δοκίμασε & πολλαπλά νούμερα,
χρώματα, brands, κατηγορίες

πχ:
γόβες μπαλαρίνες πλατφόρμες 37 38,
μποτάκια μαύρα καφέ 44 45,
adidas nike puma άσπρο μαύρο,
παιδικά για κοριτσι 30 31 μπλε άσπρο,
παιδικα για αγορι geox nike,
κοκ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Adidas ή Nike - Σύγκριση όλων των Αθλητικών Παπουτσιών 2020


ΜΕΝΟΥ

 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 
 
Nike vs Adidas

Nike ή Adidas; Ποια αθλητικά παπούτσια είναι καλύτερα; Στο άρθρο αυτό μπορείς να δεις αναλυτικά ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε εταιρείας.

Δες ιστορικά στοιχεία της Nike και της Adidas, καθώς και όλες τις καινοτόμες τεχνολογίες που χρησιμοποιούν.

Μάθε ποια είναι τα δημοφιλέστερα αθλητικά παπούτσια Adidas και Nike για την κάθε κατηγορία. Running, ποδοσφαιρικά, μπάσκετ, κτλ.

Ιστορία των εταιρειών


αυθεντικά λογότυπα Adidas και Nike

Λίγα λόγια για τη Nike


Η Nike ιδρύθηκε το 1964. Το αρχικό της όνομα ήταν Blue Ribbon Sports. Το 1971 μετονομάστηκε σε Nike. Πρόκειται για ένα όνομα που είναι εμπνευσμένο από την αρχαία ελληνική Θεά Νίκη που συμβόλιζε και εκπροσωπούσε όλους τους νικηφόρους αγώνες. Στους Ρωμαίους η ίδια Θεά ήταν γνωστή και ως Βικτόρια.

Σήμερα η εταιρεία είναι ίσως η μεγαλύτερη αμερικανική πολυεθνική στο κόσμο στο χώρο των αθλητικών ειδών. Εκτός από παπούτσια, κατασκευάζει και αθλητικά ρούχα, αξεσουάρ, αθλητικό εξοπλισμό, κτλ.

Λίγα λόγια για την Adidas


Η Adidas είναι μια γερμανική πολυεθνική εταιρεία κολοσσός. Ιδρύθηκε το 1924 και έχει ίσως τη μακροβιότερη ιστορία στο χώρο. Θεωρείται το αντίπαλο δέος της Nike. Ένας ανταγωνισμός για την πρωτιά που κρατά εδώ και πολλά χρόνια.

Σήμερα κατασκευάζει αθλητικά παπούτσια και εξοπλισμό για οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα. Επίσης διαθέτει αθλητικά ρούχα και αξεσουάρ. Ο όγκος των πωλήσεων είναι τεράστιος.

Τεχνολογίες αθλητικών παπουτσιών Nike και Adidas


Απορρόφηση κραδασμών


τεχνολογίες αθλητικών παπουτσιών Nike και Adidas

Σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες, οι κραδασμοί που προκαλούνται σε κάθε πάτημα του ποδιού αποτελούν το μεγαλύτερο πρόβλημα καταπόνησης. Μπορεί αρχικά να μην είναι ορατό, ωστόσο η καταπόνηση δρα αθροιστικά με τα χρόνια.

Για αυτό και πολλοί αθλητές αντιμετωπίζουν προβλήματα στις αρθρώσεις, στους συνδετικούς χόνδρους και στους μυες.

Για την αντιμετώπιση ή τη μείωση των κραδασμών, τόσο η Adidas όσο και η Nike πρωτοπορούν. Οι τεχνολογίες αυτές περιλαμβάνουν:

 • Αερόσολες: Θάλαμοι συμπιεσμένου αερίου που απορροφούν και εξομαλύνουν τις κρουστικές δυνάμεις. Οι θάλαμοι αυτοί διαθέτουν εγκλωβισμένο αέριο που δρα ως "ανάρτηση" όπως στα φουσκωμένα ελαστικά των αυτοκινήτων. Συνήθως τοποθετούνται στο πίσω μέρος των παπουτσιών, ωστόσο υπάρχουν μοντέλα που έχουν αερόσολα σε όλο το μήκος τους.

