δοκίμασε & πολλαπλά νούμερα,
χρώματα, brands, κατηγορίες

πχ:
γόβες μπαλαρίνες πλατφόρμες 37 38,
μποτάκια μαύρα καφέ 44 45,
adidas nike puma άσπρο μαύρο,
παιδικά για κοριτσι 30 31 μπλε άσπρο,
παιδικα για αγορι geox nike,
κοκ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα 156 Top Αθλητικά Παπούτσια


ΜΕΝΟΥ

 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 
 
sport shoes

Τα αθλητικά παπούτσια πρέπει να συνδυάζουν αποτελεσματικότητα, βελτιωμένες επιδόσεις, προστασία των ποδιών καθώς και μοντέρνο σχεδιασμό.

Κάθε αθλητικό μοντέλο παπουτσιών πρέπει να είναι κατάλληλο για τη δραστηριότητα που επιλέγεται. Υπάρχουν πολλών ειδών κατηγορίες αθλητικών υποδημάτων. Οι πιο δημοφιλείς είναι τα αθλητικά running που είναι κατάλληλα για jogging ή και για πιο γρήγορες ταχύτητες, τα ποδοσφαιρικά παπούτσια καθώς και αυτά που είναι κατάλληλα για μπάσκετ.

Παρακάτω μπορείς να δεις ποια είναι τα καλύτερα αθλητικά παπούτσια για κάθε κατηγορία. Δες τι τεχνολογίες χρησιμοποιούν και ποια είναι τα πλεονεκτήματα της κάθε καινοτομίας. Επίσης μπορείς να εξερευνήσεις συλλογές με τα δημοφιλέστερα σε πωλήσεις αθλητικά παπούτσια για το 2021.

52 Καλύτερα αθλητικά παπούτσια running


Στα running μοντέλα οι τεχνολογίες και οι τομείς που έχουν πολύ μεγάλη σημασία είναι η αντικραδασμική προστασία, η πρόσφυση με το έδαφος καθώς και το συνολικό βάρος των υποδημάτων. Δες τι να προσέξεις καθώς και ποια είναι τα καλύτερα παπούτσια της κατηγορίας.

Τεχνολογίες αντικραδασμικής προστασίας


αθλητικά παπούτσια running σόλα αντικραδασμική

Η αντικραδασμική προστασία είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξεις όταν αγοράζεις running αθλητικά παπούτσια. Τα πόδια σε κάθε βήμα δέχονται τεράστιες κρουστικές δυνάμεις για κλάσματα του δευτερολέπτου.

Οι δυνάμεις αυτές είναι τόσο ισχυρές που αν διατηρούνταν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα θα προκαλούσαν θραύση των οστών.

Για το λόγο αυτό, τα αθλητικά παπούτσια running χρησιμοποιούν τεχνολογίες που σκοπό έχουν να εξομαλύνουν τις δυνάμεις των κραδασμών. Δηλαδή αυτό που κάνουν είναι να μετριάζουν τις ακαριαίες πολύ μεγάλες δυνάμεις σε περισσότερο χρονικό διάστημα. Έτσι η μέγιστη τιμή της δύναμης ελαχιστοποιείται καθώς εξομαλύνεται σε μεγαλύτερο χρόνο.

Οι τεχνολογίες αντικραδασμικής προστασίας που χρησιμοποιούνται στα αθλητικά running παπούτσια είναι:

 • ελαστική σόλα από καουτσούκ: παρέχει μέτρια προστασία και τη συναντάς σε οικονομικά μοντέλα

 • πολυμερής σόλα EVA: έχει ελαφρώς καλύτερη συμπεριφορά από τη σόλα καουτσούκ αλλά και πάλι οι επιδόσεις της δεν εντυπωσιάζουν

 • αερόσολα: οι σόλες αυτές διαθέτουν θαλάμους συμπιεσμένου αέρα που απορροφούν την κρουστική ενέργεια. Παρουσιάζουν αρκετά καλή συμπεριφορά αλλά τα παπούτσια έχουν αυξημένο βάρος.

 • σόλες με κυψελίδες εγκλωβισμένου αέρα: οι σόλες αυτές κατά την κατασκευής τους εγκλωβίζουν συμπιεσμένο αέριο που σε κάθε πάτημα των ποδιών απορροφούν τους κραδασμούς. Η βελτίωση της απόδοσης καθώς και η άριστη προστασία είναι αισθητή. Βρες αθλητικά παπούτσια με σόλες εγκλωβισμένου αέρα σε κυψελίδες.

