δοκίμασε & πολλαπλά νούμερα,
χρώματα, brands, κατηγορίες

πχ:
γόβες μπαλαρίνες πλατφόρμες 37 38,
μποτάκια μαύρα καφέ 44 45,
adidas nike puma άσπρο μαύρο,
παιδικά για κοριτσι 30 31 μπλε άσπρο,
παιδικα για αγορι geox nike,
κοκ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
(0)

Τα 15 Καλύτερα Running Παπούτσια - Τεχνολογίες

πιο hot running

Τα πιο αποδοτικά αθλητικά παπούτσια running υπερτερούν σε συγκεκριμένους τομείς όπως είναι η αντικραδασμική τεχνολογία, η πρόσφυση με το έδαφος και η αντιολισθητική ικανότητα. Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και η τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας σε κάθε βήμα καθώς και το συνολικό βάρος των υποδημάτων.

Αν θέλεις να αποκτήσεις καλύτερες επιδόσεις στο τρέξιμο, τότε τα running αθλητικά παπούτσια που θα επιλέξεις παίζουν καθοριστικό ρόλο.

Μπορείς να δεις τα 15 κορυφαία αθλητικά παπούτσια running καθώς και τι τεχνολογίες χρησιμοποιούν για να ξεχωρίσουν.

Τεχνολογίες


Αντικραδασμική τεχνολογία


αθλητικά παπούτσια running αντικραδασμική τεχνολογία

Στο τρέξιμο η αντικραδασμική τεχνολογία που έχουν τα παπούτσια παίζει καθοριστικό ρόλο στη συνολική απόδοση και στο τελικό αποτέλεσμα. Όσο πιο καλή αντικραδασμική τεχνολογία έχουν τα παπούτσια, τόσο πιο πολύ προστατεύονται οι αρθρώσεις από τις καταπονήσεις.

Οι πιο αποδοτικές τεχνολογίες εξομάλυνσης των κραδασμών είναι:


 • Ελαστική σόλα καουτσούκ

Το καουτσούκ είναι ένα αρκετά ελαστικό υλικό που έχει την ικανότητα να εξομαλύνει τις μεγάλες δυνάμεις που δέχεται η σόλα από τους κραδασμούς. Στην πραγματικότητα αυτό που γίνεται είναι οι μεγάλες δυνάμεις που διατηρούνται για κλάσματα δευτερολέπτου να μετριάζονται σε μεγαλύτερη χρονική διάρκεια.

Τα αθλητικά παπούτσια που διαθέτουν σόλα από καουτσούκ έχουν μέτρια απόδοση καθώς το υλικό αυτό τα τελευταία χρόνια αντικαθίσταται από νέες τεχνολογίες.

 • Πολυμερές υλικό EVA

Το υλικό EVA (Ethylene Vinyl Acetate) είναι ένα πολυμερές υλικό αιθυλενίου και βινυλίου. Διαθέτει καλύτερες ιδιότητες από το καουτσούκ όσον αφορά την διατήρηση της ελαστικότητας.

Με τον τρόπο αυτό μπορεί να αποσβένει τις κρουστικές δυνάμεις προστατεύοντας τα πόδια και τις αρθρώσεις. Επίσης μπορεί και επιστρέφει μέρος της ενέργειας κάνοντας αρκετή εξοικονόμηση.

Παρόλο που το υλικό έχει πολύ καλές ιδιότητες, θα το συναντήσεις σε σόλες running μέτριας αποδοτικότητας καθώς η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ.

 • Αερόσολες

Οι αερόσολες αποτελούν μια αξιοπρεπή επιλογή για τα αθλητικά running μοντέλα. Οι σόλες αυτές διαθέτουν θαλάμους στους οποίους υπάρχει εγκλωβισμένο αέριο. Σε κάθε πάτημα των ποδιών το αέριο συμπιέζεται ακόμα περισσότερο απορροφώντας κρουστική ενέργεια.

Το καλό με τις αερόσολες είναι ότι την αμέσως επόμενη στιγμή, το αέριο εκτονώνεται με αποτέλεσμα να επιστρέψει πίσω την ενέργεια. Αυτό διευκολύνει το επόμενο βήμα.

Η τεχνολογία αυτή συναντιέται σε μέτριας προς καλής απόδοσης αθλητικά παπούτσια. Θεωρείται πολύ καλή αλλά σήμερα υπάρχουν πολύ καλύτερες τεχνολογίες αντικραδασμικής προστασίας.

 • React foam της Nike

Μια από τις καλύτερες τεχνολογίες αντικραδασμικής προστασίας σήμερα είναι η react foam. Πρόκειται για έναν "στερεό" αφρό άμεσης ανταπόκρισης. Η καινοτομία ανήκει στα εργαστήρια της Nike.

Το πλεονέκτημα της τεχνολογίας αυτής είναι η πολύ γρήγορη ανταπόκριση που έχει όταν ασκούνται πάνω στη σόλα δυνάμεις κραδασμών. Η εξομάλυνση είναι άμεση.

