δοκίμασε & πολλαπλά νούμερα,
χρώματα, brands, κατηγορίες

πχ:
γόβες μπαλαρίνες πλατφόρμες 37 38,
μποτάκια μαύρα καφέ 44 45,
adidas nike puma άσπρο μαύρο,
παιδικά για κοριτσι 30 31 μπλε άσπρο,
παιδικα για αγορι geox nike,
κοκ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
(0)

Να Αγοράσω Φθηνά Παπούτσια ή Ακριβά; Τι να Προσέξεις

φθηνά παπούτσια ή ακριβά

Τα φθηνά παπούτσια είναι πολύ οικονομικά και μπορείς να αγοράζεις νέα μοντέλα κάθε φορά που αλλάζει η μόδα. Το πρόβλημα είναι ότι σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να φθείρονται εύκολα.

Από την άλλη, τα ακριβά παπούτσια είναι πολύ καλής ποιότητας και δεν παθαίνουν τίποτα. Το πρόβλημα σε αυτά είναι ότι σε κάποιες περιπτώσεις η ακριβή τιμή τους δεν αξίζει την αρχική επένδυση.

Δες πότε σε συμφέρει να αγοράζεις φθηνά παπούτσια και πότε ακριβά. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που έχουν τόσο τα φθηνά όσο και τα ακριβά υποδήματα.

Φθηνά παπούτσια


Τα φθηνά παπούτσια συνήθως είναι no name μάρκες αλλά αυτό δεν είναι απόλυτο καθώς μπορεί να συναντήσεις και οικονομικά μοντέλα επώνυμα. Σε ορισμένες περιπτώσεις αξίζει να επιλέξεις να αγοράσεις φθηνά παπούτσια. Υπάρχουν βέβαια και οι περιπτώσεις που δεν πρέπει να τα επιλέξεις.

Πότε να τα αγοράσεις


 • Όταν πρόκειται να τα φοράς λίγες φορές: Κάποια ζευγάρια παπούτσια τα αγοράζουμε μόνο για συγκεκριμένες περιστάσεις και φοριούνται ελάχιστες μέρες το χρόνο. Για αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι να επιλέξεις φθηνά παπούτσια. Αλλιώς ξοδεύεις πολλά χρήματα χωρίς να χαρείς τα παπούτσια σου.

 • Όταν δεν σε ενδιαφέρει η ποιότητα: Αν δεν σε πειράζει τα παπούτσια που θα πάρεις να έχουν τις super προδιαγραφές αλλά αυτό που μετράει για σένα είναι να μπορείς να φορέσεις αξιόλογα παπούτσια σε οικονομική τιμή τότε πρέπει οπωσδήποτε να επιλέξεις φθηνά μοντέλα.

 • Όταν θέλεις να αγοράζεις συχνά νέα μοντέλα: Αν σε ενδιαφέρει να έχεις ποικιλία και να διαλέγεις ανάμεσα σε πολλά σχέδια τότε οπωσδήποτε πρέπει να επιλέγεις οικονομικά μοντέλα. Αλλιώς θα σου φύγει μια μικρή περιουσία.

 • Όταν θέλεις να ακολουθείς τη μόδα: Αν σε ενδιαφέρει η μόδα και θέλεις να την ακολουθείς, τότε τα φθηνά παπούτσια είναι η καλύτερη λύση. Η μόδα αλλάζει συνέχεια επομένως θα πρέπει να μπορείς να την ακολουθείς. Αυτό δεν μπορεί να γίνει αν αγοράζεις πανάκριβα παπούτσια.

 • Όταν σε ενδιαφέρει η ποσότητα: Αν θέλεις να έχεις ποσότητα στα παπούτσια σου τότε καλύτερα να επιλέξεις οικονομικά. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν να αγοράζουν συχνά νέα μοντέλα και δεν τους πειράζει άμα χαλάσουν τα παλιά τους.

