δοκίμασε & πολλαπλά νούμερα,
χρώματα, brands, κατηγορίες

πχ:
γόβες μπαλαρίνες πλατφόρμες 37 38,
μποτάκια μαύρα καφέ 44 45,
adidas nike puma άσπρο μαύρο,
παιδικά για κοριτσι 30 31 μπλε άσπρο,
παιδικα για αγορι geox nike,
κοκ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα Είδη Τακουνιών στα Γυναικεία Παπούτσια


ΜΕΝΟΥ

 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 
 
είδη τακουνιών

Υπάρχουν πολλά είδη τακουνιών στα γυναικεία παπούτσια. Ένας διαχωρισμός τους μπορεί να γίνει με βάση το ύψος τους.

Άλλη μια κατηγοριοποίηση μπορεί να γίνει με βάση το πάχος του τακουνιού.

Επίσης μπορεί να γίνει και με βάση τη διατομή ή το γεωμετρικό σχήμα που έχουν τα τακούνια. Παρακάτω μπορείς να δεις όλα τα είδη τακουνιών στα γυναικεία παπούτσια.

Τακούνια στα γυναικεία παπούτσια με βάση το ύψος


Σε αυτή την κατηγορία μπορούμε να διακρίνουμε τα γυναικεία παπούτσια με ψηλό τακούνι, με μεσαίο, με χαμηλό και αυτά χωρίς τακούνι. Κάθε ένα έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Ψηλό τακούνι


ψηλοτάκουνα παπούτσια

Τα παπούτσια με ψηλό τακούνι είναι πολύ ελκυστικά καθώς προσδίδουν ύψος. Θεωρούνται στιλάτα και εξαιρετικά κομψά. Μπορούν να φορεθούν σε διάφορες περιστάσεις ανάλογα την περίπτωση. Γενικά σκοπό έχουν να τραβήξουν τα βλέμματα αλλά και να τονίσουν τη θηλυκότητα της γυναίκας.

Το κύριο μειονέκτημά τους είναι ότι σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να κουράσουν ή να πληγώσουν τα πόδια. Βέβαια αυτό συμβαίνει σπάνια και συνήθως αφορά μόνο τα κακής ποιότητας παπούτσια.

Μπορείς να βρεις πολλά γυναικεία παπούτσια με ψηλό τακούνι. Από ψηλοτάκουνες γόβες έως πέδιλα και από ψηλοτάκουνα μποτάκια έως μπότες. Το ύψος του τακουνιού σε όλα είναι πάνω από 8 εκατοστά.

Τα δημοφιλέστερα ψηλοτάκουνα γυναικεία παπούτσια φαίνονται παρακάτω. Πρόκειται για πολύ όμορφα και ελκυστικά υποδήματα.

Issue
24,99€
19,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Crocs
51,00€
45,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Marco Tozzi
61€   ΔΕΣ ΤΟ
Forebelle
39,00€
14,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nikki Me
38,00€
25€
  ΔΕΣ ΤΟ
André
91,00€
72,8€
  ΔΕΣ ΤΟ
Betty London
82,00€
61,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
La Redoute
52,99€
37,09€
  ΔΕΣ ΤΟ


Μεσαίο τακούνι


παπούτσια με μεσαίο τακούνι

Το μεσαίο τακούνι στα παπούτσια αποτελεί μια πολύ καλή ενδιάμεση λύση. Προσθέτει κάποιους πόντους ενώ παράλληλα είναι λίγο πιο άνετο σε σχέση με το ψηλό. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τα τακούνια που το ύψος τους κυμαίνεται από 4 έως 8 εκατοστά.

Πολύ δημοφιλή παπούτσια με μεσαίο τακούνι είναι τα μποτάκια, κάποιες γόβες, καθώς και αρκετά πέδιλα. Επίσης μπορείς να βρεις oxfords, μοκασίνια ή και μπότες.