Επίσης, η ελαστικότητα που διαθέτει βοηθάει πολύ έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι απώλειες ενέργειας.

Τα παπούτσια που διαθέτουν react foam επιτυγχάνουν πολύ υψηλές επιδόσεις στο τρέξιμο. Στη σημερινή εποχή θεωρούνται ίσως η κορυφαία τεχνολογία. Η ισορροπία ανάμεσα στην εξομάλυνση των κραδασμών και στην επιστροφή ενέργειας είναι η βέλτιστη δυνατή.

 • Τεχνολογία boost της Adidas

Η αντικραδασμική τεχνολογία boost είναι μια πατέντα της Adidas. Πρόκειται για σόλες που κατασκευάζονται από ένα ειδικό πολυμερές υλικό το οποίο κατά της παραγωγή του επεξεργάζεται με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε μέσα του να δημιουργούνται χιλιάδες μικρές κυψελίδες.

Οι κυψελίδες αυτές εγκλωβίζουν αέρα μέσα στο ελαστικό της σόλας. Το αποτέλεσμα είναι σε κάθε πάτημα των ποδιών να απορροφούν στιγμιαία την ενέργεια και να την αποδίδουν την αμέσως επόμενη στιγμή. Αυτό βελτιώνει πολύ την απόδοση στο τρέξιμο.

Επίσης η συγκεκριμένη τεχνολογία παρουσιάζει πολύ καλά αποτελέσματα στην προστασία των ποδιών από τους κραδασμούς. Έτσι οι αρθρώσεις και οι μύες δεν καταπονούνται με αποτέλεσμα η διάρκεια της προπόνησης να αυξάνεται.

Τα παπούτσια με σόλα boost έχουν εξαιρετικές επιδόσεις και θεωρούνται μια από τις καλύτερες επιλογές. Η τεχνολογία αυτή συναντιέται σε πολύ καλής ποιότητας μοντέλα.

 • Fresh foam από τη New Balance

Η New Balance πάντοτε επενδύει στην τεχνολογία και κατασκευάζει πολύ αξιοπρεπή μοντέλα. Μια από τις κορυφαίες τεχνολογίες που θα τη συναντήσεις στα καλύτερα αθλητικά παπούτσια running της εταιρείας είναι η τεχνολογία fresh foam.

Πρόκειται για σόλες που για να κατασκευαστούν έγιναν πάρα πολλές εργαστηριακές δοκιμές. Κατασκευάζονται από ένα πολυμερές "αφρώδες" υλικό που έχει πολύ καλή συμπεριφορά ως προς την ελαστικότητα αλλά και την αντικραδασμική προστασία.

Οι σόλες αυτές θεωρούνται πολύ μαλακές αλλά και αρκετά ελαφριές. Το αποτέλεσμα είναι να επιτυγχάνονται υψηλές επιδόσεις κατά την προπόνηση.

 • LQDCELL κυψελίδες από την Puma

Η απάντηση της Puma στα αθλητικά παπούτσια running υψηλών επιδόσεων είναι η τεχνολογία LQDCELL. Πρόκειται για σόλες που κατασκευάζονται από πολυμερή υλικά που μοιάζουν με στερεό αφρό και διαθέτουν εξαγωνικές κυψελίδες.

Οι κυψελίδες αυτές βοηθούν στην προστασία από τους κραδασμούς και ελαχιστοποιούν την καταπόνηση που δέχονται τα πόδια. Επίσης οι σόλες έχουν αρκετή ελαστικότητα και για αυτό μπορούν και εξοικονομούν ενέργεια καθώς μειώνουν τις απώλειες.

Τα παπούτσια που διαθέτουν σόλες με αυτή την τεχνολογία παρουσιάζουν πολύ καλή συμπεριφορά και για αυτό επιτυγχάνουν υψηλές επιδόσεις.

 • Gel (γέλη) από την Asics

Η γέλη (gel) είναι ένα υλικό που τοποθετείται στο εσωτερικό της σόλας. Πρόκειται για ένα "ημίρευστο"τζελ με πολύ μεγάλο ιξώδες που συμπεριφέρεται ως στερεό.

Το τζελ αυτό έχει την ικανότητα να απορροφά τις ακραίες δυνάμεις των κραδασμών. Έτσι τα πόδια προστατεύονται και τα ατυχήματα περιορίζονται.

Η τεχνολογία αυτή βρίσκεται σε πολλά μοντέλα της Asics. Πολλά από αυτά δείχνουν πολύ καλά σημάδια όσον αφορά τις τελικές επιδόσεις στο τρέξιμο.

 • Τεχνολογία Wave (κύματα) από τη Mizuno

Η τεχνολογία αυτή διαθέτει σόλες που έχουν κυματοειδή μορφή. Ο σκοπός είναι η διάδοση των κραδασμών σε ολόκληρη την επιφάνεια της σόλας. Έτσι επιτυγχάνεται ομαλοποίηση των κρουστικών δυνάμεων που προκαλούνται σε κάθε πάτημα.