 • σόλες με αφρό άμεσης ανταπόκρισης: οι σόλες αυτής της κατηγορίας διαθέτουν στο εσωτερικό τους ένα υλικό που μοιάζει με στερεό αφρό. Το πλεονέκτημα αυτή της τεχνολογίας είναι ότι ανταποκρίνεται σχεδόν ακαριαία σε κάθε πάτημα. Έτσι οι κραδασμοί εξομαλύνονται πιο αποτελεσματικά. Βρες τα καλύτερα αθλητικά παπούτσια με σόλες αφρού άμεσης ανταπόκρισης.

 • σόλες με τεντωμένες ίνες και πεπιεσμένο αέρα: η τεχνολογία αυτή διαθέτει συμπιεσμένο αέρα που βρίσκεται μέσα σε σόλες κατασκευασμένες από τεντωμένες ελαστικές ίνες. Πρόκειται για μια επαναστατική πρόταση με άριστη συμπεριφορά ως προς την απορρόφηση κραδασμών. Βελτιώνει πολύ την ταχύτητα αλλά και την ευελιξία. Βρες τα κορυφαία αθλητικά παπούτσια με σόλες με ίνες και πεπιεσμένο αέρα.

 • σόλες με γέλη: η καινοτομία αυτή περιλαμβάνει σόλες που στο εσωτερικό τους διαθέτουν ένα ειδικό τζελ που βελτιώνει πολύ την απόδοση και προστατεύει τα πόδια από την ενέργεια των κραδασμών. Δες τα top αθλητικά παπούτσια με σόλα γέλης.

 • κυματιστές σόλες με τεχνολογία διάχυσης της κρουστικής ενέργειας: οι σόλες αυτές σκοπό έχουν να κατανείμουν την ενέργεια των κραδασμών σε ολόκληρη την επιφάνεια των παπουτσιών. Έτσι οι πολύ μεγάλες ακαριαίες δυνάμεις προκαλούν χαμηλότερες τάσεις. Η διάχυση της ενέργειας γίνεται μέσω πτυχών που σχηματίζουν κυματισμούς στη σόλα. Δες τα καλύτερα αθλητικά υποδήματα με κυματιστή σόλα.

 • σόλες με αφρώδες υλικό εγκλωβισμένο σε πλέγμα: οι σόλες αυτής της κατηγορίας διαθέτουν ένα αφρώδες υλικό που έχει πολύ καλή αποτελεσματικότητα όσον αφορά την ελαχιστοποίηση των κραδασμών. Το υλικό συγκρατείται στη θέση του από ένα ειδικό πλέγμα μεγάλης ελαστικότητας. Δες τα κορυφαία αθλητικά παπούτσια με σόλα πλέγματος αφρού.

Τεχνολογίες πρόσφυσης


αθλητικά παπούτσια running πρόσφυση

Η πρόσφυση με το έδαφος πάντοτε είναι πολύ σημαντική σε όλα τα αθλητικά παπούτσια. Όσον αφορά τα running αθλητικά μοντέλα, η άριστη πρόσφυση απαιτείται μόνο στα υποδήματα που είναι κατάλληλα για απότομα ξεκινήματα ή σταματήματα. Επίσης και στα παπούτσια που απαιτείται απότομη αλλαγή κατεύθυνσης.

Σε όλα τα υπόλοιπα αθλητικά running παπούτσια δεν απαιτείται η πρόσφυση να είναι η μέγιστη δυνατή. Για παράδειγμα στα παπούτσια για jogging ο ρυθμός είναι σχετικά αργός και δεν υπάρχουν απότομες κινήσεις. Επομένως είναι πολύ δύσκολο τα παπούτσια να ολισθήσουν.

Ο γενικός κανόνας στην πρόσφυση είναι ο εξής: Όσο πιο μικρές πτυχές έχει η γόμα στον πάτο της σόλας, τόσο καλύτερη συμπεριφορά έχουν τα παπούτσια σε ομαλές επιφάνειες. Αντίθετα όσο πιο μεγάλες είναι οι πτυχές, τόσο πιο καλή συμπεριφορά έχουν τα παπούτσια σε ανώμαλες επιφάνειες.