Γενικά επιλέγονται στην καθημερινότητα ή και σε επίσημες περιστάσεις. Μπορούν να φορεθούν για αρκετές ώρες αλλά δεν θα πρέπει να το παρακάνεις καθώς αν ξεπεράσεις το όριο ακόμα και τα μεσαίου μήκους τακούνια μπορούν να κουράσουν τα πόδια.

Στην παρακάτω λίστα μπορείς να βρεις τα καλύτερα γυναικεία παπούτσια με μεσαίο τακούνι με βάση τις προτιμήσεις των γυναικών.

Issue
29,99€
23,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Wrangler
59,90€
29,95€
  ΔΕΣ ΤΟ
La Redoute
63,99€   ΔΕΣ ΤΟ
Marco Tozzi
49,95€
39,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Susimoda
95,90€
33,57€
  ΔΕΣ ΤΟ
Seven
89,00€
47€
  ΔΕΣ ΤΟ
Bt London
67,00€
46,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Issue
34,99€
31,49€
  ΔΕΣ ΤΟ


Χαμηλό τακούνι


χαμηλοτάκουνα παπούτσια

Τα γυναικεία παπούτσια που το τακούνι τους δεν ξεπερνάει τα 4 εκατοστά θεωρούνται χαμηλοτάκουνα. Τα παπούτσια αυτά είναι αρκετά πρακτικά και άνετα. Μπορούν να φορεθούν για πολλές ώρες. Δεν κουράζουν εύκολα τα πόδια. Γενικά μπορούμε να πούμε ότι χαρακτηρίζονται από μία διακριτική γοητεία.

Μπορείς να συναντήσεις πολλά γυναικεία παπούτσια με χαμηλό τακούνι. Ορισμένα από αυτά είναι τα μποτάκια, οι μπότες, τα πέδιλα, οι παντόφλες, τα oxfords και τα μοκασίνια. Κάθε κατηγορία έχει το δικό της στιλ.

Τα πιο γνωστά γυναικεία υποδήματα με χαμηλό τακούνι φαίνονται σε αυτή τη συλλογή. Οι γυναίκες φαίνεται να δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση.

Issue
24,99€
19,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Betty London
61€   ΔΕΣ ΤΟ
Forebelle
27,00€
21,6€
  ΔΕΣ ΤΟ
Marco Tozzi
35,90€
24,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Louvel
29,00€
26€
  ΔΕΣ ΤΟ
Casual Attitude
67€   ΔΕΣ ΤΟ
Betty London
61€   ΔΕΣ ΤΟ
Gold Gold
39,90€
19,95€
  ΔΕΣ ΤΟ


Χωρίς τακούνι
Τα γυναικεία παπούτσια χωρίς τακούνι θεωρούνται πολύ πρακτικά. Συνήθως επιλέγονται επειδή είναι πολύ άνετα. Η αλήθεια είναι ότι μπορούν να φορεθούν για πολλές ώρες χωρίς να καταπονήσουν τα πόδια.

Σε αυτή την κατηγορία τα πιο γνωστά είναι τα sneakers, τα casual, τα μποτάκια, οι μπαλαρίνες, οι εσπαντρίγιες, τα μοκασίνια, τα σανδάλια και οι παντόφλες. Επίσης αρκετά δημοφιλή είναι και τα oxfords όπως και τα boat shoes.

Τα δημοφιλέστερα γυναικεία υποδήματα χωρίς τακούνι έτσι όπως τα επιλέγουν οι γυναίκες είναι τα παρακάτω

Forebelle
22,00€
17,6€
  ΔΕΣ ΤΟ
Bitter & Sweet
20,90€
6€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nikki Me
33,90€
10€
  ΔΕΣ ΤΟ
Issue
19,99€
17,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Tiglio
25,00€
12,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Bitter & Sweet
14,00€
8€
  ΔΕΣ ΤΟ
Luigi
29,99€   ΔΕΣ ΤΟ
Superdry
24,90€
16,9€
  ΔΕΣ ΤΟ