 • Όταν δεν εντυπωσιάζεσαι από τις επώνυμες μάρκες: Σε ορισμένες περιπτώσεις οι επώνυμες μάρκες το μόνο που κάνουν είναι να ανεβάζουν την τιμή των παπουτσιών. Στην ουσία πληρώνεις το όνομα και όχι τη χάρη. Αν λοιπόν σε ενδιαφέρει να πληρώνεις μόνο τα παπούτσια και όχι την ετικέτα τους, τότε να επιλέξεις φθηνά μοντέλα.

 • Όταν σου αρέσει η διαδικασία αγοράς: Σε πολλούς ανθρώπους η διαδικασία αγοράς νέων παπουτσιών θεωρείται πολύ ευχάριστη. Αν θέλεις να κάνεις συχνά βόλτα στην αγορά και να ψωνίζεις παπούτσια τότε είναι αρκετά καλό να επιλέξεις φθηνά μοντέλα. Αλλιώς δεν θα αντέξει η τσέπη σου.


Πότε να τα αποφύγεις


 • Όταν πρόκειται να τα φοράς κάθε μέρα: Για καθημερινή χρήση καλό είναι να επιλέξεις παπούτσια με καλύτερες προδιαγραφές και πιο ποιοτικά υλικά κατασκευής. Σε αυτές τις περιπτώσεις ίσως θα πρέπει να αποφύγεις τα πολύ φθηνά παπούτσια.

 • Όταν έχεις απαιτήσεις στις αθλητικές επιδόσεις τους: Στο αθλητισμό ειδικά στις περιπτώσεις που σε ενδιαφέρει να επιτυγχάνεις υψηλές επιδόσεις, καλό είναι να αποφύγεις τα φθηνά παπούτσια. Εκτός αυτού μπορεί να μην έχουν άριστη αντικραδασμική προστασία.

 • Όταν η ποιότητα είναι το πρώτο κριτήριο επιλογής: Αν θέλεις παπούτσια που είναι απόλυτα ανθεκτικά και δεν παθαίνουν τίποτα τότε τα φθηνά μοντέλα δεν είναι για σένα. Γενικά αν τα παπούτσια που φοράς φθείρονται πολύ εύκολα τότε μάλλον πρέπει να επιλέξεις πιο ακριβά.

 • Όταν τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα για σένα: Αν σου αρέσει να αγοράζεις συχνά και το υψηλό κόστος δεν αποτελεί πρόβλημα για τη τσέπη σου, τότε προφανώς δεν υπάρχει λόγος να αγοράζεις φθηνά παπούτσια. Σε αυτή την περίπτωση να επιλέγεις ακριβά έτσι ώστε να έχεις απόλυτη σιγουριά για την καλή ποιότητα.

 • Όταν σε ενδιαφέρει να φαίνεται η επώνυμη μάρκα: Αν σε ενδιαφέρει να φαίνεται η επώνυμη μάρκα στα παπούτσια σου τότε προφανώς το κόστος τους ανεβαίνει. Αν και πλέον αυτό δεν είναι απόλυτο γιατί πολλές επώνυμες μάρκες βγάζουν και οικονομικές εκδόσεις. Οπότε σε πολλές περιπτώσεις μπορείς να βρεις ευκαιρίες.

 • Όταν θέλεις να αγοράζεις λίγα και καλά: Οι άνθρωποι που έχουν αυτή τη φιλοσοφία, συνήθως αγοράζουν λίγα μοντέλα και ακριβά. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία τότε προφανώς είναι καλύτερα να μην επιλέγεις φθηνά παπούτσια.

 • Όταν οι τάσεις της μόδας δεν σε ενδιαφέρουν: Οι τάσεις της μόδας συνέχεια αλλάζουν. Αν δεν σε ενδιαφέρει να ακολουθείς τη μόδα, τότε δεν έχεις την υποχρέωση να αγοράσεις συχνά νέα μοντέλα. Επομένως σε αυτή την περίπτωση μπορείς να επιλέξεις πιο ακριβά παπούτσια εφόσον δεν αγοράσεις τόσο συχνά).