Βάρος υποδημάτων


αθλητικά παπούτσια running βάρος

Το βάρος των αθλητικών παπουτσιών running παίζει καθοριστικό ρόλο. Όσο πιο ελαφριά είναι, τόσο λιγότερη ενέργεια δαπανούν. Βέβαια από την άλλη πλευρά αν είναι πολύ ελαφριά τότε σίγουρα δεν μπορούν να έχουν άριστη συμπεριφορά στην ελαστικότητα καθώς θα έχουν πολύ λεπτή σόλα.

Ο χρυσός κανόνας σε αυτή την περίπτωση είναι ο εξής: Αν πρόκειται για παπούτσια προπόνησης, τότε δώσε περισσότερη βαρύτητα στην αντικραδασμική προστασία. Δεν πειράζει πολύ αν είναι λίγο βαρύτερα.

Αν όμως πρόκειται για αγώνες ή θέλεις να πιάσεις πολύ υψηλές επιδόσεις, τότε να επιλέξεις παπούτσια με πιο λεπτή σόλα έτσι ώστε να είναι πιο ελαφριά. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση θυσιάζεις ελαφρώς από την αντικραδασμική προστασία.

Δημοφιλέστερα αθλητικά παπούτσια running 2021


Η συλλογή αυτή περιλαμβάνει τα δημοφιλέστερα running αθλητικά παπούτσια για το 2021. Πρόκειται για τα καλύτερα μοντέλα που ξεχωρίζουν για την ποιότητα κατασκευής τους αλλά και για τις τεχνολογίες που διαθέτουν.

Reebok
45,00€
22€
  ΔΕΣ ΤΟ
Reebok
50,00€
48€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
55,00€
48€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
65,00€
57€
  ΔΕΣ ΤΟ
Under Armour
140,00€
99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
55,00€
38€
  ΔΕΣ ΤΟ
Bitter & Sweet
42,00€
21€
  ΔΕΣ ΤΟ
Asics
63,00€
35€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
179,00€
143€
  ΔΕΣ ΤΟ
Mizuno
150,00€
88,83€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
55,00€
49€
  ΔΕΣ ΤΟ
Bitter & Sweet
26,00€
13€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
50,00€
46€
  ΔΕΣ ΤΟ
Skechers
86,90€
64,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
41,00€
30,75€
  ΔΕΣ ΤΟ
Reebok
60,00€
29€
  ΔΕΣ ΤΟ
Asics
69,00€
46€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
55,00€
48€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
70,00€
35€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
49,00€
34,89€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
50€   ΔΕΣ ΤΟ
Bitter & Sweet
42,00€
21€
  ΔΕΣ ΤΟ
Reebok
60,00€
28€
  ΔΕΣ ΤΟ
Under Armour
84,90€
60,22€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
74,90€
52,97€
  ΔΕΣ ΤΟ
Skechers
59,9€   ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
90,00€
68€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
45,00€
38,25€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
50,00€
44€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
54,00€
27€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
111,90€
65€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
180,00€
169€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
59,99€   ΔΕΣ ΤΟ
Nike
54,99€   ΔΕΣ ΤΟ
Nike
60,00€
54€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
65,00€
59€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
54,90€
53,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
59,90€
42,81€
  ΔΕΣ ΤΟ
Reebok
37,6€   ΔΕΣ ΤΟ
Bitter & Sweet
40,00€
28€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
63,90€
43,52€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
50,00€
46€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
54,90€
38,82€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
69,95€
48,97€
  ΔΕΣ ΤΟ
Asics
185,00€
130€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
55,00€
51€
  ΔΕΣ ΤΟ
Reebok
39,9€   ΔΕΣ ΤΟ
Reebok
40,00€
37€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
89,90€
59€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
54,95€
38,47€
  ΔΕΣ ΤΟ
Skechers
64,9€   ΔΕΣ ΤΟ
Nike
64,90€
53,9€
  ΔΕΣ ΤΟ

όλα τα running αθλητικά


52 Κορυφαία ποδοσφαιρικά παπούτσια


Στα ποδοσφαιρικά παπούτσια οι δύο κυρίαρχοι τομείς που πρέπει να δώσεις βαρύτητα είναι η αντιολισθητική τεχνολογία καθώς και η ανθεκτικότητα των παπουτσιών. Δες τι να προσέξεις σε κάθε περίπτωση καθώς και ποια είναι τα κορυφαία ποδοσφαιρικά παπούτσια για το 2021.