Τακούνια στα γυναικεία παπούτσια με βάση το πάχος τους


Εδώ υπάρχουν δύο εναλλακτικές επιλογές. Τα τακούνια που είναι λεπτά καθώς και τα χοντρά. Κάθε ένα φοριέται περισσότερο σε διαφορετικές περιστάσεις και έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Λεπτό τακούνι


γυναικεία παπούτσια με λεπτό τακούνι

Θεωρείται άκρως ελκυστικό και σέξι. Συνήθως επιλέγεται όταν η γυναίκα θέλει να τονίσει το κάτω μέρος του σώματος. Το λεπτό τακούνι τραβάει περισσότερο τα βλέμματα και τονίζει τη θηλυκότητα.

Επίσης βελτιώνει τη χάρη στην κίνηση κατά το περπάτημα. Το μειονέκτημά του είναι ότι σε κάποιες περιπτώσεις αν το έδαφος είναι ανώμαλο και η γυναίκα δεν προσέξει, μπορεί να προκληθεί κάποιο ατύχημα. Όπως και να το κάνουμε όταν ολόκληρο το βάρος του σώματος πατάει πάνω σε ένα τακούνι πολύ λεπτό, η ισορροπία προφανώς και θα περιορίζεται.

Βέβαια αυτό είναι μια αναγκαία θυσία αν αναλογιστείς την κομψότητα και τη φινέτσα που σου προσδίδουν τα παπούτσια με λεπτό τακούνι. Τα πιο δημοφιλή παπούτσια της κατηγορίας είναι τα πέδιλα, οι γόβες, τα μποτάκια, τα oxfords, τα mules και οι παντόφλες.

Χοντρό τακούνι


γυναικεία παπούτσια με χοντρό τακούνι

Το χοντρό τακούνι είναι πιο διακριτικό σε σχέση με το λεπτό. Παράλληλα είναι πολύ πιο σταθερό στο βάδισμα καθώς προσδίδει καλύτερη ισορροπία. Όπως και να το κάνουμε, όταν το βάρος του σώματος μοιράζεται σε μεγαλύτερη επιφάνεια τακουνιού, αυτό βελτιώνει κατά πολύ την ασφάλεια στο περπάτημα και προστατεύει από τυχόν ατυχήματα.

Γενικά μπορούμε να πούμε ότι τα γυναικεία παπούτσια με χοντρό τακούνι μπορούν να φορεθούν για περισσότερες ώρες και είναι πιο πρακτικά. Είναι κατάλληλα για την καθημερινότητα αλλά και για κάποια επίσημη εκδήλωση ανάλογα βέβαια με τις επιλογές σου.

Τα είδη γυναικείων παπουτσιών που διαθέτουν χοντρό τακούνι είναι περισσότερα σε σχέση με τα παπούτσια με λεπτό τακούνι. Οι γνωστές κατηγορίες είναι τα πέδιλα, οι γόβες, τα μποτάκια και οι μπότες. Άλλα πολύ γνωστά γυναικεία παπούτσια με χοντρό τακούνι είναι τα oxfords, τα μοκασίνια, οι παντόφλες και τα mules.

Τακούνια με βάση το σχήμα τους


Τα τακούνια στα γυναικεία παπούτσια μπορούν να διαχωριστούν με βάση το σχήμα τους. Εδώ έχουμε τακούνια τετραγωνικής διατομής, στρογγυλής, κωνικά και ορθογώνια. Τα τετραγωνικά είναι συνήθως χαμηλά σε ύψος ενώ τα ορθογώνια είναι πιο ψηλά. Τα τακούνια με στρογγυλή διατομή καθώς και τα κωνικά βγαίνουν σε όλα τα ύψη. Από πολύ χαμηλά έως και αρκετά ψηλά.

Άλλη μια κατηγορία τακουνιών που είναι πολύ γνωστή είναι τα τακούνια στιλέτο. Αυτά συνήθως είναι πολύ ψηλά και αρκετά επιβλητικά.

