δοκίμασε & πολλαπλά νούμερα,
χρώματα, brands, κατηγορίες

πχ:
γόβες μπαλαρίνες πλατφόρμες 37 38,
μποτάκια μαύρα καφέ 44 45,
adidas nike puma άσπρο μαύρο,
παιδικά για κοριτσι 30 31 μπλε άσπρο,
παιδικα για αγορι geox nike,
κοκ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
(0)

Τα Κορυφαία Παπούτσια για Μπάσκετ: Μοντέλα, Χαρακτηριστικά, Τεχνολογίες

παπούτσια του μπάσκετ

Τα αθλητικά παπούτσια μπάσκετ πρέπει να έχουν πολύ καλές προδιαγραφές και υψηλή ποιότητα κατασκευής καθώς το άθλημα θεωρείται αρκετά απαιτητικό.

Δες που να δώσεις βαρύτητα όταν αγοράζεις παπούτσια μπάσκετ καθώς και ποια είναι τα χαρακτηριστικά των παπουτσιών. Μάθε για τις διαθέσιμες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται και σε τι εξυπηρετεί η κάθε μία.

Επίσης μπορείς να αναζητήσεις τις δημοφιλέστερες μάρκες αθλητικών παπουτσιών μπάσκετ και να βρεις ποια είναι τα καλύτερα μοντέλα που διαθέτουν. Βρες εκπτώσεις και προσφορές σε brands όπως Nike, Adidas, Under Armour, αλλά και σε άλλες μάρκες.

Οι απαιτήσεις του αθλήματος από τα παπούτσια μπάσκετ


απαιτήσεις στα αθλητικά παπούτσια μπάσκετ

 • Ψηλά άλματα: Η ικανότητα των παπουτσιών μπάσκετ να ανταποκρίνονται στα ψηλά άλματα είναι πολύ σημαντική στο άθλημα αυτό. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνολογίες που θα αναφέρουμε παρακάτω.

 • Σταθερό πάτημα: Δεν φτάνει μόνο να μπορείς να πηδάς ψηλά. Πολύ σημαντική είναι και η προσγείωση μετά από κάθε άλμα. Το πόσο σταθερό πάτημα έχουν τα παπούτσια μπάσκετ είναι πολύ σημαντικό για την απόδοσή τους.

 • Αντίσταση στην ολίσθηση: Οι αθλητές και οι αθλήτριες της καλαθοσφαίρισης πολύ συχνά αλλάζουν απότομα κατεύθυνση στην κίνησή τους. Αυτό σημαίνει ότι τα παπούτσια τους πρέπει να ανταποκρίνονται σε αυτό το δεδομένο. Επομένως η αντιολισθητική τεχνολογία της σόλας είναι πολύ σημαντική για την αποφυγή ατυχημάτων.

 • Υποστήριξη στον αστράγαλο: Οι αστράγαλοι καθώς και οι αρθρώσεις καταπονούνται αρκετά με αυτό το άθλημα. Σε κάθε άλμα αλλά και σε κάθε προσγείωση απορροφούν μεγάλος μέρος της ενέργειας. Είναι πολύ σημαντικό τα παπούτσια μπάσκετ να παρέχουν πολύ καλή στήριξη στην περιοχή των αστραγάλων.

 • Απομάκρυνση ιδρώτα: Όταν παίζεις μπάσκετ, τα πόδια έχουν την τάση να ιδρώνουν μέσα στα παπούτσια. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό οι υδρατμοί να μπορούν να διαφύγουν έτσι ώστε τα πόδια σου να μείνουν στεγνά και καθαρά. Σε αντίθετη περίπτωση αναπτύσσονται μύκητες και δυσάρεστες οσμές.

 • Απόσβεση υψηλών δυνάμεων από τους κραδασμούς: Η ελαστικότητα της σόλας παίζει καθοριστικό ρόλο καθώς μπορεί να αποσβέσει σημαντικό ποσοστό ενέργειας από τους κραδασμούς. Με τον τρόπο αυτό οι μύες και οι αρθρώσεις προστατεύονται σημαντικά.

