δοκίμασε & πολλαπλά νούμερα,
χρώματα, brands, κατηγορίες

πχ:
γόβες μπαλαρίνες πλατφόρμες 37 38,
μποτάκια μαύρα καφέ 44 45,
adidas nike puma άσπρο μαύρο,
παιδικά για κοριτσι 30 31 μπλε άσπρο,
παιδικα για αγορι geox nike,
κοκ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
(0)

Adidas Superstar - Νέο ολοκληρωμένο review για το 2023

ελληνικό Superstar review

Η ιστορία των Adidas Superstar


Τα Adidas Superstar πρωτοκυκλοφόρησαν στο εμπόριο το μακρινό 1969 ως αθλητικά παπούτσια μπάσκετ. Οι δύο κύριες εκδόσεις τους ήταν τα χαμηλά και τα μποτάκια.

Τα μοντέλα αυτά πολύ γρήγορα γνώρισαν μεγάλη επιτυχία και αναγνωρισιμότητα. Αυτό οφείλονταν στην πολύ καλή ποιότητα κατασκευής καθώς και στα εξαιρετικά χαρακτηριστικά τους.

Με το πέρασμα των ετών, τα Adidas Superstar βελτιώθηκαν και επανασχεδιάστηκαν πολλές φορές. Πλέον χρησιμοποιούνται νέα πολύ ανθεκτικά υλικά κατασκευής, καθώς και ειδικές σόλες που προστατεύουν τα πόδια.

Στη σημερινή εποχή, τα θρυλικά Adidas Superstar μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι αποτελούν μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές. Για το 2023 κυκλοφορούν νέα μοντέλα σε διάφορες εκδόσεις ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς.

Πού και πότε φοριούνται


Τα Superstar σήμερα φοριούνται ως παπούτσια για την καθημερινότητα. Θεωρούνται από τα καλύτερα casual παπούτσια του εμπορίου. Μπορούν να φορεθούν κάνοντας μια βόλτα στην πόλη, στα ψώνια, στη δουλειά καθώς και σε οποιαδήποτε καθημερινή δραστηριότητα.

Είναι πολύ άνετα και δεν κουράζουν τα πόδια. Για το λόγο αυτό μπορούν να φορεθούν και για περπάτημα σε μακρινές αποστάσεις ή ακόμα και για πολύωρη ορθοστασία.

Χαρακτηριστικά


Υλικά κατασκευής


υλικά κατασκευής Adidas Superstar

  • Άνω τμήμα

Το άνω τμήμα των Superstar της Adidas κατασκευάζεται από συνθετικό δέρμα. Το υλικό αυτό διαθέτει ορισμένα πλεονεκτήματα σε σχέση με τα φυσικά δέρματα. Είναι πολύ πιο ανθεκτικό και δεν φθείρεται εύκολα. Επίσης μπορεί να καθαριστεί πολύ πιο εύκολα με ένα πανάκι.

Άλλο ένα χαρακτηριστικό του συνθετικού δέρματος είναι ότι δεν δημιουργεί μικροσχισμές ή "χαραγματιές". Αυτό σημαίνει ότι η όψη του παραμένει σαν καινούρια ακόμα και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το μειονέκτημα που έχει το υλικό αυτό είναι ότι εμποδίζει τη φυσική αναπνοή του δέρματος των ποδιών. Το πρόβλημα αυτό η Adidas το έχει λύσει τοποθετώντας τρύπες αερισμού σε στρατηγικά σημεία.

  • Μπροστά τμήμα

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά των μοντέλων αυτών είναι η ενίσχυση από καουτσούκ που διαθέτουν στο μπροστινό τμήμα (στην περιοχή των δαχτύλων του ποδιού). Γενικά το σημείο αυτό θεωρείται ευάλωτο και για αυτό είναι πολύ σημαντικό να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα.

Το καουτσούκ στο σημείο αυτό προσδίδει προστασία, αντοχή στη φθορά και αδιάβροχες ιδιότητες.

  • Σόλα

Η σόλα κατασκευάζεται από ελαστικό καουτσούκ. Πρόκειται για ένα υλικό που είναι πολύ διαδεδομένο στις μέρες μας καθώς διαθέτει ορισμένα πλεονεκτήματα όπως απορρόφηση κραδασμών, εξομάλυνση των κρουστικών δυνάμεων σε κάθε πάτημα του ποδιού, κτλ.