Τετράγωνο τακούνι


γυναικεία παπούτσια με τετράγωνο τακούνι

Τα τακούνια με τετράγωνη διατομή είναι πολύ στιβαρά και εμπνέουν σιγουριά στο περπάτημα. Έχουν άψογη ισορροπία. Μπορείς να βρεις πολύ κομψές και διακριτικές γόβες με τετράγωνο τακούνι ή και πολύ όμορφα πέδιλα.

Άλλες κατηγορίες υποδημάτων που μπορείς να συναντήσεις τετράγωνο τακούνι με μεγάλη συχνότητα είναι τα oxfords, τα μοκασίνια, τα μποτάκια και οι μπότες. Όλα είναι κομψά και ελκυστικά.

Εναλλακτικές επιλογές είναι οι παντόφλες και τα τσόκαρα. Θα βρεις αρκετά μοντέλα με τακούνι τετραγωνικής διατομής σε αυτές τις δύο κατηγορίες.

Στρόγγυλο τακούνι


γυναικεία παπούτσια με στρογγυλό τακούνι

Τα τακούνια αυτά είναι στρόγγυλα στην πίσω πλευρά τους ενώ πολλές φορές έχουν γωνία στην μπροστινή. Αυτό το στιλ τα κάνει πιο θηλυκά και πιο κομψά. Πρόκειται για ένα είδος τακουνιού που θα συναντήσεις αρκετά σε γόβες καθώς και σε πέδιλα.

Και στα δύο είδη παπουτσιών, στις περισσότερες περιπτώσεις τα στρόγγυλα τακούνια είναι ψηλά. Δεν αποκλείεται όμως να βρεις και αρκετά μοντέλα με χαμηλό στρόγγυλο τακούνι.

Άλλες κατηγορίες υποδημάτων που μπορεί να συναντήσεις τακούνι στρογγυλής διατομής είναι οι παντόφλες, τα mules, κάποια μποτάκια καθώς και ορισμένα oxfords. Σε όλα αυτά τα παπούτσια, το στρόγγυλο τακούνι τους προσδίδει φινέτσα και λεπτομέρεια στο σχεδιασμό.

Ορθογώνιο τακούνι


γυναικεία παπούτσια με ορθογώνιο τακούνι

Το στιλ αυτό είναι ίσως το πιο διαδεδομένο από όλα. Αυτό φυσικά δεν είναι καθόλου τυχαίο. Τα ορθογώνια τακούνια είναι συνήθως ψηλά αλλά θα συναντήσεις και αρκετά με χαμηλό ή μεσαίο μήκος. Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι οι απότομες και κοφτές γωνίες που σχηματίζουν στις άκρες τους.

Στις περισσότερες περιπτώσεις τα τακούνια αυτά δεν είναι ούτε πολύ χοντρά αλλά ούτε και πολύ λεπτά. Δηλαδή στην πραγματικότητα διατηρούν μια ισορροπία ανάμεσα στην κομψότητα που προσδίδουν τα λεπτά τακούνια και στην σιγουριά στο βάδισμα που είναι κύριο χαρακτηριστικό των χοντρών τακουνιών.

Τα πέδιλα, οι γόβες και τα μποτάκια με ορθογώνιο τακούνι θεωρούνται οι καλύτεροι αντιπρόσωποι αυτής της κατηγορίας. Άλλα είδη παπουτσιών με ορθογώνιο τακούνι είναι οι μπότες, οι παντόφλες, τα mules, τα oxfords και ορισμένα μοκασίνια. Όλα είναι πολύ αξιόλογα και ελκυστικά.