Αντιολισθητική τεχνολογία


ποδοσφαιρικά αθλητικά παπούτσια τάπες

Η αντιολισθητική τεχνολογία είναι ίσως το πιο σημαντικό που πρέπει να προσέξεις όταν αγοράζεις ποδοσφαιρικά υποδήματα. Οι απότομες αλλαγές κατεύθυνσης καθώς και το ξαφνικό σπριντ απαιτούν πολύ καλή πρόσφυση των παπουτσιών με το έδαφος.

Για το λόγο αυτό συνήθως υπάρχουν τάπες στο κάτω μέρος. Στα ποδοσφαιρικά παπούτσια, ανάλογα με το είδος γηπέδου που προορίζονται, υπάρχουν διαφορετικού τύπου τάπες.

 • πολλές τάπες: τα παπούτσια που έχουν πολλές τάπες έχουν πολύ καλή αντιολισθητική ικανότητα σε γήπεδο με χόρτο το οποίο έχει σχετικά σκληρό χώμα ή στεγνό. Αυτό το στιλ γηπέδων είναι το πιο συνηθισμένο και για αυτό τα περισσότερα ποδοσφαιρικά παπούτσια ανήκουν σε αυτή την κατηγορία

 • έξι τάπες: τα εξάταπα έχουν καλύτερη απόδοση σε γήπεδο με χόρτο το οποίο διαθέτει αρκετά μαλακό χώμα ή είναι βρεγμένο. Αυτή η κατηγορία ποδοσφαιρικών κυριολεκτικά οργώνουν το έδαφος και δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Έχουν πολύ καλή αντιολισθητική ικανότητα σε αυτά τα εδάφη.

 • πολύ μικρές τάπες ή πτυχές: τα μοντέλα που διαθέτουν πολύ μικρές τάπες ή και διάφορες πτυχές είναι κατάλληλα για συνθετικό δάπεδο τύπου 5Χ5. Σε αυτό το έδαφος παρουσιάζουν πολύ καλή συμπεριφορά.

Ανθεκτικότητα


ποδοσφαιρικά αθλητικά παπούτσια ανθεκτικότητα

Τα ποδοσφαιρικά παπούτσια κλοτσούν συνέχεια τη μπάλα. Παράλληλα έχουν να αντιμετωπίσουν και άλλες προκλήσεις όπως τάκλιν, κόντρες, κτλ. Για το λόγο αυτό τα περισσότερα μοντέλα έχουν πολύ ενισχυμένο δέρμα στην περιοχή του κουτουπιέ.

Αν δεν έχουν αυτή την ενίσχυση τότε να μην τα προτιμήσεις. Θα σου χαλάσουν αρκετά σύντομα.

Προτάσεις στα ποδοσφαιρικά παπούτσια


Δύο πολύ καλές προτάσεις στα ποδοσφαιρικά παπούτσια είναι τα Nike Mercurial 2021 καθώς και τα Nike Neymar 2021. Και τα δύο είναι πολύ ανθεκτικά αλλά και ποιοτικά. Επίσης είναι 100% αυθεντικά Nike.

Δημοφιλέστερα ποδοσφαιρικά παπούτσια 2021


Η συλλογή περιλαμβάνει τα πιο δημοφιλή ποδοσφαιρικά υποδήματα για το 2021. Όλα είναι πολύ ποιοτικά, ενώ παράλληλα διαθέτουν πολύ μοντέρνο σχεδιασμό.