 • Σόλες ελαστικού καουτσούκ: Οι σόλες καουτσούκ έχουν πολύ μεγάλη ελαστικότητα με αποτέλεσμα να μειώνουν δραστικά τις μεγάλες και ακραίες δυνάμεις που αναπτύσσονται. Το υλικό αυτό έχει βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με το παρελθόν.

 • Κυψελίδες εγκλωβισμένου αερίου: Οι σόλες αυτές κατασκευάζονται από ένα πολυμερές υλικό. Κατά τη μέθοδο κατασκευή τους εγκλωβίζονται κυψελίδες συμπιεσμένου αερίου στο εσωτερικό του υλικού. Πρόκειται για χιλιάδες μικροκυψελίδες που απορροφούν και αποσβένουν τις δονήσεις. Οπτικά μοιάζουν σαν στερεός αφρός.


Αντιολισθητική τεχνολογία


αντιολισθητική τεχνολογία Adidas Nike

Η ολίσθηση είναι πάντοτε ένα πιθανό ενδεχόμενο όταν ένας άνθρωπος έχει αθλητικές δραστηριότητες. Πολλά αθλήματα απαιτούν πολύ γρήγορη αλλαγή κατεύθυνσης, απότομα σπριντ, ακαριαία σταματήματα, κτλ.

Όπως είναι λογικό, απαιτείται μέγιστη πρόσφυση των παπουτσιών με το έδαφος έτσι ώστε να μεγιστοποιείται η τριβή των δύο επιφανειών. Οι αντιολισθητικές τεχνολογίες που εφαρμόζουν η Adidas και η Nike είναι:

 • Ειδικές αντιολισθητικές γόμες στον πάτο της σόλας: Οι γόμες αυτές "συγκολλιούνται" στο κάτω μέρος της σόλας. Το υλικό τους έχει την ικανότητα να αυξάνει την τριβή με το έδαφος με αποτέλεσμα να παρέχουν πολύ μεγαλύτερη πρόσφυση.

 • Γεωμετρικά μοτίβα από πτυχές και εξογκώματα στο κάτω μέρος των παπουτσιών: Τα μοτίβα αυτά μπορεί να είναι παράλληλες πτυχές, ομόκεντροι κύκλοι, καρώ εξογκώματα, τεθλασμένες προεξοχές ή και οδοντώσεις. Σκοπό έχουν να βελτιώσουν τις αντιολισθητικές δυνάμεις της τριβής. Η συμπεριφορά των παπουτσιών αλλάζει ανάλογα με το μοτίβο. Άλλα είναι καλύτερα για στεγνό έδαφος και άλλα για βρεγμένο. Το ίδιο ισχύει και για λείες ή ανώμαλες επιφάνειες.

 • Καρφιά: Τα καρφιά τοποθετούνται σε παπούτσια που αφορούν συγκεκριμένου τύπου αθλήματα. Θα τα συναντήσεις σε παπούτσια που αφορούν κάποια αθλήματα στίβου ή και σε ορειβατικά. Ανάλογα το δάπεδο επιλέγονται και διαφορετικού τύπου καρφιά.

 • Τάπες: Οι τάπες είναι πολύ διαδεδομένες σε αθλήματα σε χόρτο ή σε χορτοτάπητα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα ποδοσφαιρικά. Για βρεγμένος έδαφος επιλέγονται παπούτσια με λίγες τάπες και μεγάλες, ενώ για στεγνό πολλές και μικρότερες. Σε χορτοτάπητα οι τάπες συνήθως είναι ακόμα πιο μικρές.

Αερισμός


Ο σωστός αερισμός των ποδιών μέσα στα παπούτσια είναι πολύ σημαντικός. Σε αντίθετη περίπτωση οι υδρατμοί της εφίδρωσης εγκλωβίζονται μέσα στα παπούτσια. Το αποτέλεσμα είναι η ανάπτυξη μικροοργανισμών που προκαλούν δυσάρεστες οσμές.

Επίσης το υγρό δέρμα από τους εγκλωβισμένους υδρατμούς τρίβεται και φθείρεται πολύ εύκολα. Για αυτό και πολλές φορές παρατηρείται το φαινόμενο να "βγαίνει η πέτσα".