 • Όταν θα τα φοράς στην εργασία σου: Ένα λάθος που κάνουν οι περισσότεροι είναι ότι αγοράζουν ακριβά παπούτσια που φορούν σε επίσημες περιστάσεις (για μία δύο φορές το χρόνο) και φθηνά παπούτσια για καθημερινή χρήση στην εργασία τους. Αυτό το λάθος να το αποφύγεις. Παπούτσια που φοράς κάθε μέρα και μάλιστα στην εργασία σου πρέπει να έχουν μια ελάχιστη ποιότητα κατασκευής.

Ακριβά παπούτσια


Τα ακριβά παπούτσια μπορεί να είναι επώνυμα ή μπορεί να έχουν πολύ υψηλές προδιαγραφές κατασκευής. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που πρέπει να επιλέγεις μόνο ακριβά μοντέλα. Φυσικά υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν αξίζει να ξοδέψεις τόσα πολλά χρήματα.

Πότε να τα αγοράσεις


 • Όταν σε ενδιαφέρει η ποιότητα κατασκευής: Η ποιότητα των παπουτσιών παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Τα ποιοτικά παπούτσια δεν παθαίνουν εύκολα ζημιές. Δεν σκίζονται, δε φθείρονται και αντέχουν στη φθορά του χρόνου. Επομένως αν σε ενδιαφέρει απόλυτα η ποιότητα κατασκευής τότε πρέπει να επιλέξεις ακριβά παπούτσια.

 • Όταν θέλεις να έχουν υψηλές επιδόσεις (στις αθλητικές δραστηριότητες): Αν θέλεις να βελτιώνεσαι συνέχεια στον αθλητισμό και να επιτυγχάνεις καλύτερες επιδόσεις τότε τα ακριβά αθλητικά παπούτσια είναι κατάλληλα για σένα. Αν από την άλλη θέλεις απλά να αθλείσαι για να διατηρείσαι fit, τότε δεν χρειάζεται να αγοράσεις τα ακριβότερα παπούτσια που υπάρχουν.

 • Όταν σε ενδιαφέρει η προστασία των ποδιών: Τα ακριβά παπούτσια σε πολλές περιπτώσεις είναι καλοσχεδιασμένα και δίνουν βαρύτητα στην προστασία των ποδιών. Έτσι έχουν καλές και ελαστικές σόλες, σωστό αερισμό, κτλ. Αν λοιπόν σε ενδιαφέρει η απόλυτη προστασία των ποδιών σου τότε πρέπει να αγοράσεις ακριβά παπούτσια.

 • Όταν θέλεις να φαίνεται ότι φοράς ακριβά παπούτσια: Στη ζωή πολλές φορές είναι ωφέλιμο για την ψυχολογία μας να αναδείξουμε τις επιλογές μας στο ντύσιμο. Αν θέλεις να ξεχωρίζεις για το ακριβό γούστο σου στα παπούτσια τότε προφανώς θα πρέπει και να ξοδέψεις κάτι παραπάνω.

 • Όταν η επώνυμη μάρκα είναι βασικό κριτήριο επιλογής: Τα επώνυμα brands σε πολλές περιπτώσεις προσδίδουν κύρος και φανερώνουν την οικονομική επιφάνεια ή την κοινωνική τάξη που έχει ο καθένας. Αν σε ενδιαφέρει να φοράς επώνυμες μάρκες τότε προφανώς τα παπούτσια που θα αγοράσεις θα είναι ακριβά. Αν δεν σε ενδιαφέρει αυτός ο τομέας τότε μπορείς να επιλέξεις φθηνότερα μοντέλα.