Άλλο ένα πλεονέκτημα που έχει το καουτσούκ είναι ότι παρουσιάζει μεγάλη αντοχή στο νερό. Πρόκειται για ένα υλικό απόλυτα αδιάβροχο. Τα πόδια δεν βρέχονται ακόμα και αν πατήσεις μέσα σε λακούβα με νερό.

Το καουτσούκ ως υλικό είναι λίγο βαρύτερο από διάφορα άλλα υλικά που συνήθως χρησιμοποιούνται στην κατασκευή σολών. Για αυτό το λόγο ίσως να αυξάνει ελαφρώς το συνολικό βάρος των παπουτσιών.

Βέβαια τα Adidas Superstar δεν θεωρούνται ούτε βαριά αλλά ούτε ελαφριά παπούτσια. Στην πραγματικότητα βρίσκονται κάπου κοντά στο μέσο όρο.

Το πάχος της σόλας είναι σχετικά λεπτό σε όλο το μήκος του παπουτσιού. Μάλιστα όσο πλησιάζουμε προς τα μπροστά, η σόλα λεπταίνει ακόμα περισσότερο (ελαφρώς). Αυτό δίνει πολύ καλή ισορροπία και στιβαρό πάτημα.

  • Το κάτω μέρος της σόλας

κάτω όψη σόλας Adidas Superstar

Το κάτω μέρος της σόλας διαθέτει ειδικές πτυχές που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την αντοχή στην ολίσθηση. Οι πτυχές αυτές σχηματίζουν παράλληλες γραμμές που βελτιώνουν πολύ την πρόσφυση.

Το σχήμα τους είναι κυματοειδές. Ο προσανατολισμός των πτυχών είναι τέτοιος που βελτιώνει πολύ την πρόσφυση για κίνηση των ποδιών μπρος - πίσω αλλά παρουσιάζει μέτρια πρόσφυση για κίνηση αριστερά δεξιά.

Αυτό δεν είναι πρόβλημα καθώς πρόκειται για casual παπούτσια και όχι για αθλητικά. Στην καθημερινότητα δεν απαιτείται να αλλάζουμε απότομα κατεύθυνση. Επομένως η πρόσφυση της σόλας των Adidas Superstar γενικά μπορούμε να πούμε ότι είναι πολύ καλή ακόμα και σε βρεγμένο έδαφος.

Κούμπωμα


κούμπωμα Adidas Superstar

Τα περισσότερα Superstar δένουν με κορδόνια πλακέ. Συνήθως περνιούνται χιαστί, ωστόσο μπορούν να περαστούν και με διαφορετικούς τρόπους. Γενικά μπορούμε να πούμε ότι τα κορδόνια είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό νήμα και μπορούν να αντέξουν σε υψηλές τάσεις.

Εκτός από κορδόνια, κάποια μοντέλα Superstar κουμπώνουν και με σκρατς. Τα παπούτσια αυτά διαθέτουν τρία οριζόντια και παράλληλα μεταξύ τους σκρατς. Το κούμπωμα αυτό είναι πιο πρακτικό αλλά έχει το μειονέκτημα ότι μετά από αρκετό διάστημα χάνει την αποτελεσματικότητά του.

Πλαϊνό μέρος


πλαϊνή όψη Adidas Superstar

Στο πλαϊνό μέρος των μοντέλων Superstar διακρίνονται ξεκάθαρα οι τρεις παράλληλες ρίγες της Adidas. Με τον τρόπο αυτό πιστοποιείται η γνησιότητα και η αυθεντικότητα. Ανάμεσα στις ρίγες υπάρχουν δύο σειρές με τρύπες που ο σκοπός τους είναι να εξυπηρετούν τον καλό αερισμό των ποδιών.

Διαθέσιμα χρώματα


χρώματα Adidas Superstar

Το δημοφιλέστερο χρώμα είναι το λευκό. Πρόκειται για ένα χρώμα που στα συγκεκριμένα μοντέλα επικρατεί με μεγάλη διαφορά. Μπορείς να συναντήσεις εντελώς λευκά Superstar ή λευκά με ρίγες μαύρες, κόκκινες, μπλε, κτλ.

Άλλο ένα πολύ δημοφιλές χρώμα είναι το μαύρο. Μπορείς να βρεις αρκετά παπούτσια Superstar μαύρα. Μια παραλλαγή περιλαμβάνει μαύρα Superstar με λευκές ρίγες.