Οι τεχνολογίες που εφαρμόζουν η Nike και η Adidas για τον καλό αερισμό είναι:

 • Τρύπες αερισμού σε στρατηγικά σημεία: Αν προσέξεις, σε πολλά αθλητικά παπούτσια υπάρχουν διάφορες τρύπες σε στρατηγικά σημεία. Οι τρύπες αυτές εξυπηρετούν στην απομάκρυνση του ιδρώτα των ποδιών. Τα πόδια αερίζονται σωστά και παραμένουν στεγνά και προστατευμένα.

 • Υφάσματα με υλικό που αναπνέει: Τα υλικά αυτά έχουν ειδική πλέξη που επιτρέπει στους εγκλωβισμένους υδρατμούς να απομακρύνονται. Συνήθως πρόκειται για υφάσματα που η πλέξη τους διαθέτει χιλιάδες πολύ μικρές τρυπίτσες που κάποιες φορές είναι ορατές με το μάτι ενώ κάποιες άλλες όχι.

Σχεδιασμός


Ο σχεδιασμός των αθλητικών παπουτσιών είναι πολύ σημαντικός όσον αφορά στις επιδόσεις τους. Η Adidas και η Nike είναι πρωτοπόροι όσον αφορά το στιλ αλλά και τη λεπτομέρεια. Θα βρεις μοντέλα με:

 • Αεροδυναμικό σχήμα: Το αεροδυναμικό σχήμα συναντάται συνήθως στα running αθλητικά μοντέλα. Το βασικό τους πλεονέκτημα είναι ότι διευκολύνουν την κίνηση των ποδιών. Βέβαια πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και το στιλ που προσδίδουν.

 • Ενισχυμένο υλικό: Συναντάται σε παπούτσια που έχουν πολλές απαιτήσεις. Για παράδειγμα στα ποδοσφαιρικά οι καταπονήσεις είναι πολύ μεγάλες. Για αυτό και το υλικό είναι από ενισχυμένο συνθετικό δέρμα.

 • Υποστήριξη στους αστραγάλους: Σε αθλήματα όπως το μπάσκετ και το βόλεϊ που απαιτούν άλματα, η υποστήριξη των αστραγάλων είναι σημαντική. Για αυτό και πολλά μοντέλα είναι τύπου μποτάκι.

 • Ανατομικό σχήμα: Ο ανατομικός σχεδιασμός είναι κατάλληλος για παπούτσια που αφορούν περπάτημα. Εκεί σημαντικό ρόλο δεν παίζουν οι επιδόσεις αλλά η ανατομικότητα των παπουτσιών.

Κόστος παπουτσιών


Το κόστος των αθλητικών παπουτσιών της Nike και της Adidas δεν διαφέρει ιδιαίτερα. Και οι δύο εταιρείες έχουν από αρκετά ακριβά παπούτσια έως σχετικά φθηνά. Ανάλογα με το πόσο θέλεις να πληρώσεις, θα πάρεις και την αντίστοιχη ποιότητα.

Σε σχέση με άλλες επιλογές, το αρχικό κόστος τόσο της Adidas όσο και της Nike ίσως να σου φανεί μεγαλύτερο. Παρόλα αυτά θα πρέπει να αναλογιστείς ότι παίρνεις πολύ καλύτερη ποιότητα επομένως τα παπούτσια αξίζουν τα λεφτά τους.

Καλύτερα είναι να πληρώσεις μία φορά και να πάρεις παπούτσια ανθεκτικά που αντέχουν στη φθορά του χρόνου, παρά να αγοράσεις φτηνιάρικα παπούτσια no name που θα σου χαλάσουν αμέσως και θα χρειαστεί να ξανά αγοράσεις.

Δημοφιλέστερα μοντέλα


Παρακάτω μπορείς να βρεις τα δημοφιλέστερα και πιο επιτυχημένα παπούτσια της Nike και της Adidas.