Umbro
35,95€
14,37€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
79,00€
39,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Puma
54,50€
35,8€
  ΔΕΣ ΤΟ
Joma
28,34€
25,51€
  ΔΕΣ ΤΟ
Puma
52,00€
19,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
89,95€
26,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
50,00€
39,8€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
215,00€
161,25€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
205,00€
164€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
54,90€
26,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Inny
14,00€
6,73€
  ΔΕΣ ΤΟ
Joma
26,12€
23,51€
  ΔΕΣ ΤΟ
Joma
25,50€
19,17€
  ΔΕΣ ΤΟ
Joma
30,60€
27,08€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
172,34€
80€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
172,34€
68,88€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
228,99€
91,53€
  ΔΕΣ ΤΟ
Puma
60,00€
18€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
39,00€
20€
  ΔΕΣ ΤΟ
Puma
57,00€
34,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
126,50€
104€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
129,95€
64,97€
  ΔΕΣ ΤΟ
Joma
23,00€
18€
  ΔΕΣ ΤΟ
Puma
75,00€
32,71€
  ΔΕΣ ΤΟ
Joma
37,00€
25,05€
  ΔΕΣ ΤΟ
Joma
26,08€
23,47€
  ΔΕΣ ΤΟ
Puma
42,12€
36,86€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
57,20€
47,19€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
49,00€
29,4€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
92,64€
76,43€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
89,94€
75,55€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
80,00€
59€
  ΔΕΣ ΤΟ
Inny
44,00€
37,4€
  ΔΕΣ ΤΟ
Umbro
76,40€
7,64€
  ΔΕΣ ΤΟ
Umbro
66,92€
6,69€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
66,00€
36,48€
  ΔΕΣ ΤΟ
Inny
20,00€
17,17€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
55,00€
39,94€
  ΔΕΣ ΤΟ
Joma
28,50€
27,54€
  ΔΕΣ ΤΟ
Umbro
34,94€
13,97€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
49,90€
19,96€
  ΔΕΣ ΤΟ
Puma
46,28€
40,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
59,00€
23€
  ΔΕΣ ΤΟ
Joma
30,60€
27,08€
  ΔΕΣ ΤΟ
Puma
53,64€
46,4€
  ΔΕΣ ΤΟ
Joma
30,60€
27,08€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
79,00€
39,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
79,90€
38,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
104,38€
86,11€
  ΔΕΣ ΤΟ
Puma
94,46€
77,93€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
39,95€
19,98€
  ΔΕΣ ΤΟ
Joma
25,96€
23,36€
  ΔΕΣ ΤΟ

όλα τα ποδοσφαιρικά


52 Top αθλητικά παπούτσια μπάσκετ


Στο μπάσκετ αυτό που έχει πολύ μεγάλη σημασία είναι οι εναέριες διεκδικήσεις. Αυτό σημαίνει ότι το άθλημα απαιτεί πολύ δυνατά άλματα αλλά και ισορροπία. Δες τι να προσέξεις σε κάθε περίπτωση καθώς και ποια είναι τα top αθλητικά παπούτσια για μπάσκετ.

Ελαστικότητα σόλας για άλματα


αθλητικά παπούτσια μπάσκετ ελαστική σόλα

Σημαντικό ρόλο στην απόδοση των αθλητικών παπουτσιών μπάσκετ παίζει η συμπεριφορά της σόλας τους όσον αφορά τα άλματα αλλά και την προσγείωση. Όσο πιο ελαστική σόλα διαθέτουν, τόσο καλύτερα θεωρούνται.

Έτσι απορροφούνται οι κραδασμοί, ενώ παράλληλα δεν χάνεται πολύτιμη ενέργεια την ώρα του άλματος. Το αποτέλεσμα είναι πιο ψηλά αλλά και πιο σταθερά άλματα. Οι πιο δημοφιλείς τεχνολογίες που βελτιώνουν την ελαστικότητα στις σόλες των παπουτσιών μπάσκετ είναι:

 • σόλα από καουτσούκ: το καουτσούκ είναι ένα ελαστικό υλικό που χρησιμοποιείται σε πολλές κατηγορίες αθλητικών παπουτσιών. Έχει ικανοποιητική συμπεριφορά, ωστόσο αν θέλεις πολύ υψηλές επιδόσεις τότε θα πρέπει να αναζητήσεις άλλες λύσεις

 • σόλα από μείγμα αιθυλενίου - οξικού βινυλίου (EVA): Το υλικό αυτό έχει μεγαλύτερη ελαστικότητα και απορροφά τους κραδασμούς με εξαιρετική αποτελεσματικότητα. Θεωρείται μια αρκετά καλή επιλογή. Πολλές σόλες έχουν συνδυασμό από υλικό EVA και καουτσούκ.