 • Όταν τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα για σένα: Αν σου περισσεύουν κάποια χρήματα ή αν έχεις την πολυτέλεια να ξοδέψεις κάτι παραπάνω, τότε δεν έχεις κανένα λόγο να αγοράσεις φθηνά παπούτσια. Αγόρασε ακριβά και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

 • Όταν θέλεις να έχεις παπούτσια που δεν παθαίνουν τίποτα: Προφανώς η ποιότητα καθώς και το πόσο ανθεκτικά είναι τα μοντέλα που θα επιλέξεις, επηρεάζονται άμεσα από την τιμή τους. Ο γενικός κανόνας είναι ότι τα πιο ακριβά παπούτσια θεωρούνται πιο ανθεκτικά. Αν και αυτό πλέον δεν είναι απόλυτο.

 • Όταν θέλεις να αγοράζεις λίγα και καλά: Πολλοί άνθρωποι έχουν τη φιλοσοφία να θέλουν να αγοράζουν λίγα πράγματα και καλά. Αν είσαι σε αυτή την κατηγορία τότε τα ακριβά παπούτσια είναι η καλύτερη επιλογή για σένα.

Πότε να τα αποφύγεις


 • Όταν δεν αντέχει η τσέπη σου: Αν δεν αντέχει η τσέπη σου τότε πραγματικά δεν πρέπει να αγοράσεις ακριβά παπούτσια. Μην επηρεάζεσαι από άλλους ή από την κοινωνία που απαιτεί ακριβά ντυσίματα και ζωή που δεν συμβαδίζει με την οικονομική επιφάνεια που έχεις. Ξόδεψε τα χρήματά σου με μέτρο και σύνεση. Μπορεί να σου χρειαστούν σε άλλες ανάγκες.

 • Όταν σε ενδιαφέρει να αγοράζεις συχνά πολλά και φθηνά παπούτσια: Αν σου αρέσει να έχεις αρκετά ζευγάρια υποδημάτων, τότε προφανώς μια στρατηγική είναι να επιλέγεις οικονομικά μοντέλα.

 • Όταν δεν θα τα φοράς πολύ συχνά: Αν θέλεις να αγοράσεις ένα ζευγάρι παπουτσιών για ειδικές περιστάσεις που θα φοριέται μία με δύο φορές το χρόνο, τότε καλό είναι να αποφύγεις τα ακριβά μοντέλα. Είναι κρίμα να παλιώνουν ακριβά παπούτσια στη ντουλάπα σου χωρίς να φοριούνται.

 • Όταν δεν έχεις κόλλημα με τις επώνυμες μάρκες: Αν δεν σε ενδιαφέρει να φαίνεται η επώνυμη μάρκα στα παπούτσια και το δικό σου κριτήριο είναι απλά το πόσο ωραία είναι, τότε δεν έχεις λόγο να αγοράζεις πανάκριβες επώνυμες μάρκες.

 • Όταν βαριέσαι να φοράς για πολύ καιρό τα ίδια παπούτσια και θέλεις συχνή ανανέωση: Πολλές φορές ο άνθρωπος νιώθει την ανάγκη να ανανεώνει το ντύσιμό του. Αν έχεις αρκετά συχνά αυτή την αίσθηση, τότε είναι καλύτερα να επιλέγεις οικονομικότερα μοντέλα.

 • Όταν σου αρέσει να έχεις ποικιλία και ποσότητα: Πολλές φορές είναι καλύτερα να έχεις μεγάλη ποικιλία από οικονομικά παπούτσια και να διαλέγεις ποια θέλεις, παρά να έχεις λίγα παπούτσια και ακριβά.

 • Όταν θέλεις να ντύνεσαι κομψά χωρίς να ξοδεύεις πολλά: Προφανώς αν θέλεις να ντύνεσαι κομψά και με στιλ χωρίς όμως να ξοδεύεις πολλά λεφτά, πρέπει να επιλέγεις οικονομικά μοντέλα. Υπάρχουν πολλές λύσεις.