Το βασικό πλεονέκτημα της τεχνολογίας αυτής είναι ότι συνδυάζεται η αντικραδασμική προστασία με το πολύ σταθερό πάτημα (ισορροπία). Επίσης το βάρος της σόλας θεωρείται μικρό. Έτσι εξοικονομείται ενέργεια.

Θα συναντήσεις πολλά μοντέλα Mizuno με τεχνολογία wave. Αρκετά από αυτά παρουσιάζουν πολύ καλά αποτελέσματα όσον αφορά τις υψηλές επιδόσεις. Για αυτό και θεωρούνται μια πολύ καλή επιλογή.

 • Shox από την Nike

Η τεχνολογία αυτή εφαρμόστηκε πρώτη φορά στα αθλητικά παπούτσια της Nike εδώ και κάποια χρόνια και ενσωματώθηκε στα κορυφαία μοντέλα της εταιρείας.

Οι σόλες αυτές κατασκευάζονται κυρίως με πολυουρεθάνη. Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι ότι διαθέτουν κατακόρυφες στήλες "ανάρτησης" που τοποθετούνται συνήθως στη φτέρνα. Έτσι επιτυγχάνεται πολύ καλή συμπεριφορά στην προστασία από τους κραδασμούς.

Το πρόβλημα με αυτή την τεχνολογία είναι ότι οι σόλες διαθέτουν αυξημένο βάρος. Έτσι οι επιδόσεις ίσως περιορίζονται ελαφρώς καθώς θυσιάζονται για να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή προστασία από τους κραδασμούς.

Για αυτό το λόγο η Nike περιόρισε τη χρήση της τεχνολογίας Shox σε πολλά από τα μοντέλα της. Βέβαια για ανθρώπους που τους ενδιαφέρει περισσότερο η προστασία των αρθρώσεων θεωρούνται ίσως η καλύτερη επιλογή.

Πρόσφυση (αντιολισθητική ικανότητα)


rynning αθλητικά παπούτσια πρόσφυση αντιολισθητική τεχνολογία

Η πρόσφυση παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στα αθλητικά παπούτσια running. Οι απαιτήσεις είναι πολλές. Απότομα σπριντ, ξαφνικές αλλαγές στην κατεύθυνση, κτλ.

Όσο καλύτερη αντιολισθητική ικανότητα έχουν τα παπούτσια, τόσο καλύτερες επιδόσεις επιτυγχάνουν.

Οι τεχνολογίες πρόσφυσης διαφέρουν ανάλογα με το είδος εδάφους. Στα running αθλητικά παπούτσια αναφερόμαστε σε δρόμο άσφαλτο καθώς και σε δάπεδο γηπέδου. Τα πιο δημοφιλή μοτίβα είναι:

 • Παράλληλες πτυχές: Καλύτερη πρόσφυση για κατεύθυνση μπρος πίσω
 • Ρόμβοι - Κύκλοι: Πρόσφυση προς κάθε κατεύθυνση
 • Μεικτά μοτίβα: Πρόσφυση προς κάθε κατεύθυνση ακόμα και για βρεγμένο έδαφος

Αερισμός


Σημαντικός παράγοντας για τις επιδόσεις των αθλητικών υποδημάτων running είναι ο καλός αερισμός των ποδιών.

Σε κάθε προπόνηση, τα πόδια τείνουν να ιδρώνουν μέσα στα παπούτσια. Αν ο ιδρώτας δεν απομακρυνθεί, τότε τα πόδια παραμένουν βρεγμένα με αποτέλεσμα να τρίβεται το δέρμα και να ξεφλουδίζεται. Εκτός αυτού, αναπτύσσονται μικροοργανισμοί που προκαλούν κακοσμία.

Για να αποφεύγονται όλα αυτά, τα running μοντέλα έχουν δύο τρόπους απομάκρυνσης των υδρατμών. Ο ένας περιλαμβάνει πολλές μικρές τρύπες σε στρατηγικά σημεία όπως για παράδειγμα πάνω από τα δάχτυλα και στα πλαϊνά των παπουτσιών. Έτσι οι υδρατμοί απομακρύνονται και τα πόδια παραμένουν στεγνά και καθαρά.

Ο άλλος τρόπος έχει να κάνει με υφάσματα ειδικά που διαθέτουν πόρους για απομάκρυνση του ιδρώτα. Με τον τρόπο αυτό ο αερισμός γίνεται σε μεγαλύτερη επιφάνεια ωστόσο με ελαφρώς μικρότερη απόδοση.

15 Κορυφαία και πιο αποδοτικά running αθλητικά παπούτσια


Η σειρά που παρουσιάζονται τα παρακάτω 15 κορυφαία και πιο αποδοτικά αθλητικά running παπούτσια είναι εντελώς τυχαία.

