η μόδα προτείνει το αντίθετο.

Δημοφιλέστερες μπότες 2022


Οι δημοφιλέστερες μπότες για το 2022 με βάση τις προτιμήσεις αλλά και τη ζήτηση είναι αυτές που φαίνονται στην παρακάτω συλλογή.

F_wd
165,00€
47,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Lascana
64,9€   ΔΕΣ ΤΟ
Airstep / A.s.98
306€   ΔΕΣ ΤΟ
Tsakiris Mallas
149,00€
80€
  ΔΕΣ ΤΟ
Olympic Stores
59,99€
19,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Moony Mood
67,00€
43,55€
  ΔΕΣ ΤΟ
Migato
85,00€
29€
  ΔΕΣ ΤΟ
Casual Attitude
113,00€
90,4€
  ΔΕΣ ΤΟ
Tbs
154,00€
123,2€
  ΔΕΣ ΤΟ
Envie Shoes
45€   ΔΕΣ ΤΟ

73,90€
36,95€
  ΔΕΣ ΤΟ
Roberto
116,00€
81€
  ΔΕΣ ΤΟ
Roberto
116,00€
81€
  ΔΕΣ ΤΟ
Eksbut
135,00€
95€
  ΔΕΣ ΤΟ
La Redoute
89,99€
44,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Tsakiris Mallas
149,00€
80€
  ΔΕΣ ΤΟ

όλες οι γυναικείες μπότες
όλες οι παιδικές μπότες


Εκπληκτικές προσφορές στις μπότες


Για πολύ καλές προσφορές αλλά και μεγάλες εκπτώσεις στις μπότες μπορείς να δεις την παρακάτω λίστα. Οι εκπτώσεις δεν διατηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για αυτό και αν σε ενδιαφέρει κάποια μπότα καλό είναι να βιαστείς.

F_wd
165,00€
47,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Olympic Stores
59,99€
19,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Migato
85,00€
29€
  ΔΕΣ ΤΟ

73,90€
36,95€
  ΔΕΣ ΤΟ
La Redoute
89,99€
44,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Olympic Stores
59,99€
19,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Outlet
44,90€
14,95€
  ΔΕΣ ΤΟ

69,00€
19€
  ΔΕΣ ΤΟ
Kesi
121,99€
39,09€
  ΔΕΣ ΤΟ

63,99€
29,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Xti
79,00€
39,5€
  ΔΕΣ ΤΟ

59,00€
19€
  ΔΕΣ ΤΟ
Kesi
110,99€
39,09€
  ΔΕΣ ΤΟ
Refresh
69,00€
34,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Vitazero
149,00€
30€
  ΔΕΣ ΤΟ
Roberto
119,00€
59€
  ΔΕΣ ΤΟ

γυναικείες μπότες με έκπτωση


Σχετικά άρθρα:

Με τι Ρούχα να Συνδυάσω τις Μπότες (για Γυναίκες)
Με τι Ρούχα να Συνδυάσω τις Μπότες (για Γυναίκες)
Ιδέες με τους καλύτερους συνδυασμούς ρούχων με γυναικείες μπότες. Δες ποιες μπότες είναι στη μόδα το 2022 και με ποια ρούχα ταιριάζουν. Εκπληκτικό!!!
Συνδυασμός Χειμερινά Παπούτσια με Ρούχα
Συνδυασμός Χειμερινά Παπούτσια με Ρούχα
Μάθε ποια χειμερινά παπούτσια ταιριάζουν με κάθε στιλ ντυσίματος. Με τι να φορέσεις τα μποτάκια, τις μπότες ή τα sneakers σου. Οι απόλυτοι συνδυασμοί.

site με τσάντες
Φτιάξαμε το πιο πλήρες site στην Ελλάδα.
επίσκεψη   ❯ 

 Δημοφιλή Άρθρα
Τα 15 Καλύτερα Running Παπούτσια - ΤεχνολογίεςΤι Νούμερο Παπούτσι να Αγοράσω; Χρήσιμες ΣυμβουλέςΠοια Είδη Αθλητικών Παπουτσιών υπάρχουν και τι είναι καλό να γνωρίζειςΠώς να Συνδυάσεις τα Καλοκαιρινά Παπούτσια με τα Ρούχα (για γυναίκες)Τι Ανδρικά Παπούτσια να Αγοράσω; Ιδέες και Συνδυασμοί
όλα τα άρθρα  ❯


 Γυναικεία
Πέδιλα Σανδάλια Mules Παντόφλες Πλατφόρμες Εσπαντρίγιες Αθλητικά Sneakers
περισσότερα  ❯

 Ανδρικά
Αθλητικά Σταράκια Sneakers Casual Μοκασίνια Επίσημα Ποδοσφαιρικά Running
περισσότερα  ❯

 Παιδικά
Αθλητικά Πέδιλα Σανδάλια Sneakers Παντόφλες Βρεφικά Για αγόρια Για κορίτσια
περισσότερα  ❯
 Μοντέλα
Nike Air Force 1 Adidas Gazelle Fila Disruptor Vans Old Skool Nike Air Max 97 Converse All Star
περισσότερα  ❯


 Ανακάλυψε στο opo
Το Blog μας Top Συλλογές Καταστήματα