Δημοφιλέστερα Nike αθλητικά παπούτσια


Nike
74,99€   ΔΕΣ ΤΟ
Nike
119,00€
59€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
53,9€   ΔΕΣ ΤΟ
Nike
54,00€
44€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
99€   ΔΕΣ ΤΟ
Nike
21,00€
18€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
67€   ΔΕΣ ΤΟ
Nike
29,90€
16,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
54,00€
40€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
30,00€
9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
60,00€
39,6€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
74,99€   ΔΕΣ ΤΟ
Nike
35,00€
17€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
124,00€
60€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
56,00€
44,8€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
109,00€
77,9€
  ΔΕΣ ΤΟ

όλα τα NikeΔημοφιλέστερα Adidas αθλητικά παπούτσια


Adidas
26€   ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
49,95€
29,97€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
97,00€
77,6€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
123,00€
86,1€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
79,90€
65,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
49,95€
29,97€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
64,95€
38,97€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
99,95€
49,98€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
26€   ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
44,95€
35,96€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
49,95€
40€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
74,90€
52,14€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
49,75€
40,64€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
75,00€
56,25€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
74,90€
61,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
119,95€
59,98€
  ΔΕΣ ΤΟ

όλα τα Adidas


Αθλητικά Running - Σύγκριση Nike / Adidas


σύγκριση αθλητικά running Adidas με Nike

Κατηγορία κορυφαίας ποιότητας


Ένα από τα κορυφαία running αθλητικά παπούτσια της Nike είναι το Air Max 97. Είναι ένα από τα λίγα μοντέλα που διαθέτουν αερόσολα σε όλο το μήκος της σόλας. Διαθέτει μέγιστη ποιότητα και εξαιρετικές επιδόσεις πρόσφυσης.

Αντίπαλο δέος αποτελεί το Adidas Ultraboost. Διαθέτει σόλα με κυψελίδες εγκλωβισμένου αερίου για καλύτερη απόδοση στην εξομάλυνση των κραδασμών. Πρόκειται για μια καινοτομία της εταιρείας. Το υλικό μοιάζει οπτικά με στερεός αφρός και έχει πολύ καλές αντικραδασμικές ιδιότητες.

Μέση κατηγορία


Στα μεσαία, η Nike έχει το πολύ επιτυχημένο μοντέλο Air Zoom. Βγαίνει σε πολλές εκδόσεις. Θεωρείται πολύ αξιόπιστο και αποτελεί πολύ καλή επιλογή. Η σόλα του είναι από ελαστικό καουτσούκ και διαθέτει εξαιρετική ελαστικότητα. Η τεχνολογία zoom δίνει πολύ καλή αντίδραση και ισορροπία.

Ένα πολύ καλό running αθλητικό της Adidas όσον αφορά τη μεσαία κατηγορία είναι τα Deerupt. Διαθέτει μέγιστη ελαστικότητα αλλά και αρκετά αεδοδυναμικό σχήμα. Έχει πολύ καλό πάτημα και βοηθάει στη διατήρηση της σωστής θέσης των ποδιών κατά την κίνηση.

Οικονομική κατηγορία


Στα οικονομικά μοντέλα της Nike, τα Todos αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή. Διαθέτουν καλή ποιότητα κατασκευής σε σχέση με την τιμή τους. Είναι κατάλληλα για πολλές αθλητικές δραστηριότητες όπως τρέξιμο, τζόκινγκ, γρήγορο περπάτημα, κτλ.

Μια άλλη εναλλακτική πρόταση στα οικονομικά running αθλητικά είναι τα Duramo 9 της Adidas. Διαθέτουν πολύ καλή συμπεριφορά στην απορρόφηση κραδασμών και είναι πολύ βολικά. Προσδίδουν αίσθηση άνεσης, ενώ παρέχουν πολύ καλό αερισμό.

Ποδοσφαιρικά παπούτσια


σύγκριση ποδοσφαιρικά παπούτσια Adidas Nike

Κατηγορία κορυφαίας ποιότητας


Στα ακριβά ποδοσφαιρικά παπούτσια ένα πολύ αξιόλογο μοντέλο της Adidas είναι η σειρά Nitrocharge. Πρόκειται για πολύ ανθεκτικά παπούτσια. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα μέσα στο γήπεδο. Έχουν πολύ ανθεκτικά υλικά κατασκευής. Να τα επιλέξεις εφόσον στοχεύεις να παίξεις ποδόσφαιρο υψηλής τεχνικής.