Τα Adidas Superstar βγαίνουν και σε άλλα χρώματα όπως κόκκινο, ροζ, πορτοκαλί, γκρι, κτλ. Παρόλα αυτά οι επιλογές είναι αρκετά περιορισμένες.

Δημοφιλέστερα μοντέλα Adidas Superstar


Τα δημοφιλέστερα αυθεντικά μοντέλα Superstar της Adidas με βάση τις προτιμήσεις του κοινού για το φθινόπωρο / χειμώνα του 2023 φαίνονται παρακάτω. Τα παπούτσια αυτά κάνουν τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Η λίστα ανανεώνεται καθημερινά ανάλογα τη ζήτηση που έχει κάθε μοντέλο.

Adidas
70,00€
45,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
130,95€
119,96€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
38,00€
30,4€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
75,00€
60€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
55€   ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
113,00€
90,4€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
109,9€   ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
172,00€
154,8€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
102,00€
51€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
102,00€
61,2€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
102,00€
51€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
39,00€
31,2€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
101,00€
83,03€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
82,00€
51,57€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
72,00€
43,2€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
75,95€
70,46€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
38,00€
30,4€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
38,00€
30,4€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
102,00€
61,2€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
39,00€
31,2€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
38,00€
30,4€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
172,00€
154,8€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
70,00€
49€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
60,00€
42€
  ΔΕΣ ΤΟ

περισσότερα Superstar


Πλεονεκτήματα


Είναι διαχρονικά


Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα που έχουν τα Adidas Superstar είναι η διαχρονικότητά τους. Τα έχουν φορέσει πολλές γενεές ανθρώπων. Κάθε μεταγενέστερο μοντέλο βγαίνει ακόμα πιο βελτιωμένο αλλά και πιο κομψό.

Τα παπούτσια αυτά θα παραμείνουν στη μόδα για πολλά χρόνια. Έχουν ήδη αποδείξει ότι αντέχουν στο χρόνο. Πλέον θεωρούνται από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της Adidas. Είναι αναγνωρίσιμα παντού και αποτελούν σταθερή αξία.

Έχουν εξαιρετική ποιότητα


Τα παπούτσια αυτά αντέχουν τα πάντα. Δεν σκίζονται, δεν χαλάνε, δεν τρυπάνε, δεν τρίβονται και δεν χάνουν τη φρεσκάδα τους. Αυτό συμβαίνει επειδή επιλέγονται πολύ υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής.

Επίσης τα μοντέλα αυτά είναι δοκιμασμένα για πολλές δεκαετίες. Έχουν βελτιωθεί τόσες πολλές φορές που αγγίζουν την τελειότητα. Όποιο ψεγάδι και να είχαν στο παρελθόν, πλέον έχει διορθωθεί.

Όταν αγοράζεις Adidas Superstar ξέρεις ακριβώς τι παίρνεις. Για αυτό άλλωστε παίρνουν και τις καλύτερες κριτικές παγκοσμίως.

Είναι value for money


Αν αναλογιστείς ότι θα σου κρατήσουν πολλά χρόνια, καθώς και ότι είναι πολύ καλής ποιότητας παπούτσια, τότε μπορείς να πεις με βεβαιότητα ότι είναι value for money μοντέλα.

Πράγματι αξίζουν τα λεφτά τους και με το παραπάνω. Μην πέφτεις στην παγίδα να αγοράσεις πολύ φθηνά παπούτσια που θα σου χαλάσουν αμέσως και θα πετάξεις τα λεφτά σου. Τα Adidas Superstar είναι ίσως η καλύτερη επιλογή στην κατηγορία των casual υποδημάτων.

Θεωρούνται πολύ άνετα


Πολλοί άνθρωποι αναφέρουν ότι τα παπούτσια δίνουν μια αίσθηση άνεσης στα πόδια. Άλλοι λένε ότι νιώθουν τα πόδια τους να μην κουράζονται ακόμα και όταν φορούν τα υποδήματα αυτά όλη την ημέρα.

Αυτό είναι απόλυτα λογικό καθώς έχουμε να κάνουμε με ένα από τα κορυφαία καθημερινά παπούτσια όλων των εποχών.

Η λεπτομέρεια στο σχεδιασμό καθώς και η άψογη εφαρμογή στα πόδια τα κάνει να είναι τα πιο άνετα παπούτσια της κατηγορίας.