1. Nike Legend React


αθλητικά παπούτσια running Nike Legend React

Το βασικό πλεονέκτημα των Legend React της Nike είναι η τεχνολογία React Foam. Πρόκειται για ένα πολύ διαδραστικό υλικό με το οποίο κατασκευάζεται η σόλα. Έχει άμεση ανταπόκριση και πολύ μεγάλη ελαστικότητα. Επίσης διατηρεί αυτές τις ιδιότητες για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το υλικό της σόλας είναι ελαστομερές θερμοπλαστικό (πολυμερές). Η απόδοσή του αυξάνεται σε χαμηλές θερμοκρασίες αυτό όμως δεν σημαίνει ότι χάνει τις ιδιότητές του σε υψηλές. Η συμπεριφορά του είναι εξαιρετική. Βελτιώνει πολύ την απόδοση.

Το υπόλοιπο τμήμα των παπουτσιών κατασκευάζεται από πολύ ποιοτικά υλικά που επιτρέπουν τη φυσική αναπνοή. Τα παπούτσια θεωρούνται αρκετά ελαφριά. Είναι κατάλληλα για καθημερινή προπόνηση.

Πλεονεκτήματα

 • εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις
 • μεγάλη διάρκεια
 • επιστροφή ενέργειας
 • αντικραδασμική προστασία
 • μικρό βάρος

2. Adidas Ultraboost


αθλητικά παπούτσια running adidas ultraboost

Τα Ultraboost της Adidas διαθέτουν την αντικραδασμική τεχνολογία boost. Πρόκειται για σόλες με χιλιάδες μικρές κυψελίδες εγκλωβισμένου αέρα που λειτουργούν ως αποσβεστήρες κρουστικών δυνάμεων. Παράλληλα εξοικονομούν ενέργεια.

Η ελαστικότητα είναι εξαιρετική. Ταυτόχρονα ελαχιστοποιούνται οι απώλειες. Τα μοντέλα αυτά έχουν τις περισσότερες σε αριθμό κυψελίδες σε σύγκριση με όλα τα υπόλοιπα μοντέλα boost της Adidas.

Πλεονεκτήματα

 • εξοικονόμηση ενέργειας
 • υψηλή ελαστικότητα της σόλας
 • απόσβεση κρουστικών δυνάμεων
 • προστασία των αρθρώσεων και των μυών
 • πολύ υψηλή ποιότητα

3. New Balance 1080


αθλητικά παπούτσια running new balance 1080

Τα μοντέλα αυτά διαθέτουν την τεχνολογία Fresh Foam στη σόλα τους. Αυτό σημαίνει ότι σε κάθε πάτημα μέρος της ενέργειας των ποδιών μεταφέρεται στη σόλα και επιστρέφει πίσω την αμέσως επόμενη στιγμή.

Αυτή η αποθήκευση και επιστροφή ενέργειας μέσω της ελαστικότητας της σόλας βελτιώνει πολύ τις επιδόσεις. Θεωρείται ένα πολύ μελετημένο σύστημα με εξαιρετικά αποτελέσματα. Το υπόλοιπο τμήμα των παπουτσιών διαθέτει πολύ μοντέρνο και αεροδυναμικό σχήμα. Επίσης διαθέτει τρύπες αερισμού για απομάκρυνση των υδρατμών.

Πλεονεκτήματα

 • σωστή διαχείριση ενέργειας
 • ελαχιστοποίηση των απωλειών
 • πολύ καλές επιδόσεις
 • άριστος αερισμός
 • απίστευτη αίσθηση άνεσης

4. Puma Hybrid Astro


αθλητικά παπούτσια running puma hybrid astro

Τα παπούτσια αυτά συνδυάζουν δύο τεχνολογίες σόλας. Την τεχνολογία Ignite Foam και την NRGY beads. Η υβριδική σόλα διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά πρόσφυσης αλλά και επιστροφής ενέργειας σε όλο το μήκος της. Από τα δάχτυλα έως τη φτέρνα.

Άλλο ένα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι η άμεση ανταπόκριση. Η σόλα αντιδρά σχεδόν ακαριαία σε οποιαδήποτε αλλαγή κατεύθυνσης της κίνησης. Γενικά τα παπούτσια θεωρούνται πολύ ποιοτικά και αρκετά αποτελεσματικά.

Πλεονεκτήματα

 • άριστη πρόσφυση
 • σωστή διαχείριση ενέργειας
 • μείωση απωλειών
 • μέγιστη προστασία από τους κραδασμούς
 • πολύ καλές επιδόσεις

5. Asics Gel Nimbus


αθλητικά παπούτσια running asics gel Nimbus

Τα παπούτσια αυτά χρησιμοποιούν την τεχνολογία Gel της Asics. Θα τη συναντήσεις σε πολλά μοντέλα της εταιρείας. Πρόκειται για μια ειδική γέλη που τοποθετείται ενδιάμεσα από τη σόλα και το υπόλοιπο τμήμα των παπουτσιών. Παρουσιάζει πολύ καλά χαρακτηριστικά.

Τα συγκεκριμένα μοντέλα διαθέτουν την τεχνολογία FlyteFoam η οποία προσδίδει πολύ καλή προστασία από τους κραδασμούς. Η αίσθηση άνεσης είναι πολύ καλή, ενώ ταυτόχρονα οι επιδόσεις βελτιώνονται.