Χαρακτηριστικά και τεχνολογίες


Οι πιο δημοφιλείς τεχνολογίες που διαθέτουν τα αθλητικά παπούτσια μπάσκετ για να βελτιώσουν την απόδοση των αθλητών αλλά και για να παρέχουν προστασία και ασφάλεια είναι:

Τεχνολογία απορρόφησης κραδασμών


αθλητικά παπούτσια μπάσκετ τεχνολογία απορρόφησης κραδασμών

Για να απορροφούνται οι κραδασμοί που προκαλούνται σε κάθε πάτημα των ποδιών απαιτείται τα παπούτσια να λειτουργούν ως "ανάρτηση". Για το σκοπό αυτό υπάρχουν διάφορες τεχνολογίες. Οι δύο πιο διαδεδομένες που χρησιμοποιούνται στα παπούτσια μπάσκετ είναι:

 • Ελαστική σόλα από πολυμερή υλικά

 • Η σόλα συνήθως κατασκευάζεται από πολυμερές υλικό το οποίο έχει την ιδιότητα να εξομαλύνει τις δυνάμεις των κραδασμών μέσω της ελαστικότητάς του. Ένα συνηθισμένο υλικό που είναι αρκετά διαδεδομένο είναι το καουτσούκ.

  Διαθέτει πολύ μεγάλη ελαστικότητα και μπορεί να αποθηκεύσει στιγμιαία την ενέργεια κάθε άλματος. Η ενέργεια αυτή εξομαλύνεται σταδιακά καθώς οι ακραίες δυνάμεις μοιράζονται σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

  Αυτό για τον αθλητισμό είναι πολύ σημαντικό. Είναι πολύ καλύτερα τα πόδια και οι αρθρώσεις να δέχονται μεσαίες δυνάμεις για μεγάλο χρονικό διάστημα παρά πολύ μεγάλες δυνάμεις έστω και για κλάσματα δευτερολέπτου.

 • Αερόσολα

 • Η αερόσολα διαθέτει έναν θάλαμο στο οποίο βρίσκεται συμπιεσμένο ένα αέριο. Το αέριο αυτό έχει την ικανότητα να μειώνει τους κραδασμούς που δέχονται τα πόδια.

  Η ιδέα είναι παρόμοια με τη λειτουργία των ελαστικών αυτοκινήτου τα οποία σηκώνουν τεράστιο βάρος μόνο με τον αέρα που διαθέτουν στο εσωτερικό τους υπό πίεση.

  Ο συμπιεσμένος αέρας στην αερόσολα των αθλητικών παπουτσιών μπάσκετ σε κάθε δυνατό πάτημα των ποδιών συμπιέζεται ακόμα παραπάνω. Την αμέσως επόμενη στιγμή το αέριο εκτονώνεται με αποτέλεσμα να απορροφάει μέρος της ενέργειας των κραδασμών.

  Έτσι τα πόδια δέχονται μικρότερες κρουστικές δυνάμεις. Οι αρθρώσεις παραμένουν προστατευμένες και οι αθλητές βρίσκονται εν ενεργεία για πολύ περισσότερα χρόνια.


Αντιολισθητική τεχνολογία


αθλητικά παπούτσια μπάσκετ αντιολισθητική τεχνολογία

Τα αθλητικά παπούτσια μπάσκετ παρέχουν πολύ μεγάλη αντιολισθητική προστασία. Αυτό επιτυγχάνεται με δύο τρόπους. Ο ένας είναι με την τοποθέτηση ειδικής αντιολισθητικής γόμας στο κάτω μέρος της σόλας, και ο άλλος είναι με διάφορα γεωμετρικά σχήματα και πτυχές που διαθέτει η σόλα στο κάτω μέρος της.

Πολλά παπούτσια μπάσκετ διαθέτουν και τις δύο τεχνολογίες ταυτόχρονα, ωστόσο αυτό δεν ισχύει πάντα.

 • Πρόσφυση με αντιολισθητική γόμα

 • Η γόμα αυτή είναι πολύ λεπτή και πιο σκληρή από την υπόλοιπη σόλα. Συγκολλιέται στο κάτω μέρος της σόλας και βελτιώνει πολύ την τριβή μεταξύ των παπουτσιών και του δαπέδου.