Σε αυτή την κατηγορία η Nike προτείνει τα Hypervenom phadom. Έχουν πολύ καλή ισορροπία και μπορούν να αλλάξουν ακαριαία κατεύθυνση κίνησης χωρίς να ολισθαίνουν. Τα υλικά κατασκευής διακρίνονται για την αντοχή τους. Πολύ δύσκολα θα φθαρούν αυτά τα παπούτσια.

Μέση κατηγορία


Στα μεσαίας κατηγορίας ποδοσφαιρικά υποδήματα μπορείς να επιλέξεις τα Adidas Ace. Αποτελούν μια πολύ αξιόπιστη επιλογή και είναι κατάλληλα για το μέσο ποδοσφαιρόφιλο. Δεν είναι ούτε πολύ ακριβά αλλά ούτε πολύ φθηνά. Όσον αφορά την ποιότητά τους, θεωρείται πολύ πάνω από το μέσο όρο.

Εναλλακτικά μπορείς να διαλέξεις τα Nike Mercurial. Διαθέτουν πολύ καλό σχεδιασμό που βασίζεται στη λεπτομέρεια. Έχουν αποτελεσματικές τάπες και πιάνουν καλές επιδόσεις σε διάφορα είδη γηπέδων.

Οικονομική κατηγορία


Αν ψάχνεις φθηνά ποδοσφαιρικά παπούτσια, τότε τα Adidas Predator είναι ένα must have μοντέλο. Παρόλο που το κόστος τους είναι χαμηλό, η εταιρεία προσπάθησε να μην θυσιάσει από την ποιότητα κατασκευής. Και πράγματι το πέτυχε.

Στα οικονομικά μοντέλα η Nike διαθέτει τα Magista. Είναι αρκετά ανθεκτικά και φθηνά. Βγαίνουν σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Η ποιότητά τους είναι αρκετά καλή σε σύγκριση με τα χρήματα που πληρώνεις.

Αθλητικά παπούτσια μπάσκετ


σύγκριση αθλητικά παπούτσια μπάσκετ Adidas Nike

Κατηγορία κορυφαίας ποιότητας


Στην κατηγορία κορυφαίας ποιότητας, η Nike λανσάρει το μοντέλο Jordan Aerospace. Πρόκειται για μια πολύ επιτυχημένη σειρά που διαθέτει αερόσολα σε όλο το μήκος των παπουτσιών. Τα παπούτσια έχουν πολύ καλές επιδόσεις σε άλματα αλλά και σε απορρόφηση των κρουστικών δυνάμεων. Επίσης άριστη υποστήριξη στον αστράγαλο.

Η Adidas ανταγωνίζεται δυναμικά με τη σειρά Pro Bounce Madness. Πρόκειται για πολύ καλοσχεδιασμένα μοντέλα υψηλής ποιότητας. Έχουν πολύ καλές επιδόσεις στις απαιτήσεις του αθλήματος. Σταθερό πάτημα, άριστη ισορροπία, άρτια υποστήριξη και αντιολισθητική προστασία.

Μέση κατηγορία


Τα Nike Air Max Impact θεωρούνται ένας πολύ καλός εκπρόσωπος στη μέση κατηγορία. Το κόστος τους δεν είναι ούτε μικρό ούτε μεγάλο. Τα μοντέλα θεωρούνται πολύ καλής ποιότητας. Στο πίσω μέρος της σόλας υπάρχει θάλαμος συμπιεσμένου αερίου (αερόσολα) για εξομάλυνση των καταπονήσεων.

Ανταγωνιστής σε αυτή την κατηγορία είναι τα Adidas Marquee Boost. Το βασικό χαρακτηριστικό τους είναι ότι διαθέτουν τεχνολογία σόλας Boost η οποία έχει εξαιρετικές επιδόσεις λόγω χιλιάδων κυψελίδων εγκλωβισμένου και συμπιεσμένου αερίου εντός του πολυμερούς υλικού της σόλας.

Οικονομική κατηγορία


Μια πολύ καλή λύση στα οικονομικά μοντέλα είναι τα Nike Jordan Max Aura. Παρόλο που θεωρούνται οικονομικά, η ποιότητα κατασκευής τους είναι πολύ καλή. Είναι ανθεκτικά και δεν φθείρονται εύκολα. Επίσης παρέχουν πολύ καλή υποστήριξη στον αστράγαλο, καθώς και σταθερό βηματισμό.