Πλεονεκτήματα

 • πολύ καλές επιδόσεις
 • αποκλειστικότητα στην καινοτομία
 • μοντέρνος σχεδιασμός
 • εξομάλυνση κραδασμών
 • ποιότητα υλικών κατασκευής

6. Mizuno Wave Sonic


αθλητικά παπούτσια running mizuno wave sonic

Το βασικό στοιχείο αυτών των μοντέλων είναι η μεγάλη διάρκεια που έχουν διατηρώντας τις επιδόσεις σχεδόν στον ίδιο βαθμό. Αυτό σημαίνει ότι η αποτελεσματικότητα δεν μειώνεται εύκολα με τον χρόνο.

Η τεχνολογία Wave της Mizuno σόλας διαθέτει κυματισμούς που σκοπό έχουν να διανέμουν και να μοιράζουν την ενέργεια σε όλη την επιφάνεια των παπουτσιών. Έτσι οι δονήσεις εξομαλύνονται και οι αρθρώσεις των ποδιών προστατεύονται

Πλεονεκτήματα

 • μεγάλη διάρκεια με υψηλές επιδόσεις
 • εξομάλυνση δονήσεων
 • προστασία αρθρώσεων
 • διανομή ενέργειας και μείωση κρουστικών δυνάμεων
 • αεροδυναμικό μοντέρνο σχήμα

7. Nike Zoom Fly


αθλητικά παπούτσια running nike zoom fly

Τα παπούτσια αυτά βοηθούν να μπορείς να τρέξεις γρηγορότερα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πρόκειται για μοντέλα πολύ υψηλών επιδόσεων. Είναι γρήγορα, αξιόπιστα και πολύ αποτελεσματικά.

Η σόλα τους (Nike Zoom) διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Έχει πολύ καλή ελαστικότητα και απορρόφηση κραδασμών. Επίσης μπορεί να διαχειριστεί σωστά την ενέργεια που δέχεται και να επιστρέψει μέρος αυτή πίσω ακριβώς τη στιγμή που απαιτείται.

Πλεονεκτήματα

 • πολύ υψηλή τεχνολογία
 • πρόσφυση στο μέγιστο βαθμό
 • ελαχιστοποίηση κραδασμών
 • super ποιότητα
 • άριστες προδιαγραφές και επιδόσεις

8. Adidas Pureboost


αθλητικά παπούτσια running adidas pureboost

Τα μοντέλα αυτά έχουν την τεχνολογία boost με κυψελίδες εγκλωβισμένου αέρα για απορρόφηση κραδασμών και διαχείριση ενέργειας. Η διαφορά τους με τα Ultraboost είναι ότι τα Adidas Pureboost έχουν λιγότερες κυψελίδες αλλά είναι πιο ελαφριά.

Αυτό σημαίνει ότι θεωρούνται καλύτερα για πιο γρήγορη προπόνηση με υψηλές ταχύτητες. Αν η προπόνησή σου περιλαμβάνει πολλά μικρά σπριντ τότε τα παπούτσια αυτά είναι ιδανικά για σένα.

Πλεονεκτήματα

 • πολύ ελαφριά
 • υψηλές επιδόσεις για έντονους ρυθμούς
 • μικρή απώλεια ενέργειας
 • αντικραδασμική προστασία
 • άριστη αντιολισθητική τεχνολογία

9. Under Armour Hovr Phantom


αθλητικά παπούτσια running under armour hovr phantom

Τα Under Armour Hovr Phantom διαθέτουν σόλα με την τεχνολογία Hovr. Οι σόλες αυτές περιλαμβάνουν πολύ μαλακό "αφρό" εγκλωβισμένο μέσα σε ένα πλέγμα ελαστικού έτσι ώστε να μην μπορεί να αλλάξει το σχήμα του.

Το αποτέλεσμα είναι να απορροφά άμεσα τις δυνάμεις των κραδασμών αλλά και να αποθηκεύει την ενέργεια σε κάθε βήμα προσδίδοντάς την πίσω την αμέσως επόμενη στιγμή. Αυτό βελτιώνει πολύ τις επιδόσεις.

Πλεονεκτήματα

 • άμεση απορρόφηση κραδασμών
 • πολύ καλή ανταπόκριση
 • άριστη διαχείριση ενέργειας
 • υψηλή ποιότητα κατασκευής
 • πολύ καλές επιδόσεις

10. Nike React Ifinity Run


αθλητικά παπούτσια running nike react ifinity run

Τα παπούτσια αυτά έχουν πολύ καλές επιδόσεις για προπονήσεις μεγάλων αποστάσεων. Είναι πολύ ελαφριά και αυτό σημαίνει ότι δεν κουράζουν τα πόδια και δεν καταναλώνουν μεγάλο μέρος από την ενέργεια του αθλητή ή της αθλήτριας.

Η σόλα τους διαθέτει την τεχνολογία react που το βασικό της πλεονέκτημα είναι ότι προσδίδει άμεση ανταπόκριση. Τα παπούτσια ακολουθούν τις κινήσεις των ποδιών χωρίς καμία χρονική καθυστέρηση.