Συλλογές με φθηνά παπούτσια


Οι παρακάτω συλλογές περιλαμβάνουν οικονομικά παπούτσια που είναι ποιοτικά και θεωρούνται value for money. Θα βρεις μοντέλα για γυναίκες, άντρες και παιδιά. Τα δημοφιλέστερα είναι:

Γυναικεία φθηνά


Luigi
35,99€
18€
  ΔΕΣ ΤΟ
Malesa
30,00€
15€
  ΔΕΣ ΤΟ
Kesi
41,99€
18,69€
  ΔΕΣ ΤΟ
Luigi
29,99€
15€
  ΔΕΣ ΤΟ
Jenny Fairy
49,99€
14,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Clara Barson
39,99€
19,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Malesa
20,00€
9,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Malesa
27,00€
18,9€
  ΔΕΣ ΤΟ

69,95€
19,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Malesa
20,00€
14€
  ΔΕΣ ΤΟ
Clara Barson
39,99€
19,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Luigi
49,99€
19,99€
  ΔΕΣ ΤΟ

όλα τα φθηνά γυναικεία


Ανδρικά φθηνά


Buffalo
44,90€
13,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Bitter & Sweet
52,00€
15,6€
  ΔΕΣ ΤΟ
Energetics
22,99€
13,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Malesa
20,00€
14€
  ΔΕΣ ΤΟ
Bitter & Sweet
54,90€
16,4€
  ΔΕΣ ΤΟ
Outlet
19,90€
9,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Ombre
39,99€
14,44€
  ΔΕΣ ΤΟ
Bitter & Sweet
41,90€
12,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Bitter & Sweet
39,90€
11,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Bitter & Sweet
34,00€
11,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Celestino
29,99€
17,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Buffalo
19,90€
6,5€
  ΔΕΣ ΤΟ

όλα τα φθηνά ανδρικά


Παιδικά φθηνά


Exe
29,00€
19,95€
  ΔΕΣ ΤΟ
Oem
15,9€   ΔΕΣ ΤΟ
Lemigo
28,00€
8,4€
  ΔΕΣ ΤΟ
Sprox
57,00€
17,1€
  ΔΕΣ ΤΟ
Muflon
19,99€
7,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Lasocki Kids
34,99€
15,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Kesi
46,99€
18,69€
  ΔΕΣ ΤΟ
Kesi
39,99€
16,14€
  ΔΕΣ ΤΟ
Frozen
19,00€
12€
  ΔΕΣ ΤΟ
Kesi
46,99€
15,29€
  ΔΕΣ ΤΟ
Ovs
24,99€
8,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
49,90€
19,96€
  ΔΕΣ ΤΟ

όλα τα φθηνά παιδικά


Συλλογές με ακριβά παπούτσια


Οι συλλογές αυτές έχουν ακριβά παπούτσια που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους αλλά και τον πολύ προσεγμένο σχεδιασμό τους. Πολλά από αυτά τα παπούτσια είναι επώνυμα και για αυτό το κόστος τους είναι λίγο αυξημένο. Σίγουρα όμως αξίζουν τα λεφτά τους.

Γυναικεία ακριβά


Ugg
190,00€
151,94€
  ΔΕΣ ΤΟ
Ugg
190,00€
151,94€
  ΔΕΣ ΤΟ
Under Armour
281,99€
129,19€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
200,00€
120€
  ΔΕΣ ΤΟ
Ugg
358€   ΔΕΣ ΤΟ
Kickers
169,00€
135,2€
  ΔΕΣ ΤΟ
Gant
308,99€
152,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Liu.jo
229,00€
114,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Asics
210,00€
147€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
199,95€
169,96€
  ΔΕΣ ΤΟ
Ugg
299€   ΔΕΣ ΤΟ
Dkny
170,00€
101,95€
  ΔΕΣ ΤΟ