Κωνικό ή τραπεζοειδές τακούνι


γυναικεία παπούτσια με κωνικό ή τραπεζοειδές τακούνι

Αυτή η κατηγορία τακουνιού θεωρείται αρκετά ιδιαίτερη. Τα παπούτσια που διαθέτουν κωνικό ή τραπεζοειδές τακούνι έχουν ένα κύριο χαρακτηριστικό. Το τακούνι είναι πιο χοντρό στο πάνω μέρος ενώ λεπταίνει όσο πλησιάζει προς τα κάτω. Η διαφορά του κωνικού με το τραπεζοειδές τακούνι είναι ότι στο πρώτο οι άκρες είναι πιο στρογγυλεμένες ενώ το δεύτερο διαθέτει απότομες γωνίες.

Τα πέδιλα και οι γόβες διαθέτουν πολλά μοντέλα με τακούνια αυτής της κατηγορίας. Άλλες αρκετά συνηθισμένες περιπτώσεις μπορείς να συναντήσεις στα μποτάκια και στις παντόφλες. Σίγουρα θα βρεις και σε άλλα παπούτσια αλλά η συχνότητα είναι μικρή.

Τακούνια στιλέτο


γυναικεία παπούτσια τακούνι στιλέτο

Ένα πολύ γνωστό είδος τακουνιού είναι τα τακούνια στιλέτο. Πρόκειται για πολύ λεπτά τακούνια και ταυτόχρονα πολύ ψηλά. Αυτό το στιλ θεωρείται πολύ εντυπωσιακό. Προσδίδει πολύ ύψος ενώ παράλληλα τονίζει έντονα τη θηλυκότητα της γυναίκας.

Το περπάτημα αποκτά αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Με τα τακούνια στιλέτο, μια γυναίκα μπορεί να τραβήξει όλα τα βλέμματα θαυμασμού πάνω της. Τα παπούτσια αυτά θεωρούνται πολύ κομψά και άκρως ελκυστικά. Αυτό οφείλεται στην άκρη του τακουνιού που λεπταίνει και είναι σχετικά μυτερή.

Ο καλύτερος εκπρόσωπος είναι οι γόβες στιλέτο. Σε πολλές περιπτώσεις κόβουν την ανάσα. Άλλα πολύ δημοφιλή παπούτσια που θα βρεις τακούνι στιλέτο είναι τα πέδιλα, τα μποτάκια και οι παντόφλες ή τα mules.

Άλλα είδη τακουνιών στα γυναικεία παπούτσια


Υπάρχουν τρεις ακόμα κατηγορίες τακουνιών στα γυναικεία παπούτσια που θεωρούνται πολύ δημοφιλή. Πρόκειται για τα τακούνια πλατφόρμες, για τα παπούτσια με φιάπα καθώς και για τα παπούτσια με κρυφό εσωτερικό τακούνι.

Πλατφόρμες


γυναικεία παπούτσια πλατφόρμες

Οι πλατφόρμες είναι μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές στα γυναικεία παπούτσια. Το κύριο πλεονέκτημά τους είναι ότι συνδυάζουν το ύψος με σίγουρο πάτημα.

Σε πολλές περιπτώσεις το πλάτος της πλατφόρμας μπορεί να προσδώσει πολύ ύψος στη γυναίκα, ενώ παράλληλα το βάρος του σώματος μοιράζεται σε όλη την επιφάνεια του τακουνιού. Έτσι αυξάνει πολύ η ισορροπία στο περπάτημα.

Υπάρχουν δύο κύριες κατηγορίες τακουνιών τύπου πλατφόρμας. Το ένα είδος διαθέτει πλατφόρμες με ομοιόμορφο πάχος σόλας σε όλο το μήκος του παπουτσιού.

Στην άλλη κατηγορία, το πάχος της σόλας στο πίσω μέρος είναι μεγαλύτερο σε σχέση με το μπροστά. Με αυτό τον τρόπο ανασηκώνεται η φτέρνα και η γυναίκα αποκτάει ακόμα περισσότερο ύψος.

Σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες γυναικείων υποδημάτων μπορείς να συναντήσεις τακούνια πλατφόρμα. Τα δημοφιλέστερα είναι τα πέδιλα καθώς θεωρούνται πολύ ελκυστικά και σέξι.