 • αερόσολα: Οι θάλαμοι της αερόσολας λειτουργούν σαν ανάρτηση αποσβένοντας την ενέργεια της κρούσης με το έδαφος κατά την προσγείωση μετά από άλμα. Έτσι τα πόδια προστατεύονται σημαντικά. Επίσης η αερόσολα βοηθάει αρκετά και στην εκτίναξη προς τα πάνω. Αυτή τη στιγμή θεωρείται μια από τις καλύτερες λύσεις για παπούτσια μπάσκετ

Τεχνολογία για ισορροπία


Η καλή ισορροπία είναι πολύ σημαντική στο μπάσκετ. Το ίδιο όμως ισχύει και για την ανεμπόδιστη κίνηση των ποδιών. Δυστυχώς στις περισσότερες περιπτώσεις δεν γίνεται να έχουμε και τα δύο.

Επομένως όταν αγοράζεις παπούτσια μπάσκετ θα πρέπει να διαλέξεις είτε καλύτερη ισορροπία (αθλητικά παπούτσια μπάσκετ τύπου μποτάκι), είτε βελτιωμένη κίνηση (χαμηλά παπούτσια μπάσκετ).

αθλητικά παπούτσια μπάσκετ χαμηλά ψηλά

 • ψηλά παπούτσια μπάσκετ τύπου μποτάκι: Τα παπούτσια αυτά καλύπτουν τον αστράγαλο παρέχοντας πολύ καλή προστασία. Το πλεονέκτημά τους είναι ότι βελτιώνουν την ισορροπία και προστατεύουν από τυχόν στραμπουλήγματα. Το μειονέκτημά τους είναι ότι περιορίζουν ελαφρώς την ελεύθερη κίνηση των ποδιών

 • χαμηλά παπούτσια μπάσκετ: Τα παπούτσια αυτά αφήνουν ακάλυπτο τον αστράγαλο. Το κύριο πλεονέκτημά τους είναι ότι έχουν περισσότερους βαθμούς ελευθερίας στην κίνηση και βελτιωμένη ευελιξία. Το μειονέκτημά τους είναι ότι σε περίπτωση στραβοπατήματος δεν υπάρχει ικανοποιητική προστασία.

Δημοφιλέστερα παπούτσια για μπάσκετ


Εδώ μπορείς να βρεις τα δημοφιλέστερα παπούτσια καλαθοσφαίρισης για το 2021. Είναι πολύ ποιοτικά και έχουν πολύ μεγάλη ζήτηση αυτή τη στιγμή.

Nike
70,00€
66€
  ΔΕΣ ΤΟ
Mizuno
155,00€
75,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
91,99€   ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
65,00€
57€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
89,90€
70,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
114,99€
57,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
63,9€   ΔΕΣ ΤΟ
Nike
119,00€
85€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
79,99€   ΔΕΣ ΤΟ
Nike
90,00€
86€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
64,99€   ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
79,95€
39,98€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
54,90€
46,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
60,9€   ΔΕΣ ΤΟ
Nike
159,00€
79,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
129,95€
77,97€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
159,99€
112€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
114,99€
57,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
99,99€   ΔΕΣ ΤΟ
Nike
70,00€
67€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
189,99€   ΔΕΣ ΤΟ
And1
49,90€
19,96€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
119,00€
83,26€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
75,00€
43,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
67€   ΔΕΣ ΤΟ
Nike
46,00€
36,8€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
45,00€
36,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
91,74€
75,69€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
189,00€
94,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
119,00€
59,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Under Armour
159,99€
143,94€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
64,99€   ΔΕΣ ΤΟ
Nike
224,00€
156,8€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
59,00€
53,1€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
44,9€   ΔΕΣ ΤΟ
Nike
49,00€
38,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
99,99€   ΔΕΣ ΤΟ
Puma
139,99€   ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
94,14€
77,67€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
74,99€   ΔΕΣ ΤΟ
Puma
149,99€   ΔΕΣ ΤΟ
Nike
64,99€   ΔΕΣ ΤΟ
Nike
95,00€
55,29€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
50,00€
38€
  ΔΕΣ ΤΟ
Under Armour
59,99€
34€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
74,99€   ΔΕΣ ΤΟ
Nike
49,90€
39,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
93,62€
77,24€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
89,00€
80,1€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
120,01€   ΔΕΣ ΤΟ
Nike
189,00€
132,3€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
119,00€
59,49€
  ΔΕΣ ΤΟ

όλα τα παπούτσια μπάσκετ


Επώνυμες μάρκες αθλητικών υποδημάτων


Αν θέλεις εγγυημένη ποιότητα στα αθλητικά παπούτσια, τότε καλό είναι να ψάξεις επώνυμες μάρκες. Τα μεγαλύτερα brands στο χώρο είναι:

 • Nike: Η Nike είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στα αθλητικά παπούτσια. Θα βρεις νέες τεχνολογίες πολύ υψηλών επιδόσεων. Η ποιότητα κατασκευής είναι η μέγιστη δυνατή.