Ανδρικά ακριβά


Sendra Boots
259€   ΔΕΣ ΤΟ
Timberland
298,99€
137,69€
  ΔΕΣ ΤΟ
Skechers
208,99€
177,64€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
190,00€
114€
  ΔΕΣ ΤΟ

130€   ΔΕΣ ΤΟ
Under Armour
413,99€
152,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Walker
168€   ΔΕΣ ΤΟ
Karl Lagerfeld
219,90€
129,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Under Armour
129,99€
103,95€
  ΔΕΣ ΤΟ
Pepe Jeans
274,99€
135,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Timberland
174,00€
139,2€
  ΔΕΣ ΤΟ
Commanchero
143,00€
137€
  ΔΕΣ ΤΟ


Παιδικά ακριβά


Nike
139,99€
111,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Ugg
108,5€   ΔΕΣ ΤΟ
Nike
119€   ΔΕΣ ΤΟ
Nike
129,99€
103,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
119€   ΔΕΣ ΤΟ
Nike
119€   ΔΕΣ ΤΟ
Keen
150,99€
128,34€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
203,99€
173,39€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
139,99€
111,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Ugg
140,00€
112€
  ΔΕΣ ΤΟ
Ugg
140,00€
125,96€
  ΔΕΣ ΤΟ
Moschino Cheap & chic
138€   ΔΕΣ ΤΟ


Συμβουλές τι να επιλέξεις - Φθηνά ή ακριβά παπούτσια


 • Αθλητικά: Αν σε ενδιαφέρουν οι υψηλές επιδόσεις και η άριστη αντικραδασμική τεχνολογία να αγοράσεις επώνυμα αθλητικά παπούτσια ακριβά. Αν απλώς αθλείσαι σε ερασιτεχνικό επίπεδο μπορείς να επιλέξεις και πιο οικονομικά μοντέλα.

 • Καθημερινά: Στα καθημερινά παπούτσια τύπου sneakers ή casual, καλό είναι να επιλέξεις καλής ποιότητας μοντέλα που ίσως κοστίζουν κάτι παραπάνω. Εφόσον τα φοράς κάθε μέρα αξίζουν τα λεφτά τους. Αν βέβαια τα οικονομικά σου είναι περιορισμένα, τότε μπορείς να επιλέξεις και φθηνότερα παπούτσια.

 • Επίσημα / Oxfords: Σε περίπτωση που θέλεις να τα αγοράσεις μόνο για συγκεκριμένες περιστάσεις τότε μην ξοδέψεις πολλά χρήματα. Αν όμως τα φοράς συχνά τότε πάρε καλή μάρκα και ας κοστίζει λίγο πιο ακριβά.

 • Μποτάκια / Μπότες: Στα μποτάκια και στις μπότες μπορείς να επιλέξεις είτε φθηνά είτε ακριβά μοντέλα. Κάθε στιλ έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Η επιλογή έχει να κάνει με το πόσα χρήματα θέλεις να ξοδέψεις.

 • Πέδιλα / Σανδάλια: Τα γυναικεία πέδιλα και τα σανδάλια θεωρούνται τα πιο ελκυστικά υποδήματα, ενώ τα ανδρικά πέδιλα δίνουν βαρύτητα στην πρακτικότητα. Οι γυναίκες καλό είναι να αγοράζουν πέδιλα και σανδάλια σε τιμές από μεσαία κατηγορία έως ακριβά. Τα πολύ φθηνά πολλές φορές φθείρονται εύκολα. Οι άντρες από την άλλη μπορούν να επιλέξουν και πιο οικονομικά πέδιλα. Έτσι και αλλιώς τα ανδρικά είναι πιο απλά στο σχεδιασμό και πιο πρακτικά.