Άλλη μια πολύ δημοφιλή κατηγορία παπουτσιών με τακούνι πλατφόρμα είναι οι παντόφλες. Εναλλακτικές επιλογές αποτελούν τα μποτάκια, τα sneakers, οι γόβες, τα oxfords, τα μοκασίνια και οι πολύ όμορφες και κομψές εσπαντρίγιες.

Οι καλύτερες και πιο δημοφιλείς γυναικείες πλατφόρμες για το 2020 παρουσιάζονται στην παρακάτω πολύ προσεγμένη συλλογή.


33€   ΔΕΣ ΤΟ
Moony Mood
26,00€
22,1€
  ΔΕΣ ΤΟ

36,5€   ΔΕΣ ΤΟ
Betty London
41€   ΔΕΣ ΤΟ

33€   ΔΕΣ ΤΟ
Issue
29,99€
19,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Betty London
51€   ΔΕΣ ΤΟ

33€   ΔΕΣ ΤΟ


Κρυφό εσωτερικό τακούνι


γυναικεία παπούτσια με κρυφό εσωτερικό τακούνι

Το κρυφό εσωτερικό τακούνι είναι μια πολύ καλή επιλογή. Πρόκειται για τακούνια τύπου πλατφόρμας τα οποία όμως βρίσκονται στο εσωτερικό του παπουτσιού και δεν φαίνονται. Το πλεονέκτημά τους είναι ότι προσδίδουν ύψος δίνοντας την αίσθηση ότι είναι φυσικό.

Τα μάτια των άλλων ξεγελιούνται καθώς στην εξωτερική πλευρά υπάρχει μικρό τακούνι ή σόλα με μικρό πάχος. Έτσι οι περισσότεροι θεωρούν ότι το ύψος της γυναίκας είναι φυσικό.

Κρυφό εσωτερικό τακούνι μπορείς να συναντήσεις σε πολλά παπούτσια sneakers. Είναι ίσως η δημοφιλέστερη επιλογή. Εκτός όμως από αυτά, μπορείς να βρεις μποτάκια, μπότες και κάποια σταράκια.

Η λίστα με τα παρακάτω παπούτσια παρουσιάζει τα καλύτερα υποδήματα που έχουν όλα κρυφό εσωτερικό τακούνι. Όλα αποτελούν τις δημοφιλέστερες επιλογές.

Renato Garini
69,00€
49€
  ΔΕΣ ΤΟ
Renato Garini
69,00€
36€
  ΔΕΣ ΤΟ
Geox
129€   ΔΕΣ ΤΟ
Seven
69,00€
48,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Guess
139,00€
94€
  ΔΕΣ ΤΟ
Seven
89,00€
69€
  ΔΕΣ ΤΟ
Guess
138€   ΔΕΣ ΤΟ
Renato Garini
62,1€   ΔΕΣ ΤΟ


Φιάπα


γυναικεία παπούτσια φιάπα

Τα παπούτσια με φιάπα έχουν πολύ μοντέρνο σχεδιασμό και προσδίδουν επιπλέον ύψος. Πρόκειται για παπούτσια που στο μπροστινό τμήμα τους η σόλα είναι αρκετά παχιά, ενώ το πίσω μέρος στηρίζεται σε τακούνι. Δηλαδή τα παπούτσια αυτά έχουν "σόλα πλατφόρμα" στο μπροστινό τμήμα και τακούνι στο πίσω μέρος.

Το τακούνι είναι συνήθως αρκετά ψηλό αν και μπορεί να βρεις πολλά παπούτσια με μεσαίο ή και κοντό τακούνι.