 • Πρόσφυση με γεωμετρικά μοτίβα

 • Τα μοτίβα περιλαμβάνουν διάφορα γεωμετρικά σχήματα όπως πτυχές, αυλακώσεις, ομόκεντρους κύκλους, κτλ. Η επιφάνεια της σόλας γίνεται πιο "τραχιά" με αποτέλεσμα να αυξάνει την τριβή με το έδαφος. Έτσι βελτιώνεται η πρόσφυση.


Προστασία άρθρωσης αστραγάλου


αθλητικά παπούτσια μπάσκετ χαμηλά και ψηλά μποτάκια

Η προστασία της άρθρωσης του αστραγάλου είναι πολύ σημαντική στο μπάσκετ. Το πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να διαλέξεις αν θέλεις να δώσεις περισσότερη βαρύτητα στους βαθμούς ελευθερίας της κίνησης ή στην προστασία της άρθρωσης.

Υπάρχουν δύο κύριες κατηγορίες παπουτσιών μπάσκετ. Τα ψηλά (τύπου μποτάκι) και τα χαμηλά. Κάθε μία έχει τα δικά της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

 • Ψηλά παπούτσια μπάσκετ (τύπου μποτάκι)

 • Τα παπούτσια αυτά καλύπτουν το αστράγαλο και περιορίζουν την ελεύθερη κίνησή του. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλή προστασία από πιθανά ατυχήματα όπως στραμπουλήγματα. Η περιορισμένη κίνηση των αστραγάλων δεν επιτρέπει στα πόδια να περιστραφούν πάρα πολύ.

  Έτσι οι αρθρώσεις παραμένουν προστατευμένες. Το μειονέκτημα είναι ότι ο περιορισμός της κίνησης μπορεί να μην βολεύει κάποιους αθλητές και αθλήτριες.

 • Χαμηλά παπούτσια μπάσκετ

 • Τα χαμηλά παπούτσια δίνουν πολύ μεγάλη βαρύτητα στους βαθμούς ελευθερίας της κίνησης των ποδιών. Οι αστράγαλοι μπορούν να περιστραφούν ανεμπόδιστα επομένως κάποιοι ελιγμοί στο μπάσκετ γίνονται ευκολότερα.

  Το πρόβλημα είναι ότι σε περίπτωση μεγάλης περιστροφής των αστραγάλων, η προστασία της άρθρωσης δεν είναι ικανοποιητική.


Τεχνολογία απομάκρυνσης υδρατμών


αθλητικά παπούτσια μπάσκετ τεχνολογία απομάκρυνσης ιδρώτα

Οι απαιτήσεις σε έναν αγώνα μπάσκετ είναι μεγάλες. Για αυτό και τα πόδια μπορεί να ιδρώσουν μέσα στα παπούτσια. Ο καλός αερισμός είναι πολύ σημαντικός έτσι ώστε να μπορούν να διαφύγουν οι υδρατμοί.

Για να επιτυγχάνεται αυτό υπάρχουν δύο τεχνολογίες. Η μία έχει να κάνει με ορισμένες τρύπες αερισμού σε στρατηγικά σημεία και η άλλη αφορά ύφασμα που αναπνέει.

 • Απομάκρυνση υδρατμών με τρύπες αερισμού

 • Οι τρύπες αυτές βρίσκονται τοποθετημένες σε συγκεκριμένα σημεία των παπουτσιών όπου είναι γνωστό ότι τα πόδια ιδρώνουν περισσότερο. Τέτοια σημεία μπορεί να είναι πάνω από τα δάχτυλα και στο πλευρικό τμήμα των παπουτσιών.

 • Απομάκρυνση υδρατμών με ειδικό ύφασμα που αναπνέει

 • Τα παπούτσια αυτά στο πάνω μέρος τους κατασκευάζονται από ύφασμα πορώδες που δεν εμποδίζει τον ιδρώτα να διαφύγει. Το ύφασμα διαθέτει πολλές μικρές τρύπες που αρκετές φορές δεν είναι ορατές με τα μάτια.


Καλύτερα παπούτσια μπάσκετ μάρκας Nike


Η Nike είναι η κορυφαία εταιρεία κατασκευής υποδημάτων μπάσκετ. Διαθέτει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε διαθέσιμα μοντέλα και ξεχωρίζει για την καλή ποιότητα κατασκευής.