 • Μοκασίνια / Εσπαντρίγιες / Boat shoes: Σε αυτές τις κατηγορίες μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε μεγάλο εύρος τιμών. Από πολύ φθηνά έως πολύ ακριβά. Κατά τη γνώμη μας οι μεσαίες κατηγορίες θεωρούνται μια πολύ καλή επιλογή. Δεν χρειάζεται να επιλέξεις ούτε ακριβά, αλλά ούτε και πολύ φθηνά.

 • Παντόφλες / Mules: Όσον αφορά τις παντόφλες αυτό που προτείνουμε είναι να αγοράσεις αυτές που σου αρέσουν χωρίς να επηρεάζεσαι από την τιμή. Αν σου αρέσει ένα ζευγάρι και είναι πολύ φθηνό τότε αγόρασέ το. Το ίδιο και για τις ακριβές παντόφλες. Όσον αφορά τα mules, αυτό που προτείνουμε είναι να αποφύγεις τα φθηνιάρικα. Καλύτερα να επιλέξεις mules ακριβά ή μεσαίας τιμής.

 • Γόβες / Μπαλαρίνες: Αν πρόκειται να αγοράσεις παπούτσια από αυτές τις κατηγορίες τότε αυτό που πρέπει να σκεφτείς είναι το πόσο συχνά θέλεις να τα φοράς. Αν για παράδειγμα θέλεις καθημερινές γόβες τότε μπορείς να επιλέξεις μεσαίας τιμής ή ακόμα και πιο ακριβές εφόσον αντέχεις οικονομικά. Αν όμως πρόκειται να τις φοράς μόνο λίγες φορές το χρόνο και σε ειδικές περιστάσεις, τότε ίσως να μην αξίζει να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

 • Σταράκια: Σε αυτή την κατηγορία υποδημάτων προτείνουμε να επιλέξεις καλή ποιότητα. Άλλωστε αν σου αρέσουν τα σταράκια, τότε σίγουρα θα θέλεις να επιλέξεις αυθεντικά μοντέλα που σε κάποιες περιπτώσεις κοστίζουν κάτι παραπάνω.

Εκπτώσεις - Παπούτσια για το 2023 με πολύ μεγάλη έκπτωση 50% και πάνω


Αν θέλεις να βρεις πολύ καλές προσφορές και εκπτώσεις που ξεπερνούν το 50% τότε μπορείς να δεις στις παρακάτω συλλογές. Θα συναντήσεις επώνυμα αλλά και no name παπούτσια σε τιμές ευκαιρίες.

Προσοχή. Οι εκπτώσεις αυτές μπορεί να μην κρατήσουν για πολλές μέρες. Οι λίστες ανανεώνονται καθημερινά. Αν βρεις κάποια παπούτσια που σου αρέσουν τότε αγόρασέ τα γιατί μπορεί να τα χάσεις. Οι εκπτώσεις πολλές φορές αφορούν τελευταία μοντέλα.

Προσφορές στα γυναικεία


Kesi
109,99€
35,69€
  ΔΕΣ ΤΟ
Luigi
35,99€
18€
  ΔΕΣ ΤΟ
Ligglo
64,99€
29,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Malesa
30,00€
15€
  ΔΕΣ ΤΟ
Issue
79,99€
39,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
90,00€
45€
  ΔΕΣ ΤΟ
Ligglo
54,99€
25,49€
  ΔΕΣ ΤΟ
Ligglo
55,99€
25,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Issue
55,99€
24,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Ligglo
64,99€
29,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
The Fashion Project
89,95€
44,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Kesi
71,99€
22,94€
  ΔΕΣ ΤΟ