Φοριούνται παντού


Μπορείς να τα φορέσεις σε όλες τις καθημερινές σου δραστηριότητες. Είναι πολύ πρακτικά και αρκετά ευέλικτα. Φόρεσέ τα όταν πηγαίνεις στην αγορά, όταν κάνεις τα ψώνια σου ή όταν πηγαίνεις βόλτα με την παρέα.

Πάρε τα μαζί σου σε μια εκδρομή. Σε μια εξόρμηση στην εξοχή. Επίλεξέ τα στα χόμπι ή σε ελαφρές αθλητικές δραστηριότητες.

Μπορείς ακόμα να τα φοράς στη δουλεία σου (όταν φυσικά το ντύσιμο μπορεί να είναι casual και όχι επίσημο).

Το καλό που έχουν τα Superstar είναι ότι ταιριάζουν με πολλά στιλ ντυσίματος. Μπορείς να τα συνδυάσεις με τζιν ή με υφασμάτινο παντελόνι. Επίσης φοριούνται και με κοντά παντελόνια, σορτς, βερμούδες ή και φούστες για τις γυναίκες.

Είναι αυθεντικά Adidas


Το brand name αυτής της εταιρείας είναι πασίγνωστο παγκοσμίως. Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Όταν αγοράζεις αυθεντικά Adidas τότε γνωρίζεις ότι παίρνεις εξαιρετική ποιότητα.

Η εταιρεία έχει κάνει πολύ μεγάλες προσπάθειες για να καταφέρει να "φτιάξει όνομα". Δεν θα ρίσκαρε ποτέ να χαλάσει το όνομά της για να κάνει "αρπαχτή" όπως μπορεί να συμβαίνει με άλλες μικρές εταιρείες που βγαίνουν κατά καιρούς.

Εκτός αυτού, η εταιρεία εφαρμόζει στην παραγωγή της πάντοτε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Οποιαδήποτε καινοτομία θα βρεις στο χώρο των υποδημάτων, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα το έχει ήδη εφαρμόσει η Adidas.

Είναι αδιάβροχα


Η αδιάβροχη σόλα από καουτσούκ καθώς και η ενίσχυση στο μπροστά τμήμα του παπουτσιού (στα δάχτυλα), προσδίδουν στα μοντέλα αυτά μεγάλη αντίσταση στο νερό. Στην πραγματικότητα μπορούμε να πούμε ότι είναι σχεδόν αδιάβροχα.

Έχουν σύστημα αερισμού


Αν τα πόδια δεν αερίζονται σωστά, τότε ιδρώνουν μέσα στα παπούτσια. Αυτό δημιουργεί κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη μικροοργανισμών. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά. Κακοσμία ποδιών, μύκητες στα δάχτυλα, ακόμα και μόλυνση.

Για το λόγο αυτό είναι πολύ σημαντικό να επιλέγεις παπούτσια με καλό σύστημα αερισμού. Τα Superstar διαθέτουν δύο παράλληλες σειρές από τρύπες αερισμού που βοηθούν τα πόδια να απομακρύνουν τους υδρατμούς.

Έτσι παραμένουν στεγνά και καθαρά.

Απορροφούν τους κραδασμούς


Παρόλο που η σόλα που διαθέτουν είναι αρκετά λεπτή, η ελαστικότητά της είναι πολύ καλή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την απορρόφηση των κραδασμών και την προστασία των ποδιών.

Οι ακραίες τιμές δυνάμεων που αναπτύσσονται κατά το πάτημα του ποδιού εξομαλύνονται. Αυτό σημαίνει πολύ μικρότερες καταπονήσεις στις αρθρώσεις και στους μύες.

Έχουν καλή πρόσφυση


Η αντιολισθητική τεχνολογία της σόλας περιλαμβάνει πτυχές που αυξάνουν την τριβή με το έδαφος. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλή πρόσφυση και σιγουριά.

Μπορείς να τα φορέσεις σε λεία επιφάνεια, σε βρεγμένη ή και σε ελαφρώς ανώμαλη. Τα παπούτσια κάνουν για έδαφος με άσφαλτο, με πλακάκι, με ξύλο, με μάρμαρο ή ακόμα και σε χώμα.

Μειονεκτήματα


Το καουτσούκ προσθέτει λίγο βάρος


Ως υλικό το καουτσούκ είναι λίγο βαρύτερο σε σχέση με άλλα υλικά που χρησιμοποιούνται στις σόλες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προσθέτει λίγο βάρος στα παπούτσια.