Τα καλύτερα αθλητικά παπούτσια Nike για μπάσκετ φαίνονται σε αυτή τη συλλογή. Θεωρούνται τα δημοφιλέστερα με βάση τις προτιμήσεις του μπασκετικού κοινού. Ορισμένα ξεχωρίζουν για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους, ενώ άλλα για την οικονομική τιμή τους.

Nike
129,99€
65€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
83,99€   ΔΕΣ ΤΟ
Nike
89,99€   ΔΕΣ ΤΟ
Nike
79,99€   ΔΕΣ ΤΟ
Nike
65,99€   ΔΕΣ ΤΟ
Nike
79,99€   ΔΕΣ ΤΟ
Nike
94,99€
66,49€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
95,99€   ΔΕΣ ΤΟ
Nike
74,99€   ΔΕΣ ΤΟ
Nike
84,99€   ΔΕΣ ΤΟ
Nike
139,99€   ΔΕΣ ΤΟ
Nike
129,49€   ΔΕΣ ΤΟ
Nike
129,99€
103,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
64,99€   ΔΕΣ ΤΟ
Nike
129,99€   ΔΕΣ ΤΟ
Nike
94,99€   ΔΕΣ ΤΟ


Καλύτερα παπούτσια μπάσκετ μάρκας Adidas


Η Adidas είναι μια πολύ δημοφιλής εταιρεία αθλητικών ειδών. Όσον αφορά τα παπούτσια μπάσκετ μπορούμε με βεβαιότητα να αναφέρουμε ότι κατασκευάζει πολύ ποιοτικά και προσεγμένα μοντέλα. Η ποικιλία για να διαλέξεις είναι αρκετά μεγάλη.

Μπορείς να βρεις από πολύ ακριβά με υψηλές προδιαγραφές έως και φθηνά μοντέλα για να ευχαριστηθείς το άθλημα χωρίς να ξοδέψεις πολλά χρήματα. Τα παπούτσια που βλέπεις εδώ είναι τα δημοφιλέστερα μοντέλα της Adidas σε αυτή την κατηγορία.

Adidas
100,99€
85,84€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
120€   ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
72,00€
57,6€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
89,99€
62,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
92,00€
55,2€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
70,00€
56€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
65,00€
48,7€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
55€   ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
65,00€
52€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
92,00€
55,2€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
102,00€
61,2€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
102,00€
61,2€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
70,00€
55,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
56€   ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
70,00€
55,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
49,99€
39,99€
  ΔΕΣ ΤΟ


Καλύτερα παπούτσια μπάσκετ μάρκας Under Armour


Η Under Armour κατασκευάζει πολύ καλά αθλητικά παπούτσια μπάσκετ. Η εταιρεία δίνει μεγάλη βαρύτητα στα υλικά κατασκευής καθώς και στο σχεδιασμό που βασίζεται στη λεπτομέρεια. Αν θέλεις να αγοράσεις value for money παπούτσια μπάσκετ, τότε ίσως πρέπει να ρίξεις μια ματιά σε αυτή τη μάρκα.

Η συλλογή αυτή διαθέτει τα καλύτερα μοντέλα της Under Armour. Η κατάταξη είναι με βάση τις προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού. θα βρεις πολύ καλές περιπτώσεις.

Under Armour
109,99€
77€
  ΔΕΣ ΤΟ
Under Armour
199,99€   ΔΕΣ ΤΟ
Under Armour
74,99€   ΔΕΣ ΤΟ
Under Armour
121,99€
56,09€
  ΔΕΣ ΤΟ
Under Armour
59,99€
41,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Under Armour
82€   ΔΕΣ ΤΟ
Under Armour
59,99€
47,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Under Armour
59,99€   ΔΕΣ ΤΟ
Under Armour
59,99€
47,97€
  ΔΕΣ ΤΟ
Under Armour
160,90€
146,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Under Armour
109,99€
69€
  ΔΕΣ ΤΟ
Under Armour
109,99€
76,96€
  ΔΕΣ ΤΟ
Under Armour
139,70€
116,6€
  ΔΕΣ ΤΟ
Under Armour
54,99€
27,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Under Armour
119,99€
74,4€
  ΔΕΣ ΤΟ
Under Armour
134,99€
77,99€
  ΔΕΣ ΤΟ


Άλλες δημοφιλείς μάρκες για παπούτσια μπάσκετ


Στη λίστα αυτή μπορείς να βρεις πολύ καλά παπούτσια για μπάσκετ από όλες τις μάρκες (εκτός από Nike, Adidas και Under Armour που παρουσιάζονται πιο πάνω).