Εναλλακτικά μπορείς να επιλέξεις τα Adidas Own The Game. Είναι αρκετά φθηνά και θα έπρεπε να κοστίζουν περισσότερο με βάση τα χαρακτηριστικά τους. Η σόλα ους διαθέτει καλές επιδόσεις, ενώ παράλληλα διαθέτει τεχνολογία καλής πρόσφυσης.

Πλεονεκτήματα


Τα υπέρ της Adidas


 • Κορυφαία ποιότητα κατασκευής: Όταν αγοράζεις αθλητικά παπούτσια Adidas γνωρίζεις ότι η ποιότητα κατασκευής τους είναι η καλύτερη δυνατή.

 • Αρκετά μεγάλη ποικιλία μοντέλων: Η εταιρεία διαθέτει μεγάλο πλήθος υποδημάτων να διαλέξεις. Δεν είναι η πρώτη στον τομέα αυτό αλλά οι επιλογές είναι απεριόριστες.

 • Καινοτόμες τεχνολογίες στη σόλα: Κατασκευάζει μοντέλα με βελτιωμένες επιδόσεις λόγω νέων τεχνολογιών στη σόλα (π.χ. σόλα στερεού αφρού).

 • Ακριβά υλικά κατασκευής: Όλα τα παπούτσια κατασκευάζονται με ακριβά υλικά κατασκευής. Δεν θα βρεις φθηνιάρικα υλικά.

 • Υψηλές προδιαγραφές γερμανικής φιλοσοφίας: Θέτονται ελάχιστες προδιαγραφές στην ποιότητα και στις επιδόσεις. Κανένα μοντέλο δεν μπορεί να μην πληροί τις προδιαγραφές.

 • Λεπτομέρεια στο σχεδιασμό: Θα βρεις στιλάτα παπούτσια που ταυτόχρονα δεν θυσιάζουν από την πρακτικότητα.

 • Αναγνωρίσιμο logo: Το logo της Adidas καθώς και οι χαρακτηριστικές ρίγες που βρίσκονται στο πλαϊνό μέρος των παπουτσιών είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σύμβολα παγκοσμίως.

Τα υπέρ της Nike


 • Μεγαλύτερο μέγεθος εταιρείας: Η Nike είναι η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής αθλητικών υποδημάτων στον κόσμο. Αυτό δείχνει αρκετά πράγματα για την πορεία της έως τώρα.

 • Περισσότερα διαθέσιμα μοντέλα: Η ποικιλία που διαθέτει είναι η μεγαλύτερη που υπάρχει. Καμία άλλη εταιρεία δεν βγάζει τόσα πολλά μοντέλα.

 • Άριστης ποιότητας υλικά κατασκευής: Τα υλικά που επιλέγονται για την κατασκευή των παπουτσιών είναι πάντοτε άριστης ποιότητας. Δεν επιλέγονται φθηνές λύσεις.

 • Υψηλά στάνταρ αμερικανικής φιλοσοφίας: Οι προδιαγραφές που θέτονται στην κατασκευή κάθε μοντέλου είναι πολύ υψηλές. Κάθε νέο μοντέλο είναι πιο βελτιωμένο. Ο σχεδιασμός έχει φτάσει στα όρια της τεχνολογίας.

 • Σόλες πολύ καλών επιδόσεων: Χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνολογίες όπως καουτσούκ μεγάλης ελαστικότητας, αερόσολες καθώς και άλλες τεχνικές για βελτίωση των επιδόσεων.

 • Μοντέρνος σχεδιασμός με στιλ: Το στιλ πάντοτε μετράει. Τα αθλητικά παπούτσια της Nike διαθέτουν πολύ μοντέρνο σχεδιασμό.

 • Τεράστιο Brand name: Το όνομα Nike είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στο χώρο των αθλητικών ειδών. Όταν αναφερόμαστε σε μάρκα, η Nike είναι πρώτη.

Μειονεκτήματα


Τα κατά της Adidas


 • Έχουν αρχικό κόστος: Το αρχικό κόστος αγοράς πάντοτε αποτελεί εμπόδιο. Παρόλα αυτά τα αθλητικά παπούτσια Adidas αξίζουν με το παραπάνω τα λεφτά τους γιατί είναι πολύ ανθεκτικά.