Πλεονεκτήματα

 • άμεση ανταπόκριση
 • άριστη αντικραδασμική προστασία
 • υψηλές επιδόσεις για μεγάλες αποστάσεις
 • πολύ μικρό βάρος
 • βέλτιστη διαχείριση ενέργειας

11. Adidas Adizero Boston


αθλητικά παπούτσια running adidas adizero boston

Τα Adizero Boston είναι μια άριστη επιλογή για καθημερινή προπόνηση. Παρόλα αυτά, λόγω των πολύ καλών επιδόσεων που έχουν, πολλοί τα προτιμούν ακόμα και σε αγώνες. Γενικά τα προτιμούν για μεγάλες αποστάσεις.

Η σόλα τους έχει μεγάλη ελαστικότητα και παρέχει άριστη αντικραδασμική προστασία. Επιπλέον, τα μοντέλα αυτά διατηρούν την καλή τους απόδοση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν παθαίνουν τίποτα καθώς θεωρούνται πολύ ανθεκτικά.

Πλεονεκτήματα

 • άριστη εξομάλυνση κραδασμών
 • εκπληκτικές επιδόσεις στις μεγάλες αποστάσεις
 • ανθεκτικότητα και αντοχή στη φθορά
 • ελαστικότητα στη σόλα
 • διατήρηση υψηλής απόδοσης για μεγάλο χρονικό διάστημα

12. Reebok Harmony Road


αθλητικά παπούτσια running reebok harmony road

Τα Harmony Road είναι πολύ αξιόλογα και αξιόπιστα αθλητικά παπούτσια της Reebok. Είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση και προπόνηση. Μπορούν να ανταποκριθούν τόσο σε έντονους ρυθμούς όσο και σε αργούς ρυθμούς μεγάλης διάρκειας.

Θεωρούνται απίστευτα άνετα και βολικά. Επίσης ανταποκρίνονται άμεσα στις κινήσεις ακόμα και αν πρόκειται για απότομη αλλαγή κατεύθυνσης. Η σόλα τους έχει καλή συμπεριφορά στην απορρόφηση των κραδασμών.

Πλεονεκτήματα

 • βέλτιστη αξιοπιστία
 • υψηλές επιδόσεις για καθημερινή χρήση
 • ακαριαία ανταπόκριση
 • απορρόφηση δυνάμεων καταπόνησης
 • πολύ καλή ποιότητα κατασκευής

13. Nike Air Zoom Structure


αθλητικά παπούτσια running nike air zoom structure

Τα μοντέλα αυτά διαθέτουν σόλα αντικραδασμικής τεχνολογίας Air Zoom. Έχουν πολύ καλή συμπεριφορά και ανταποκρίνονται άμεσα. Η πρόσφυσή τους είναι πολύ καλή καθώς διαθέτουν αντιολισθητική γόμα που προστατεύει από τυχόν ατυχήματα.

Η ποιότητα κατασκευής των υλικών είναι άριστη. Ο σχεδιασμός τους είναι μοντέρνος ενώ το σχήμα τους πολύ αεροδυναμικό. Θα σου κρατήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς δεν φθείρονται εύκολα.

Πλεονεκτήματα

 • άριστη αντικραδασμική τεχνολογία
 • μέγιστη πρόσφυση
 • αντοχή στη φθορά
 • αεροδυναμικός σχεδιασμός
 • πολύ καλή απόδοση

14. Adidas Solar Glide


αθλητικά παπούτσια running adidas solar glide

Τα Adidas Solar Glide θεωρούνται μια από τις καλύτερες επιλογές στα running αθλητικά παπούτσια. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα που έχουν είναι η πολύ καλή ισορροπία. Διαθέτουν απίστευτη αίσθηση σταθερότητας.

Η σόλα τους διαθέτει μια από τις κορυφαίες τεχνολογίες αντικραδασμικής προστασίας που μπορεί να αποσβέσει με απόλυτη ικανότητα τις μεγάλες δυνάμεις από τις κρούσεις που προκαλούνται σε κάθε βήμα. Τα παπούτσια θεωρούνται πολύ ποιοτικά.

Πλεονεκτήματα

 • άριστη ποιότητα
 • μέγιστη προστασία από τους κραδασμούς
 • πολύ καλή ισορροπία
 • αίσθηση σταθερότητας
 • καινοτόμα τεχνολογία

15. Under Armour Hovr Infinite


αθλητικά παπούτσια running under armour hovr infinite

Μια πολύ καλή επιλογή για προπονήσεις μεγάλης διάρκειας είναι τα Under Armour Hovr Infinite. Έχουν σόλα που διαθέτει ειδικό ελαστικό πλέγμα που εγκλωβίζει εσωτερικά ένα αντικραδασμικό υλικό το οποίο παρουσιάζει άριστη συμπεριφορά στην απορρόφηση αλλά και στην εξομάλυνση των κρουστικών δυνάμεων.