Θα βρεις πολύ αξιόλογα brand names σε καλή ποιότητα αλλά και σε χαμηλές τιμές. Κάποια μπορεί να βρίσκονται και σε προσφορά.

Puma
64,99€
38,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Energetics
39,99€
23,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Fila
49,99€
39,98€
  ΔΕΣ ΤΟ
Pom D`api
116,00€
58€
  ΔΕΣ ΤΟ
And1
74,90€
15€
  ΔΕΣ ΤΟ
Asics
82,50€
51,83€
  ΔΕΣ ΤΟ
Puma
60€   ΔΕΣ ΤΟ
Puma
60€   ΔΕΣ ΤΟ
Puma
60€   ΔΕΣ ΤΟ
Lotto
44,00€
25€
  ΔΕΣ ΤΟ
Puma
74,99€
52,47€
  ΔΕΣ ΤΟ
Puma
89,99€
56,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Puma
89,99€
56,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Sprox
57,00€
17,1€
  ΔΕΣ ΤΟ
Reebok
160,00€
95,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Puma
70€   ΔΕΣ ΤΟ


Δημοφιλή παπούτσια μπάσκετ με όνομα αθλητών


Σε κάθε άθλημα υπάρχουν πάντα οι αθλητές που κάνουν τη διαφορά. Οι αθλητές αυτοί συνήθως κατέχουν διάφορα ρεκόρ ή ο τρόπος παιξίματός τους αρέσει πολύ στο κοινό. Οι αθλητές αυτοί αποτελούν πρότυπο για όλα τα παιδιά αλλά και για τους μεγάλους.

Τα δημοφιλέστερα αθλητικά παπούτσια μπάσκετ που έχουν πάρει το όνομά τους από κάποιον Super αθλητή του NBA είναι:

 • Η σειρά του Mickael Jordan

 • αθλητικά παπούτσια μπάσκετ Nike Air Jordan

  Το όνομα του Mickael Jordan αναγράφεται σε πολλά είδη αθλητικών παπουτσιών Nike. Επίσης στο εμπόριο κυκλοφορεί ολόκληρη σειρά από παπούτσια μάρκας Jordan.

  Ο αθλητής αυτός συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές όλων των εποχών. Τα παπούτσια με το όνομά του θεωρούνται πολύ ποιοτικά και κάνουν πάρα πολλές πωλήσεις σε όλο τον κόσμο. Τα πιο δημοφιλή μοντέλα είναι η σειρά Nike Air Jordan.

 • Τα παπούτσια με την υπογραφή Lebron James

 • αθλητικά παπούτσια Nike Lebron James

  Μια πολύ δημοφιλής σειρά παπουτσιών είναι τα μοντέλα που έχουν την υπογραφή του Lebron James. Ένας θρύλος του NBA με εξαιρετικές επιδόσεις και πολλά ρεκόρ. Τα παπούτσια αυτά κατασκευάζονται με υψηλές προδιαγραφές και έχουν πολύ καλές επιδόσεις.

 • Τα μοντέλα Freak (Γιάννης Αντετοκούνμπο)

 • αθλητικά παπούτσια μπάσκετ freak Γιάννης Αντετοκούνμπο

  Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι το δικό μας αστέρι στο NBA. Τα πρώτα μπασκετικά του βήματα έγιναν στην Ελλάδα μέχρι που αναδείχτηκε με πολλές επιτυχίες στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ (το NBA).

  Τα μοντέλα Freak έχουν το ψευδώνυμό του. Πρόκειται για παπούτσια πολύ καλής ποιότητας με μοντέρνο σχεδιασμό αλλά και πολύ καλή συμπεριφορά όσον αφορά την απόδοσή τους.

 • Τα δημοφιλή Kobe Bryant μοντέλα

 • αθλητικά παπούτσια μπάσκετ Nike Mamba Fury Kobe Bryant

  Τα παπούτσια αυτά είναι αφιερωμένα σε έναν γίγαντα του μπάσκετ. Πρόκειται για τη σειρά Kobe Bryant. Κατασκευάζονται από εξαιρετικής ποιότητας υλικά κατασκευής και παρουσιάζουν βέλτιστες επιδόσεις. Εκτός αυτού διαθέτουν όνομα βαρύ σαν ιστορία.