 • Adidas: Η Adidas θεωρείται πολύ μεγάλο όνομα. Η επωνυμία της είναι παγκοσμίως γνωστή. Κατασκευάζει πληθώρα αθλητικών υποδημάτων για όλα τα αθλήματα.

 • Asics: Μια πολύ καλή πρόταση στα αθλητικά παπούτσια είναι να προτιμήσεις τη μάρκα Asics. Διαθέτει μεγάλη συλλογή από πολύ καλά παπούτσια με επιδόσεις αλλά και κομψό σχεδιασμό.

 • Reebok: Τα παπούτσια Reebok ξεχωρίζουν καθώς η εταιρεία προσπαθεί πάντα να συνδυάσει την πολύ καλή απόδοση με το μοντέρνο στιλ. Θα βρεις πολλά και καλά μοντέλα για όλες τις αθλητικές δραστηριότητες.

 • New Balance: Η New Balance είναι μια μεγάλη εταιρεία με πολύ καλά αθλητικά παπούτσια. Πολλά μοντέλα της θεωρούνται κορυφαίες επιλογές σε πολλά αθλήματα.

 • Puma: Τα αθλητικά παπούτσια Puma έχουν τη δική τους φιλοσοφία κατασκευής και χρησιμοποιούν διάφορες καινοτομίες στην τεχνολογία. Πρόκειται για μια καλή πρόταση αγοράς.

 • Under Armour: Τα Under Armour είναι πολύ ποιοτικά αθλητικά παπούτσια. Τα περισσότερα μοντέλα έχουν άψογο σχεδιασμό αλλά και υψηλές προδιαγραφές. Εκτός αυτού είναι πολύ μοντέρνα.

Εκπληκτικές εκπτώσεις στα αθλητικά παπούτσια 2021


Στη λίστα αυτή μπορείς να βρεις πολύ μεγάλες εκπτώσεις στα αθλητικά παπούτσια. Οι προσφορές αυτές ανανεώνονται κάθε μέρα. Αν σου αρέσει κάποιο μοντέλο καλό είναι να μην διστάσεις να το αγοράσεις γιατί την επόμενη μέρα μπορεί να έχει ήδη πωληθεί.

Nike
40,00€
19€
  ΔΕΣ ΤΟ
Reebok
45,00€
22€
  ΔΕΣ ΤΟ
Bitter & Sweet
42,00€
21€
  ΔΕΣ ΤΟ
Skechers
50,00€
25€
  ΔΕΣ ΤΟ
Bitter & Sweet
26,00€
13€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
49,95€
24,98€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
64,95€
32,48€
  ΔΕΣ ΤΟ
Reebok
60,00€
29€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
109,00€
54,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
49,95€
24,98€
  ΔΕΣ ΤΟ
And1
49,90€
19,96€
  ΔΕΣ ΤΟ
Mizuno
155,00€
75,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
70,00€
35€
  ΔΕΣ ΤΟ
Bitter & Sweet
42,00€
21€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
64,00€
32€
  ΔΕΣ ΤΟ
Reebok
60,00€
28€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
54,00€
27€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
79,95€
39,98€
  ΔΕΣ ΤΟ
Bitter & Sweet
29,00€
11,6€
  ΔΕΣ ΤΟ
Bitter & Sweet
31,00€
15,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Mckeylor
28,99€
11,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Bella Paris
33,99€
16,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Umbro
35,95€
14,37€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
64,00€
32€
  ΔΕΣ ΤΟ
Skechers
77,95€
38,98€
  ΔΕΣ ΤΟ
Asics
185,00€
92,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Salomon
120,00€
60€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
114,99€
57,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Tommy Jeans
99,90€
49,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Reebok
34,95€
17,48€
  ΔΕΣ ΤΟ
Oem
35,00€
7,98€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
64,00€
32€
  ΔΕΣ ΤΟ
Fila
38,99€
19,49€
  ΔΕΣ ΤΟ
Skechers
49,95€
19,98€
  ΔΕΣ ΤΟ
Freddy
9,99€
5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
79,90€
23,97€
  ΔΕΣ ΤΟ
Under Armour
119,99€
59,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
76,90€
30,76€
  ΔΕΣ ΤΟ
Olympic Stores
29,99€
14,99€
  ΔΕΣ ΤΟ
Champion
24,90€
12,45€
  ΔΕΣ ΤΟ
Lotto
36,00€
15€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
32,00€
16€
  ΔΕΣ ΤΟ
Under Armour
119,99€
60€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
79,00€
39,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
171,89€
85,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
54,99€
27,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
The North Face
140,00€
70€
  ΔΕΣ ΤΟ
Lacoste
105,00€
52,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Asics
160,00€
64€
  ΔΕΣ ΤΟ
Asics
171,00€
85€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
39,00€
19,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
115,00€
57,5€
  ΔΕΣ ΤΟ