Το πάνω μέρος τους κατασκευάζεται από υλικό που βοηθάει τη φυσική αναπνοή του δέρματος με αποτέλεσμα την άριστη απομάκρυνση των υδρατμών μέσα από τα παπούτσια. Γενικότερα μπορούμε να πούμε ότι η ποιότητα κατασκευής τους είναι πολύ καλή.

Πλεονεκτήματα

 • εξομάλυνση κραδασμών
 • άριστος αερισμός
 • εξαιρετικές επιδόσεις για προπονήσεις μεγάλης διάρκειας
 • ποιότητα κατασκευής
 • λεπτομερής σχεδιασμός

Δημοφιλέστερα running αθλητικά παπούτσια


Τα πιο δημοφιλή αθλητικά παπούτσια running για αγορά είναι αυτά που βλέπεις σε αυτή τη συλλογή. Πρόκειται για μοντέλα που για την άνοιξη / καλοκαίρι του 2023 είναι στις τάσεις. Όλα είναι 100% αυθεντικά.

Asics
210,00€
105€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
200,00€
100€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
60€   ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
190,00€
95€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
200,00€
100€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
59,99€
30€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
39,99€
32€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
160,00€
80€
  ΔΕΣ ΤΟ
Reebok
40,00€
20€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
190€   ΔΕΣ ΤΟ
Energetics
22,99€
13,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
44,99€
36€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
179,99€
89,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
94,99€
39,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
64,99€
38,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Energetics
29,99€
17,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
79,99€   ΔΕΣ ΤΟ
Nike
69,99€
39,89€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
85,00€
42,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
190,00€
95€
  ΔΕΣ ΤΟ
Asics
160,00€
80€
  ΔΕΣ ΤΟ
Under Armour
149,99€
127,45€
  ΔΕΣ ΤΟ
Fila
59,99€
30€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
65,00€
39€
  ΔΕΣ ΤΟ
Asics
89,00€
62,3€
  ΔΕΣ ΤΟ
Energetics
19,99€
11,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Reebok
40€   ΔΕΣ ΤΟ
Asics
185,00€
92,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
85,00€
42,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
200,00€
100€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
85,00€
42,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
55,00€
27,4€
  ΔΕΣ ΤΟ

ανδρικά running
γυναικεία running


Καλύτερες επώνυμες μάρκες


 • Nike: Η μεγαλύτερη σε μέγεθος εταιρεία αθλητικών ειδών είναι η Nike. Διαθέτει πολύ μεγάλη συλλογή. Τα αθλητικά παπούτσια Nike ξεχωρίζουν για την ποιότητα κατασκευής τους αλλά και για τις νέες τεχνολογίες που διαθέτουν. Είναι πολύ μπροστά σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

 • Adidas: Διαθέτει πολύ ποιοτικά μοντέλα και κάνει τις δικές τις έρευνες. Ανακαλύπτει πολύ αποδοτικές σόλες υψηλών επιδόσεων. Τα αθλητικά παπούτσια Adidas διαθέτουν άριστες προδιαγραφές και πολύ μεγάλη αντοχή. Θεωρούνται από τις πιο αξιόπιστες επιλογές.

 • Asics: Τα αθλητικά παπούτσια Asics κατασκευάζονται πάντα με πολύ μεγάλη λεπτομέρεια. Η εταιρεία έχει πολύ καλή τεχνογνωσία που βελτιώνεται συνεχώς. Θα συναντήσεις παπούτσια πολύ υψηλών προδιαγραφών αλλά και επιδόσεων. Αξίζουν με το παραπάνω.

 • Reebok: Η εταιρεία αυτή αποτελεί πάντα μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις. Τα αθλητικά παπούτσια Reebok διατηρούν πάντοτε υψηλό επίπεδο τόσο στις προδιαγραφές όσο και στην απόδοση. Μπορείς να βρεις για διάφορα αθλήματα. Κάθε ένα έχει τα δικά του πλεονεκτήματα.

 • New Balance: Πρόκειται για ένα πολύ δημοφιλές brand name. Θα βρεις διάφορα είδη υποδημάτων. Από sneakers μέχρι casual. Φυσικά τα αθλητικά παπούτσια New Balance είναι αυτά που ξεχωρίζουν. Παρέχουν άριστη προστασία και θεωρούνται πολύ άνετα.

 • Puma: Η επωνυμία αυτή είναι πασίγνωστη. Τα αθλητικά παπούτσια Puma είναι πάντα ποιοτικά και αξίζουν τα λεφτά τους. Μπορείς να βρεις για διάφορες αθλητικές δραστηριότητες. Οι τεχνολογίες που εφαρμόζουν θεωρούνται αρκετά αποδοτικές.

 • Under Armour: Μια εταιρεία με πολύ δυναμικό χαρακτήρα που κερδίζει έδαφος συνεχώς. Τα αθλητικά παπούτσια Under Armour διαθέτουν υψηλά στάνταρ κατασκευής αλλά και καινοτόμες τεχνολογίες που μόνο η συγκεκριμένη εταιρεία διαθέτει. θα βρεις παπούτσια με πολύ μοντέρνο σχεδιασμό.