Μεγαλύτερες εκπτώσεις στα αθλητικά παπούτσια μπάσκετ


Βρες παπούτσια μπάσκετ Nike, Adidas, Under Armour καθώς και άλλες μάρκες σε πολύ καλή τιμή. Κάθε μέρα συλλέγουμε όλες τις προσφορές και τις εκπτώσεις από παπούτσια μπάσκετ που πωλούνται στα μεγαλύτερα Eshops της Ελλάδας.

Τις παρουσιάζουμε εδώ. Η συλλογή ανανεώνεται κάθε μέρα καθώς οι προσφορές και οι εκπτώσεις δεν κρατούν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν σου αρέσει ένα μοντέλο μη χάσεις την ευκαιρία.

Ανδρικά μπασκετικά:

Nike
129,99€
65€
  ΔΕΣ ΤΟ
Energetics
39,99€
23,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Under Armour
109,99€
69€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
92,00€
55,2€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
102,00€
61,2€
  ΔΕΣ ΤΟ
Asics
82,50€
51,83€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
167,00€
96,41€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
88,00€
52€
  ΔΕΣ ΤΟ

όλα τα ανδρικάΠαιδικά μπασκετικά:

Puma
64,99€
38,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Under Armour
121,99€
56,09€
  ΔΕΣ ΤΟ
Pom D`api
116,00€
58€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
54,90€
32,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Under Armour
54,99€
27,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Lotto
44,00€
25€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
59,90€
35,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
54,90€
32,9€
  ΔΕΣ ΤΟ

όλα τα παιδικάΣχετικά άρθρα:

Τα Καλύτερα Ποδοσφαιρικά Παπούτσια
Τα Καλύτερα Ποδοσφαιρικά Παπούτσια
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή - τα καλύτερα ποδοσφαιρικά παπούτσια με βάση τις προτιμήσεις των ποδοσφαιρόφιλων. Δες τα χαρακτηριστικά και τι τεχνολογίες έχουν.
Τι Ανδρικά Παπούτσια να Αγοράσω; Ιδέες και Συνδυασμοί
Τι Ανδρικά Παπούτσια να Αγοράσω; Ιδέες και Συνδυασμοί
Δες ιδέες για ανδρικά παπούτσια για το φθινόπωρο / χειμώνα του 2023. Μάθε πώς να συνδυάζεις σωστά τα ανδρικά παπούτσια με τα ρούχα σου. Οι χρυσοί κανόνες.site με ρούχα
Όλα τα ρούχα συγκεντρωμένα σε ενα site.
επίσκεψη  ❯ 

site με τσάντες
Φτιάξαμε το πιο πλήρες site στην Ελλάδα.
επίσκεψη  ❯ 


 Δημοφιλή Άρθρα
Τα 15 Καλύτερα Running Παπούτσια - ΤεχνολογίεςΤι Νούμερο Παπούτσι να Αγοράσω; Χρήσιμες ΣυμβουλέςΠοια Είδη Αθλητικών Παπουτσιών υπάρχουν και τι είναι καλό να γνωρίζειςΣωστός Καθαρισμός Παπουτσιών - Καλύτεροι ΤρόποιΠώς να Συνδυάσεις τα Καλοκαιρινά Παπούτσια με τα Ρούχα (για γυναίκες)
όλα τα άρθρα  ❯


 Γυναικεία
Μποτάκια Γόβες Sneakers Μπότες Oxfords Πλατφόρμες Αθλητικά
περισσότερα  ❯

 Ανδρικά
Μποτάκια Αθλητικά Επίσημα Sneakers Σταράκια
περισσότερα  ❯

 Παιδικά
Sneakers Αθλητικά Μποτάκια Μπότες Βρεφικά Γαλότσες
περισσότερα  ❯
 Μοντέλα
Nike Air Force 1 Adidas Gazelle Fila Disruptor Vans Old Skool Nike Air Max 97 Converse All Star
περισσότερα  ❯


 Ανακάλυψε στο opo
Το Blog μας Top Συλλογές Καταστήματα