εκπτώσεις στα αθλητικά


Σχετικά άρθρα:

Ποια Είδη Αθλητικών Παπουτσιών υπάρχουν; Μάθε πριν αγοράσεις
Ποια Είδη Αθλητικών Παπουτσιών υπάρχουν; Μάθε πριν αγοράσεις
Μάθε τα πάντα για τα αθλητικά παπούτσια πριν αγοράσεις. Δες τι χαρακτηριστικά και ιδιαιτερότητες έχουν τα αθλητικά running, ποδοσφαίρου, μπάσκετ, κλπ.
Οδηγός Αγοράς Αθλητικών Παπουτσιών Online 2021
Οδηγός Αγοράς Αθλητικών Παπουτσιών Online 2021
Αυτός είναι ο καλύτερος και πιο ολοκληρωμένος οδηγός αγοράς αθλητικών παπουτσιών online. Πριν αγοράσεις αθλητικά παπούτσια δες αυτές τις λεπτομέρειες.
site με τσάντες
Φτιάξαμε το πιο πλήρες site στην Ελλάδα.
επίσκεψη   ❯ 


Στείλτο στο email μου
Θα σου στείλουμε τη σελίδα αυτήν που βλέπεις στο email σου (το link της) ώστε να μπορείς ανά πάσα στιγμή να τη δεις και από τον υπολογιστή σου και να συνεχίσεις την περιήγηση από εκεί.

Το email σου:
ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Δεν εγγράφεσαι πουθενά, παρά μόνο σου στέλνουμε το συγκεκριμένο email με το link.
 Δημοφιλή Άρθρα
Τα 15 Καλύτερα Running Παπούτσια - ΤεχνολογίεςΠοια Είδη Αθλητικών Παπουτσιών υπάρχουν και τι είναι καλό να γνωρίζειςΠώς να Συνδυάσεις τα Καλοκαιρινά Παπούτσια με τα Ρούχα (για γυναίκες)Τι να Προσέξω πριν Αγοράσω Παπούτσια από το InternetNike Air Force 1 Review
όλα τα άρθρα  ❯


 Γυναικεία
Πέδιλα Σανδάλια Mules Παντόφλες Πλατφόρμες Εσπαντρίγιες Αθλητικά Sneakers
περισσότερα  ❯

 Ανδρικά
Αθλητικά Σταράκια Sneakers Casual Μοκασίνια Επίσημα Ποδοσφαιρικά Running
περισσότερα  ❯

 Παιδικά
Αθλητικά Πέδιλα Σανδάλια Sneakers Παντόφλες Βρεφικά Για αγόρια Για κορίτσια
περισσότερα  ❯
 Μοντέλα
Nike Air Force 1 Adidas Gazelle Fila Disruptor Vans Old Skool Nike Air Max 97 Converse All Star
περισσότερα  ❯


 Ανακάλυψε στο opo
Το Blog μας Top Συλλογές ΚαταστήματαΕιδοποίηση μείωσης τιμής
 
Θα παρακολουθούμε καθημερινά το παπούτσι αυτό κι όταν μειωθεί η τιμή του θα σου στείλουμε αμέσως μία ειδοποίηση.