 • Mizuno: Η εταιρεία αυτή θεωρείται πολύ ανταγωνιστή. Τα αθλητικά παπούτσια Mizuno θεωρούνται πολύ καλής ποιότητας ενώ οι τιμές τους είναι προσιτές (σε σύγκριση με την ποιότητα που αγοράζεις). Η μάρκα αυτή αποτελεί μια πολύ έξυπνη επιλογή.

Super προσφορές σε αθλητικά παπούτσια άνοιξη / καλοκαίρι 2023


Εδώ μπορείς να βρεις μοναδικές εκπτώσεις και προσφορές σε αθλητικά παπούτσια running για την άνοιξη / καλοκαίρι του 2023. Κάθε μέρα αναζητούμε τις καλύτερες ευκαιρίες από όλα τα καταστήματα της Ελλάδας και τις συγκεντρώνουμε σε αυτή τη λίστα. Μπορείς να αγοράσεις επώνυμα αυθεντικά μοντέλα σε πολύ φθηνές τιμές.

Asics
210,00€
105€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
200,00€
100€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
190,00€
95€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
200,00€
100€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
59,99€
30€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
160,00€
80€
  ΔΕΣ ΤΟ
Reebok
40,00€
20€
  ΔΕΣ ΤΟ
Energetics
22,99€
13,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
179,99€
89,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
94,99€
39,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
64,99€
38,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Energetics
29,99€
17,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
69,99€
39,89€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
85,00€
42,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
190,00€
95€
  ΔΕΣ ΤΟ
Asics
160,00€
80€
  ΔΕΣ ΤΟ
Fila
59,99€
30€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
65,00€
39€
  ΔΕΣ ΤΟ
Energetics
19,99€
11,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Asics
185,00€
92,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
85,00€
42,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
200,00€
100€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
85,00€
42,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
55,00€
27,4€
  ΔΕΣ ΤΟ
New Balance
79,99€
39,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
130,00€
65€
  ΔΕΣ ΤΟ
Fila
59,99€
30€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
100,00€
50€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
70,00€
35€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
200,00€
100€
  ΔΕΣ ΤΟ
Under Armour
64,99€
32,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Asics
74,99€
36,99€
  ΔΕΣ ΤΟ


Σχετικά άρθρα:

Τι Αθλητικά Παπούτσια να Αγοράσω Adidas ή Nike;
Τι Αθλητικά Παπούτσια να Αγοράσω Adidas ή Nike;
Ποια αθλητικά παπούτσια είναι καλύτερα; Adidas ή Nike; Σύγκριση των μοντέλων στα αθλητικά running, ποδοσφαιρικά, μπάσκετ, κτλ. Όλες οι τεχνολογίες.
Ποια Είδη Αθλητικών Παπουτσιών υπάρχουν; Μάθε πριν αγοράσεις
Ποια Είδη Αθλητικών Παπουτσιών υπάρχουν; Μάθε πριν αγοράσεις
Μάθε τα πάντα για τα αθλητικά παπούτσια πριν αγοράσεις. Δες τι χαρακτηριστικά και ιδιαιτερότητες έχουν τα αθλητικά running, ποδοσφαίρου, μπάσκετ, κλπ.
ΑΡΧΙΚΗBLOG15 TOP ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ        site με ρούχα
Όλα τα ρούχα συγκεντρωμένα σε ενα site.
επίσκεψη  ❯ 

site με τσάντες
Φτιάξαμε το πιο πλήρες site στην Ελλάδα.
επίσκεψη  ❯ 


 Δημοφιλή Άρθρα
Τα 15 Καλύτερα Running Παπούτσια - ΤεχνολογίεςΤι Νούμερο Παπούτσι να Αγοράσω; Χρήσιμες ΣυμβουλέςΠοια Είδη Αθλητικών Παπουτσιών υπάρχουν και τι είναι καλό να γνωρίζειςΣωστός Καθαρισμός Παπουτσιών - Καλύτεροι ΤρόποιΠώς να Συνδυάσεις τα Καλοκαιρινά Παπούτσια με τα Ρούχα (για γυναίκες)
όλα τα άρθρα  ❯


 Γυναικεία
Πέδιλα Σανδάλια Mules Παντόφλες Πλατφόρμες Εσπαντρίγιες Αθλητικά Sneakers
περισσότερα  ❯

 Ανδρικά
Αθλητικά Σταράκια Sneakers Casual Μοκασίνια Επίσημα Ποδοσφαιρικά Running
περισσότερα  ❯

 Παιδικά
Αθλητικά Πέδιλα Σανδάλια Sneakers Παντόφλες Βρεφικά Για αγόρια Για κορίτσια
περισσότερα  ❯
 Μοντέλα
Nike Air Force 1 Adidas Gazelle Fila Disruptor Vans Old Skool Nike Air Max 97 Converse All Star
περισσότερα  ❯


 Ανακάλυψε στο opo
Το Blog μας Top Συλλογές Καταστήματα