Οι δημοφιλέστερες κατηγορίες υποδημάτων με φιάπα είναι οι γόβες και τα πέδιλα. Και τα δύο προσδίδουν ύψος με στιλ και χάρη. Επίσης μπορείς να βρεις φιάπα και σε παντόφλες, oxfords, μοκασίνια, καθώς και mules.


site με τσάντες
Φτιάξαμε το πιο πλήρες site στην Ελλάδα.
επίσκεψη   ❯ 
OUR BLOG ROCKS ▾
Τα 224 πιο Hot Γυναικεία Πέδιλα 2020
Τα πιο καυτά γυναικεία πέδιλα για το 2020 είναι εδώ. Ψηλοτάκουνα, χαμηλά, πλατφόρμες και ...
Ποιες πλατφόρμες υπάρχουν - Πού και πώς να τις φορέσεις
Οι πλατφόρμες είναι πολύ ελκυστικά παπούτσια. Δες όλα τα είδη, super ιδέες και πού να τις ...
Αγορά Αθλητικών Παπουτσιών - Ένας οδηγός που θα σε βοηθήσει.
Αυτός είναι ο καλύτερος και πιο ολοκληρωμένος οδηγός αγοράς αθλητικών παπουτσιών online ...

περισσότερα  ❯

ΣΥΛΛΟΓΕΣ ▾
Επώνυμα Πέδιλα Γυναικεία
Διαθέτουμε τα καλύτερα επώνυμα πέδιλα γυναικεία. 100% Γνήσια και αυθεντικά μοντέλα. Πολύ ...
Παντόφλες με Τακούνι
Η πιο μεγάλη συλλογή με παντόφλες με τακούνι είναι εδώ. Τα καλύτερα μοντέλα σε τεράστια ...
Birkenstock Παπούτσια
Τα πιο ποιοτικά Birkenstock σανδάλια, πέδιλα, παντόφλες σε πολύ προσιτές τιμές βρίσκονται ...
Επώνυμα Αθλητικά Παπούτσια
Έχουμε κορυφαία επώνυμα αθλητικά παπούτσια σε πολύ χαμηλές τιμές. Γνήσια και αυθεντικά ...

περισσότερες  ❯


Στείλτο στο email μου
Θα σου στείλουμε τη σελίδα αυτήν που βλέπεις στο email σου (το link της) ώστε να μπορείς ανά πάσα στιγμή να τη δεις και από τον υπολογιστή σου και να συνεχίσεις την περιήγηση από εκεί.

Το email σου:
ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Δεν εγγράφεσαι πουθενά, παρά μόνο σου στέλνουμε το συγκεκριμένο email με το link.
 Δημοφιλή Άρθρα
Ποια Είδη Αθλητικών Παπουτσιών υπάρχουν και τι είναι καλό να γνωρίζειςΤι να Προσέξω πριν Αγοράσω Παπούτσια από το InternetΤο πληρέστερο Review των Fila DisruptorΟδηγός Αγοράς Ανδρικών Παπουτσιών OnlineΤα Είδη Τακουνιών στα Γυναικεία Παπούτσια
όλα τα άρθρα  ❯


 Γυναικεία
Πέδιλα Σανδάλια Mules Παντόφλες Πλατφόρμες Εσπαντρίγιες Αθλητικά Sneakers
περισσότερα  ❯

 Ανδρικά
Αθλητικά Σταράκια Sneakers Casual Μοκασίνια Επίσημα Ποδοσφαιρικά Running
περισσότερα  ❯

 Παιδικά
Αθλητικά Πέδιλα Σανδάλια Sneakers Παντόφλες Βρεφικά Για αγόρια Για κορίτσια
περισσότερα  ❯
 Μοντέλα
Nike Air Force 1 Adidas Gazelle Fila Disruptor Vans Old Skool Nike Air Max 97 Converse All Star
περισσότερα  ❯


 Ανακάλυψε στο opo
Το Blog μας Top Συλλογές ΚαταστήματαΕιδοποίηση μείωσης τιμής
 
Θα παρακολουθούμε καθημερινά το παπούτσι αυτό κι όταν μειωθεί η τιμή του θα σου στείλουμε αμέσως μία ειδοποίηση.