περισσότερα


Προσφορές στα ανδρικά


Alpine Pro
157,99€
56,09€
  ΔΕΣ ΤΟ
Top Secret
87,99€
34,84€
  ΔΕΣ ΤΟ
Ombre
65,99€
28,89€
  ΔΕΣ ΤΟ
Buffalo
44,90€
13,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
129,99€
65€
  ΔΕΣ ΤΟ
Bitter & Sweet
52,00€
15,6€
  ΔΕΣ ΤΟ
Kesi
170,99€
60,34€
  ΔΕΣ ΤΟ
Bitter & Sweet
54,90€
16,4€
  ΔΕΣ ΤΟ
Ombre
85,99€
27,19€
  ΔΕΣ ΤΟ
Outlet
19,90€
9,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Sam73
96,99€
39,09€
  ΔΕΣ ΤΟ
Ombre
56,99€
24,64€
  ΔΕΣ ΤΟ

περισσότερα


Προσφορές στα παιδικά


Minnie
45,99€
21,24€
  ΔΕΣ ΤΟ
Lemigo
28,00€
8,4€
  ΔΕΣ ΤΟ
Sprox
57,00€
17,1€
  ΔΕΣ ΤΟ
Crocs
54,90€
26,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Converse
55,90€
22,3€
  ΔΕΣ ΤΟ
Asics
62,00€
31€
  ΔΕΣ ΤΟ
Muflon
19,99€
7,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Lasocki Kids
34,99€
15,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Kesi
46,99€
18,69€
  ΔΕΣ ΤΟ
Kesi
39,99€
16,14€
  ΔΕΣ ΤΟ
Avengers
54,99€
22,94€
  ΔΕΣ ΤΟ
Kesi
64,99€
22,94€
  ΔΕΣ ΤΟ

περισσότερα


Σχετικά άρθρα:

Συμβουλές Αγοράς Παπουτσιών από το Internet που ΠΡΕΠΕΙ να δεις
Συμβουλές Αγοράς Παπουτσιών από το Internet που ΠΡΕΠΕΙ να δεις
Δες τι να προσέξεις κατά την αγορά παπουτσιών στο internet. Απέφυγε τις συνηθισμένες παγίδες. Εδώ θα βρεις τις καλύτερες συμβουλές αγοράς παπουτσιών.
Λευκά Παπούτσια: Τι να αγοράσω, Ιδέες 2023
Λευκά Παπούτσια: Τι να αγοράσω, Ιδέες 2023
Δες τι λευκά παπούτσια να αγοράσεις, ιδέες στο πώς να διαλέξεις τα καλύτερα άσπρα παπούτσια. Κατηγορίες και στιλ. Δημοφιλέστερα λευκά υποδήματα.site με ρούχα
Όλα τα ρούχα συγκεντρωμένα σε ενα site.
επίσκεψη  ❯ 

site με τσάντες
Φτιάξαμε το πιο πλήρες site στην Ελλάδα.
επίσκεψη  ❯ 


 Δημοφιλή Άρθρα
Τα 15 Καλύτερα Running Παπούτσια - ΤεχνολογίεςΤι Νούμερο Παπούτσι να Αγοράσω; Χρήσιμες ΣυμβουλέςΠοια Είδη Αθλητικών Παπουτσιών υπάρχουν και τι είναι καλό να γνωρίζειςΣωστός Καθαρισμός Παπουτσιών - Καλύτεροι ΤρόποιΠώς να Συνδυάσεις τα Καλοκαιρινά Παπούτσια με τα Ρούχα (για γυναίκες)
όλα τα άρθρα  ❯


 Γυναικεία
Μποτάκια Γόβες Sneakers Μπότες Oxfords Πλατφόρμες Αθλητικά
περισσότερα  ❯

 Ανδρικά
Μποτάκια Αθλητικά Επίσημα Sneakers Σταράκια
περισσότερα  ❯

 Παιδικά
Sneakers Αθλητικά Μποτάκια Μπότες Βρεφικά Γαλότσες
περισσότερα  ❯
 Μοντέλα
Nike Air Force 1 Adidas Gazelle Fila Disruptor Vans Old Skool Nike Air Max 97 Converse All Star
περισσότερα  ❯


 Ανακάλυψε στο opo
Το Blog μας Top Συλλογές Καταστήματα