 • Η εταιρεία είναι δεύτερη σε μέγεθος: Η Adidas είναι κολοσσός ωστόσο έρχεται δεύτερη σε τζίρο παγκοσμίως πίσω από τη Nike. Αυτό βέβαια δεν απασχολεί το κοινό. Αυτό που μετράει είναι η ποιότητα των παπουτσιών.

 • Η Nike έχει περισσότερες επιλογές σε κάποιες κατηγορίες αθλητικών: Αυτό σε κάποιες κατηγορίες αθλητικών παπουτσιών είναι μια πραγματικότητα. Αυτό όμως δε σημαίνει τίποτα καθώς η ποιότητα είναι αυτή που τελικά μετράει και όχι η ποσότητα. (Βέβαια τόσο η Nike όσο και η Adidas είναι κορυφαίες στην ποιότητα).

Τα κατά της Nike


 • Κοστίζουν αλλά αξίζουν: Όπως και τα Adidas, έτσι και τα Nike, σε πολλές περιπτώσεις έχουν υψηλό αρχικό κόστος. Παρόλα αυτά είναι value for money παπούτσια και αξίζει να επιλέξεις αυτή τη μάρκα.

 • Η Adidas σε κάποια αθλητικά μοντέλα υπερτερεί: Αυτό είναι αναπόφευκτο. Σε πολλά μοντέλα υπερτερεί η Nike και σε άλλα τόσα η Adidas. Ο ανταγωνισμός καλά κρατεί.

 • Διαθέτει πολλές εναλλακτικές επιλογές και αυτό μπερδεύει: Πολλές φορές το πλήθος των επιλογών από ένα σημείο και μετά μπορεί να μπερδέψει το αγοραστικό κοινό. Η τεράστια ποικιλία της Nike και το μεγάλο πλήθος των εκδόσεων σε κάποια μοντέλα πράγματι μπορεί να προκαλέσει σύγχυση.

Η άποψή μας


Τόσο η Nike όσο και η Adidas είναι δύο πολύ αξιόλογες εταιρείες στο χώρο των αθλητικών ειδών. Κάθε μία έχει ακολουθήσει τη δική της πορεία και έχουν γράψει ιστορία.

Σε άλλους τομείς υπερτερεί η Nike και σε άλλους η Adidas. Τελικά όλα έχουν να κάνουν με το προσωπικό στιλ του καθενός. Επομένως είναι καλύτερα να διαλέξεις εσύ ποια μάρκα προτιμάς.

Φρόντισε να μην επηρεάζεσαι από τις διαφημίσεις, το marketing και την προώθηση της κάθε εταιρείας. Κάνε τη δική σου έρευνα και διάλεξε τα παπούτσια που σου αρέσουν ανεξάρτητα από τη μάρκα τους. Μπορεί να είναι Adidas, Nike ή και καμία από τις δύο.

Προσφορές Adidas και Nike


Παρακάτω μπορείς να βρεις τις καλύτερες προσφορές σε αθλητικά παπούτσια Adidas και Nike. Όποια εταιρεία και να διαλέξεις, τα μοντέλα που βλέπεις έχουν πολύ χαμηλή τιμή καθώς καθημερινά αναζητούμε τις μεγαλύτερες εκπτώσεις και τις παρουσιάζουμε σε αυτή τη συλλογή.


Adidas προσφορές


Adidas
49,95€
29,97€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
49,95€
29,97€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
64,95€
38,97€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
99,95€
49,98€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
119,95€
59,98€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
52,68€
34,69€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
82,21€
46,62€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
39,95€
19,98€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
154,00€
92,4€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
102,00€
61,2€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
119,95€
59,98€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
62,00€
41,29€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
99,95€
59,97€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
89,95€
60€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
129,95€
65€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
99,95€
50€
  ΔΕΣ ΤΟNike προσφορές