Βέβαια τα Superstar της Adidas έχουν λεπτή σόλα από καουτσούκ. Επομένως το βάρος τους συνολικά δεν είναι μεγάλο.

Επομένως μπορούμε να πούμε ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Συνολικά τα παπούτσια διαθέτουν το ιδανικό βάρος.

Ο αερισμός περιορίζεται σε ορισμένα σημεία


Παρόλο που υπάρχει πολύ καλό και μελετημένο σύστημα αερισμού των ποδιών, σε κάποια σημεία ίσως να υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί.

Αυτό δεν θα πρέπει να αποτελεί εμπόδιο στο να αποκτήσεις τα νέα σου Adidas Superstar. Και αυτό γιατί η συνολική "βαθμολογία" όσον αφορά τον αερισμό των ποδιών είναι πολύ καλή.

Super προσφορές στα Adidas Superstar


Εδώ μπορείς να δεις τις μεγαλύτερες εκπτώσεις καθώς και super προσφορές για τα παπούτσια Adidas Superstar. Οι τιμές είναι πολύ χαμηλές καθώς τα παπούτσια που βλέπεις συγκεντρώνονται από εκατοντάδες eshop όλης της Ελλάδας.

Στη συλλογή που σου παρουσιάζουμε φιλτράρουμε τις μεγαλύτερες προσφορές και εκπτώσεις. Η λίστα ανανεώνεται κάθε μέρα. Επομένως πιο φθηνά δεν γίνεται να βρεις.

Adidas
70,00€
45,5€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
102,00€
51€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
102,00€
61,2€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
102,00€
51€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
82,00€
51,57€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
72,00€
43,2€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
102,00€
61,2€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
70,00€
49€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
60,00€
42€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
60,00€
42€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
60,00€
42€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
60,00€
42€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
60,00€
30€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
70,00€
35€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
110,00€
66€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
110,00€
66€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
110,00€
77€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
120,00€
78€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
120,98€
78,64€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
133,00€
61,68€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
100,00€
70€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
100,00€
70€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
110,00€
55€
  ΔΕΣ ΤΟ
Adidas
120,00€
78€
  ΔΕΣ ΤΟ

περισσότερες προσφορές


Σχετικά άρθρα:

Ελληνικό Adidas Stan Smith Review
Ελληνικό Adidas Stan Smith Review
Εδώ θα βρεις ένα φανταστικό review για τα Adidas Stan Smith για το 2023. Μάθε για τα υλικά κατασκευής, τις τεχνολογίες, τα χαρακτηριστικά τους, κτλ.
Adidas Gazelle Review (Greek)
Adidas Gazelle Review (Greek)
Μάθε τα πάντα για τα Adidas Gazelle και βρες τα καλύτερα μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά το 2023. Δες τα πλεονεκτήματα και τι να προσέξεις.
ΑΡΧΙΚΗBLOGADIDAS SUPERSTAR REVIEW 2023        site με ρούχα
Όλα τα ρούχα συγκεντρωμένα σε ενα site.
επίσκεψη  ❯ 

site με τσάντες
Φτιάξαμε το πιο πλήρες site στην Ελλάδα.
επίσκεψη  ❯ 


 Δημοφιλή Άρθρα
Τα 15 Καλύτερα Running Παπούτσια - ΤεχνολογίεςΤι Νούμερο Παπούτσι να Αγοράσω; Χρήσιμες ΣυμβουλέςΠοια Είδη Αθλητικών Παπουτσιών υπάρχουν και τι είναι καλό να γνωρίζειςΣωστός Καθαρισμός Παπουτσιών - Καλύτεροι ΤρόποιΠώς να Συνδυάσεις τα Καλοκαιρινά Παπούτσια με τα Ρούχα (για γυναίκες)
όλα τα άρθρα  ❯


 Γυναικεία
Μποτάκια Γόβες Sneakers Μπότες Oxfords Πλατφόρμες Αθλητικά
περισσότερα  ❯

 Ανδρικά
Μποτάκια Αθλητικά Επίσημα Sneakers Σταράκια
περισσότερα  ❯

 Παιδικά
Sneakers Αθλητικά Μποτάκια Μπότες Βρεφικά Γαλότσες
περισσότερα  ❯
 Μοντέλα
Nike Air Force 1 Adidas Gazelle Fila Disruptor Vans Old Skool Nike Air Max 97 Converse All Star
περισσότερα  ❯


 Ανακάλυψε στο opo
Το Blog μας Top Συλλογές Καταστήματα