Nike
119,00€
59€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
29,90€
16,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
30,00€
9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
60,00€
39,6€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
35,00€
17€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
124,00€
60€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
74,00€
46,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
54,00€
33,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
64,00€
30€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
99,00€
58,9€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
99,00€
49€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
132,90€
40€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
60,00€
36€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
25,90€
8€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
60,00€
39,6€
  ΔΕΣ ΤΟ
Nike
31,90€
20,73€
  ΔΕΣ ΤΟ
site με τσάντες
Φτιάξαμε το πιο πλήρες site στην Ελλάδα.
επίσκεψη   ❯ 
OUR BLOG ROCKS ▾
Τα 10 Δημοφιλέστερα Ποδοσφαιρικά Παπούτσια και οι Τεχνολογίες τους
Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή - τα καλύτερα ποδοσφαιρικά παπούτσια με βάση τις προτιμήσεις των ...
Τι Εσπαντρίγιες να Αγοράσω; Ιδέες και Προτάσεις άνοιξη / καλοκαίρι
Οι εσπαντρίγιες είναι μια πολύ ιδιαίτερη κατηγορία παπουτσιών. Δες ιδέες για εσπαντρίγιες ...
Adidas ή Nike - Σύγκριση όλων των Αθλητικών Παπουτσιών 2020
Ποια αθλητικά παπούτσια είναι καλύτερα; Adidas ή Nike; Σύγκριση των μοντέλων στα αθλητικά ...

περισσότερα  ❯

ΣΥΛΛΟΓΕΣ ▾
Επώνυμα Πέδιλα Γυναικεία
Διαθέτουμε τα καλύτερα επώνυμα πέδιλα γυναικεία. 100% Γνήσια και αυθεντικά μοντέλα. Πολύ ...
Παντόφλες με Τακούνι
Η πιο μεγάλη συλλογή με παντόφλες με τακούνι είναι εδώ. Τα καλύτερα μοντέλα σε τεράστια ...
Birkenstock Παπούτσια
Τα πιο ποιοτικά Birkenstock σανδάλια, πέδιλα, παντόφλες σε πολύ προσιτές τιμές βρίσκονται ...
Επώνυμα Αθλητικά Παπούτσια
Έχουμε κορυφαία επώνυμα αθλητικά παπούτσια σε πολύ χαμηλές τιμές. Γνήσια και αυθεντικά ...

περισσότερες  ❯


Στείλτο στο email μου
Θα σου στείλουμε τη σελίδα αυτήν που βλέπεις στο email σου (το link της) ώστε να μπορείς ανά πάσα στιγμή να τη δεις και από τον υπολογιστή σου και να συνεχίσεις την περιήγηση από εκεί.

Το email σου:
ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Δεν εγγράφεσαι πουθενά, παρά μόνο σου στέλνουμε το συγκεκριμένο email με το link.
 Δημοφιλή Άρθρα
Ποια Είδη Αθλητικών Παπουτσιών υπάρχουν και τι είναι καλό να γνωρίζειςΤι να Προσέξω πριν Αγοράσω Παπούτσια από το InternetΤι Ανδρικά Παπούτσια να Αγοράσω; Ιδέες και ΣυνδυασμοίΤο πληρέστερο Review των Fila DisruptorΤα Είδη Τακουνιών στα Γυναικεία Παπούτσια
όλα τα άρθρα  ❯


 Γυναικεία
Πέδιλα Σανδάλια Mules Παντόφλες Πλατφόρμες Εσπαντρίγιες Αθλητικά Sneakers
περισσότερα  ❯

 Ανδρικά
Αθλητικά Σταράκια Sneakers Casual Μοκασίνια Επίσημα Ποδοσφαιρικά Running
περισσότερα  ❯

 Παιδικά
Αθλητικά Πέδιλα Σανδάλια Sneakers Παντόφλες Βρεφικά Για αγόρια Για κορίτσια
περισσότερα  ❯
 Μοντέλα
Nike Air Force 1 Adidas Gazelle Fila Disruptor Vans Old Skool Nike Air Max 97 Converse All Star
περισσότερα  ❯


 Ανακάλυψε στο opo
Το Blog μας Top Συλλογές ΚαταστήματαΕιδοποίηση μείωσης τιμής
 
Θα παρακολουθούμε καθημερινά το παπούτσι αυτό κι όταν μειωθεί η τιμή του θα σου στείλουμε αμέσως μία ειδοποίηση.